İştirak nafakası hakkında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Nastasya flipovna

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
3.435
9.510
358
Arkadaşlar yarın gidip iştirak nafakası için dava açacağım. Avukat tutma şansım maddi olarak şuanda yok.o yüzden yardımlarınıza ihtiyacım var.bilgisi olan varsa ve cevaplarsa sevinirim.
Davayı aile mahkemesine mi açıyoruz?
Dilekçeyi evde yazıp götürmem mi doğru olur yoksa beni yönlendirirler mi?
Bunların masrafı ne kadara patlar ?
Nafaka ne kadar zamanda bağlanır?

Benim konuyla ilgili bir fikrim yok ama önceki konunuzu hatırlıyorum, merak etmiştim sizi. Boşandınız sanırım. O aileden kurtulduğunuza gerçekten sevindim, hakkınızda hayırlısı olsun.

Arkadaşlar yarın gidip iştirak nafakası için dava açacağım. Avukat tutma şansım maddi olarak şuanda yok.o yüzden yardımlarınıza ihtiyacım var.bilgisi olan varsa ve cevaplarsa sevinirim.
Davayı aile mahkemesine mi açıyoruz?
Dilekçeyi evde yazıp götürmem mi doğru olur yoksa beni yönlendirirler mi?
Bunların masrafı ne kadara patlar ?
Nafaka ne kadar zamanda bağlanır?

Aile mahkemesine açacaksınız. Keske bosanma davanızda nafaka talebinde bulunsaydınız. Harç ödemezdiniz en azından. Dilekceyi evde de yazabilirsiniz. Googledan iştirak nafakası ornegi yazın aratın. Bir suru var. Boşlukları doldurun. Adliyelerde baro odaları ve adli yardım odaları bulunuyor. Oradaki avukatlardan da rica ederseniz en azından incelerler. Adliye yakınlarında dilekceciler de bulunuyor. Onlara da yağdırabilirdiniz. Aile mahkemesinde iki taraflı duruşmalarda harç 214 lira diye hatırlıyorum. Nafaka karar kesinleşince bağlanır bu da duruşma gününe gore degisir. Çocukların nüfus kayıt orneklerini bosanma ilamını aile durumunu gösteren kayıtları vs de bulundurun. Kolay gelsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X