Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 1 sezaryen sonra oldum 8 yıl önce histeroskopi oldum doktorum tüplerini tıkamış dedi.Kizlar 1.sezaryen sonrası adetten sonra lekelenme oluyor bu istmoselmis dr dedi istmoseli olup hamile kalanlar var mi aranızda
Geçmiş olsun . Peki yaptınızmı tüp bebek ?Bende 1 sezaryen sonra oldum 8 yıl önce histeroskopi oldum doktorum tüplerini tıkamış dedi.
Yaşım 39 olduğu için laparoskopiyle uğraşma tüp bebek yaptır direk demişti.
Teşekkür ederim.Geçmiş olsun . Peki yaptınızmı tüp bebek ?
Bana bazı doktorlar histereskopinin yeterli gelmeyeceğini söyledi. Genelde ikinci gebelik istemeyip sadece regl sonrası kanama şikayeti olanlar için histereskopi yapıyoruz demişti Barış Mülayim. Aksi halde düşükle sonuçlanabiliyormusMerhaba kızlar ben 4 yıl önce ilk doğumumdan (tup bebek) sonra istmosel olduğunu öğrendim. Geçen eylül ayında histeroskobi oldum. Maalesef geçmedi. Aralık ayında tüp bebek yaptık. Tuttu ve düştü. 1 mayıs'ta sürpriz bır şekılde hamıle olduğumu öğrendim şuan 9+5 devam çok şükür
Bazen yeterli oluyor bazen olmuyor.. Ben Histereskobıyle ıyılesen hamıle kalan çok kişi gördüm.Bana bazı doktorlar histereskopinin yeterli gelmeyeceğini söyledi. Genelde ikinci gebelik istemeyip sadece regl sonrası kanama şikayeti olanlar için histereskopi yapıyoruz demişti Barış Mülayim. Aksi halde düşükle sonuçlanabiliyormus
Evet sanırım boyutuna bağlı. Bence zaten özellerde yapılan bazi yorumlar ticari amaçlı oluyor. Sonuçta laparoskopi daha masraflı bir işlemBazen yeterli oluyor bazen olmuyor.. Ben Histereskobıyle ıyılesen hamıle kalan çok kişi gördüm.
Hangi şehir acaba ? Benim bulunduğum yerde bırakın istomoseli tamir etmeyi bunun kısırlıkla alakası bile olmadığı iddia ediliyorarkadaşım devlette yaptırdı sonuç aldı ve öyle çok şiddetli bir operasyonda değil umut varsa deneyin derim
Bence de mutlaka denenmeli.Hangi şehir acaba ? Benim bulunduğum yerde bırakın istomoseli tamir etmeyi bunun kısırlıkla alakası bile olmadığı iddia ediliyor
Valla canım onu bilemeyeceğim. Ben ankara bahçeci de oldum. Ama benim rahım anomalım de var. Dr bana daha histeroskobi olmadan önce soyledı. Tamamen geçecek dıyemem senın böyle bir problemin var geçmeyeceğini de düşün. Yapıp yapmamak senın kararın dedı. Ben doktoruma guvenıyorum ve yaptırdım. Olmadı ama olsun şimdi bir mucızem var. İstmosele ve rahım anomalısıne rağmen var. Ve histeroskobi den 5 ay sonra hamıle kaldım bence faydası oldu. Yoksa 6 yıl hiç normal hamıle kalamamıştımEvet sanırım boyutuna bağlı. Bence zaten özellerde yapılan bazi yorumlar ticari amaçlı oluyor. Sonuçta laparoskopi daha masraflı bir işlem
Doğum yaptınız mı peki ? Bir de boyutunu neydi istmoselinizin?Valla canım onu bilemeyeceğim. Ben ankara bahçeci de oldum. Ama benim rahım anomalım de var. Dr bana daha histeroskobi olmadan önce soyledı. Tamamen geçecek dıyemem senın böyle bir problemin var geçmeyeceğini de düşün. Yapıp yapmamak senın kararın dedı. Ben doktoruma guvenıyorum ve yaptırdım. Olmadı ama olsun şimdi bir mucızem var. İstmosele ve rahım anomalısıne rağmen var. Ve histeroskobi den 5 ay sonra hamıle kaldım bence faydası oldu. Yoksa 6 yıl hiç normal hamıle kalamamıştım
İstanbul Süleymaniye kadın doğum evinde olmuştu Kazlıçeşme her sene sempozyumlara eğitime gitmemenin zararlarını ödetmişler size resmenHangi şehir acaba ? Benim bulunduğum yerde bırakın istomoseli tamir etmeyi bunun kısırlıkla alakası bile olmadığı iddia ediliyor
Benim doğum da Alanyadaydi 80bin takipçili sözde herkesin bayıldığı fenomen doktorlardan biri yapmıştı. Çok araştırdım makaleler okudum . Bu sorunun sebeplerinden biri kesinlikle dikiş tekniği... Özellikle benim gibi ters rahimlilire çok dikkatli yaklaşılması gerekiyormuşİstanbul Süleymaniye kadın doğum evinde olmuştu Kazlıçeşme her sene sempozyumlara eğitime gitmemenin zararlarını ödetmişler size resmen