Istikrarsizmiyim..Farkli dusuncelere ihtiyacım var.

Bu arada açıköğretim den başka bir bölüm okumaya başlayın. Çocukla KPSS zor olsa da matematik eksiginizi (eğer varsa) ara ara videolarla sorularla yok etmeye çalışın. Böyle basit adım adım ilerleyen kitaplar var. Zaten diğer bölümleri öyle böyle yaparsınız. En azından bir sene sonraya temel atarsiniz. Matematik önemli . şimdiden başlayın ara ara. Rabbim yardimciniz olsun. Formasyonunuz var mi?
Evet matematikten yana cok eksigim var cok haklisinuz. Formasyomum yok malesef

Merhabalar. Kizlar aranizda benim gibi olan var mi? Temmuz 2014 Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bolumu mezunuyum ve hamileyim. Kismetse ekimde dogumum olacak, calismayi o kadar çok istiyorum ki ama hep kendimde biseyleri eksik goruyorum. Kimseye bagimli olmadan yasamak istiyorum maddi acidan esime bagimli olmak istemiyorm, eşim asla her acidan bir dediğimi iki etmemistir ama bende ekonomik ozgurlugum olsun istiyorm. Sizce kpss ye adamakilli calisirsam atanabilir miyim? Bazen aklima geldikce moralim bozuluyo boş bir bölüm okumusum diye ama kendimi salivermek istemiyorum cocuk dogduktan sonra. Siz yerimde olsaniz napardiniz? Lütfen farkli yorum ve dusuncelere ihtiyacım var kizlar cevremde bunlari konusabilecegim kimsem yok :KK43:

Ümitsizliğe kapilma neden olmasin canmm bende atanamiorm strese girince hep bole dusunuorm.sonra aklıma gelior 15 yıl önce mezun olan Fen Bilgisi okuyan 4 cocugu olan bi tanidik atandı diyeee☺☺☺

Ümitsizliğe kapilma neden olmasin canmm bende atanamiorm strese girince hep bole dusunuorm.sonra aklıma gelior 15 yıl önce mezun olan Fen Bilgisi okuyan 4 cocugu olan bi tanidik atandı diyeee☺☺☺
Hadi yaa 15 yil önce mezun olup yeni atanmak cok güzel bisey olsa gerek. Insallah bizim bu kadar beklememize gerek kalmax :))

Back
X