• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İştirak nafakası artırım

Linoya

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Mart 2020
248
118
53
30
2021 ayının Ekim ayında ben çocuk nafakası için dava açtım .dava 2022 de Nisan ayında oldu ben 2021 için 1500 istedim .eski eşim davadan once aradı tatsizlik çıkmasın ben sana ayda 1000 vereyim.cocugun giyim okul servis ücretini falan karşılarım dedi .bende zaten sikintili bir süreçten gectigim için ustelemedim .bu yıl onun maaşi 38 bin oldu ve çocuk için 1700 veriyo kreşe göndereceğim dedim 5 bin istiyor servis 1500 benim durumum yok kardeşim evlenir ben ortada kalırım saçma sapan konuşmalar .makeme 1700 demiş o kadar verirmiş .kafasına estiği gün gelip çocuğu alıyordu .bende dedim bundan sonra mahkeme ne dediyse ,o zaman gelip alırsın sonrada bırakırsın .seninle muhattap olmak istemiyorum.yok ben çocuğu koz kullanıyormusum . Kafasına göre iki ay almıyor sonra pat çıkıyor bir hafta getirmiyor.cocukta kötü etkileniyor gitmek istemiyor ağlıyor .

1700 bu sartlarda gercekten cok az. Umarim artirabilirsiniz. 5 bin filan olmali yani.

Siz calisiyor musunuz? Geliriniz ne kadar? Eviniz kira mi?

Gelip almasi konusuna ise ne desem bilemedim. Cogu erkek bosaninca babaligi da unutuyor ne yazik ki.
Ben çalışıyorm benim maaşım 28 bin onun 38 bin İstanbul'da kiralar uçuk guvenemedim kendime ailemin evindeyim kiradayiz .bende destek oluyorum.annem kızıma bakıyor ona ayriyetten para veriyorum . cocuga 3 parça eşya aldım 2000 tuttu 3 atlet sadece 200 TL . anlatıyorum . işine gelmiyor .ekmek elden su gölden yaşıyor

Çocuğu kullanmayın öncelikle bırakın babasıyla iyi kötü bir ilişkisi olsun yani şöyle yapanlara çok sinir oluyorum ya.parayı verirken çocuk görüyorduda şimdi mi kötü etkilenir oldu?çoğu boşanan erkek zaten çocuktanda soğuyor kadınlarında bunda payı var böyle şeylere gerek yok görüşmeleri zorlaştırmayın çocuğunuz için kolaylaştırın ki babayla bir ilişkileri olsun.nafakayı artırmak için dava açın muhatap olmaya gerek yok mahkeme belirlesin.

Çocuğun giderlerini belgeleyip nafaka davası açın bence
Dava açacağım zaten ,avukatimla konuştum .nafaka artırım dilekçesi yazıp gondercek.mahlemeye verecegim ben bunla uğraşamam.sonrada icraya veririm.sinirlerimi bozuyor ,bazen tayin alıp gideyim diyorum sonra sakin ol diyorum birikim yap .güzel günler gelecek sıkıntılı günler geride kaldı .bu erkekler neden evlenmeden önce bu yüzlerini göstermiyor ki .

Nafaka artırım davası açın. Babalık yapmiyor bari çocuğun ihtiyaçlarını karşılasın. Yerinizde olsam onunla hiç muhatap olmadan gider dava açarım. Çocuğu maddi manevi bütün yükü sizin üzerinizde ona rağmen 1700 TL nafaka veriyor. Şaka gibi. Hayat erkeklere güzel.

Çocuğu kullanmayın öncelikle bırakın babasıyla iyi kötü bir ilişkisi olsun yani şöyle yapanlara çok sinir oluyorum ya.parayı verirken çocuk görüyorduda şimdi mi kötü etkilenir oldu?çoğu boşanan erkek zaten çocuktanda soğuyor kadınlarında bunda payı var böyle şeylere gerek yok görüşmeleri zorlaştırmayın çocuğunuz için kolaylaştırın ki babayla bir ilişkileri olsun.nafakayı artırmak için dava açın muhatap olmaya gerek yok mahkeme belirlesin.

nasıl acımasız bir yorum. Erkekler soğuyorsa soğusun. Sırf beyfendiler soğumasinlar diye herşeyi Altan alalım oh ne güzel.

nasıl acımasız bir yorum. Erkekler soğuyorsa soğusun. Sırf beyfendiler soğumasinlar diye herşeyi Altan alalım oh ne güzel.
Alttan alma değil ama madem bu para mevzusundan önce görüşüyorlardı paradan sonra mı çocuk etkilenir oldu?sapla samanı karıştırmayın gerçekten çocuklar çok fazla kullanılıyor ne gareziniz varsa var adam ne kadar babalık yapacaksa yapsın çocuk için kardır.çocuğa zarar verme anneye karşı doldurma tarzı sorunlar yoksa bu mevzulardan çocukla baba arasına girilmesine karşıyım.git mahkemeye hakkını ara nafaka ayrı çocukla babanın görüşmesi ayrı.

Anlaşma yoluna gitmiyor mu?
Sadece okul masrafını karşılasın,size ekstra para vermesin mesela. O daha iyi olmaz mı?

Çocuğu kullanmak? Ya bekarsiniz ya da dünyanın çok dışında.... hangisi?

Alttan alma değil ama madem bu para mevzusundan önce görüşüyorlardı paradan sonra mı çocuk etkilenir oldu?sapla samanı karıştırmayın gerçekten çocuklar çok fazla kullanılıyor ne gareziniz varsa var adam ne kadar babalık yapacaksa yapsın çocuk için kardır.çocuğa zarar verme anneye karşı doldurma tarzı sorunlar yoksa bu mevzulardan çocukla baba arasına girilmesine karşıyım.git mahkemeye hakkını ara nafaka ayrı çocukla babanın görüşmesi ayrı.

Sapla samanı ben değil siz karıştırıyosunuz.
Para mevzusundan önce görüşüyorlardı şimdi ne oldu demek çok saçma. Kadın şuana kadar Kendi sorumluluk alsın diye konuşmuş ve beklemiş ama beyfendilerinin umurunda olmadığı için bir yerlerine bile takmamış. Ayrıca konu sahibi çocuğu göstermiyor değil, adam çocukla neredeyse 2 ayı bulan uzun aralıklar koyuyor. Buda doğal olarak çocuğun dengesini bozduğu için uyum sorunu yaşıyor ve kötü etkileniyor. Babadan bir gram sevgi alması için bütün bunlara değmiyor.

Çocuğu kullanmak? Ya bekarsiniz ya da dünyanın çok dışında.... hangisi?
Daha fazla para vermiyorsan artık sadece mahkemenin belirlediği günlerde göreceksin demek çocuğu kullanmak olmuyorsa nedir acaba basit mantık yürüteceksiniz zor birşey değil bu😂daha öncedende sadece mahkemenin belirlediği günlerde görseydi hadi neyse derdimki o bile ters bana göre.ödemiyorsa ödemiyor git dava aç al bitti.bekarım hayatın dışındada değilim boşanmış anne var bir sürü çocukla babanın ilişkisini bozmadan büyütenler müfakatını alır.baba çocuğuna ne kadar bağlıysa o kadar destekler yoksa çocuktan uzaklaşır yetişkin oluncada hadi bye der.

Son düzenleme:
Çocuğa nafaka vermiyorsa görüşme hakkı bile yok bence

Sapla samanı ben değil siz karıştırıyosunuz.
Para mevzusundan önce görüşüyorlardı şimdi ne oldu demek çok saçma. Kadın şuana kadar Kendi sorumluluk alsın diye konuşmuş ve beklemiş ama beyfendilerinin umurunda olmadığı için bir yerlerine bile takmamış. Ayrıca konu sahibi çocuğu göstermiyor değil, adam çocukla neredeyse 2 ayı bulan uzun aralıklar koyuyor. Buda doğal olarak çocuğun dengesini bozduğu için uyum sorunu yaşıyor ve kötü etkileniyor. Babadan bir gram sevgi alması için bütün bunlara değmiyor.
Tamamda değmediğine neye göre karar veriyorsunuz?uzman görüşü mü aldınız?çocuğun adına hayatını etkileyeceği tarzda kararlar alınmasına karşıyım çocuk ileride istemezse görüşmez zaten bir aklı ereceği yaşa kadar müsade edin babasını iyi kötü tanısın karar versin.adam parayı vermeyince bunu dile getirirse adamda haliyle çocuğu koz olarak kullanma der madem sıkıntı var önceden konuşması gerekirdi.

Çocuğa nafaka vermiyorsa görüşme hakkı bile yok bence
Öyle bir dünya yok kaldı ki adam nafakayı veriyormuş ama çok az bir para mahkemeye gidecek arttıracak konu sahibi hiç gerek yok tartışmaya bu sebepten efendi gibi insanlık yapar yetmediğini söylersiniz baktınız olmuyor o zaman mahkemeye başvurursunuz.

2021 ayının Ekim ayında ben çocuk nafakası için dava açtım .dava 2022 de Nisan ayında oldu ben 2021 için 1500 istedim .eski eşim davadan once aradı tatsizlik çıkmasın ben sana ayda 1000 vereyim.cocugun giyim okul servis ücretini falan karşılarım dedi .bende zaten sikintili bir süreçten gectigim için ustelemedim .bu yıl onun maaşi 38 bin oldu ve çocuk için 1700 veriyo kreşe göndereceğim dedim 5 bin istiyor servis 1500 benim durumum yok kardeşim evlenir ben ortada kalırım saçma sapan konuşmalar .makeme 1700 demiş o kadar verirmiş .kafasına estiği gün gelip çocuğu alıyordu .bende dedim bundan sonra mahkeme ne dediyse ,o zaman gelip alırsın sonrada bırakırsın .seninle muhattap olmak istemiyorum.yok ben çocuğu koz kullanıyormusum . Kafasına göre iki ay almıyor sonra pat çıkıyor bir hafta getirmiyor.cocukta kötü etkileniyor gitmek istemiyor ağlıyor .
Paşazade nafakayla ilgili "mahkeme ne dediyse o" diyorsa, sizin de "mahkeme ne dediyse o" deme hakkınız var. Herif madem mahkemenin kararlarına o kadar saygı duyuyormuş, görüşme kısıtlamalarına da saygı duyacak.

Back
X