• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Istmoseli olanlar bakabilir mi

s3lin07

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2018
894
853
103
34
Kizlar 1.sezaryen sonrası adetten sonra lekelenme oluyor bu istmoselmis dr dedi istmoseli olup hamile kalanlar var mi aranızda

Banada doktor ıstmosel dedi alan regli iken şişiyor (çok ağrım oluyor) Reglim bitince küçülüyor regli iken muayene olunca ortaya çıktı 9 yıl önce sezaryen olmustum. 3 farklı doktora gittim bebek istediğimi soyledim 1 doktor ameliyat dedi 2 si doğal yolla deneyin dedi . Size doktor ne dedi?

Kizlar 1.sezaryen sonrası adetten sonra lekelenme oluyor bu istmoselmis dr dedi istmoseli olup hamile kalanlar var mi aranızda
Bende 1 sezaryen sonra oldum 8 yıl önce histeroskopi oldum doktorum tüplerini tıkamış dedi.
Yaşım 39 olduğu için laparoskopiyle uğraşma tüp bebek yaptır direk demişti.

Bende 1 sezaryen sonra oldum 8 yıl önce histeroskopi oldum doktorum tüplerini tıkamış dedi.
Yaşım 39 olduğu için laparoskopiyle uğraşma tüp bebek yaptır direk demişti.
Geçmiş olsun . Peki yaptınızmı tüp bebek ?

Benim de 10 aydır 2.cocuk olmuyor artık ameliyat düşünüyorum. İlk çocuk sorunsuz olmuştu. Eğer istmoselin dışına sıvı yayılıyorsa tüp bebek de tutmuyor diye biliyorum

Merhaba arkadaşlar 6 mm boyutunda istmosel ile 3 yılın son 1 yılı teşhisi ile uğraşan biri olarak hepimize Allah şifa ve kolaylık versin laparoskopi ile ameliyat oldum ama 2. Gebelik olur mu bilmiyorum ameliyat öncesi 2 defa çatlatma iğnesi 1 defa da aşılama yaptırdım olmadı. :( İstmosel operasyon sonrası hamile kalan var mı bana umut olacak😔

Bende de var. Daha bu işi ticarete dökmeden yapacak birini bulamadım. Yazın olmayi düşünüyorum ameliyat. Yabancı bazı gruplara üye oldum . ameliyat sonrası gebelik yaşayan çok kişi var merak etmeyin

Merhaba kızlar ben 4 yıl önce ilk doğumumdan (tup bebek) sonra istmosel olduğunu öğrendim. Geçen eylül ayında histeroskobi oldum. Maalesef geçmedi. Aralık ayında tüp bebek yaptık. Tuttu ve düştü. 1 mayıs'ta sürpriz bır şekılde hamıle olduğumu öğrendim şuan 9+5 devam çok şükür

Merhaba kızlar ben 4 yıl önce ilk doğumumdan (tup bebek) sonra istmosel olduğunu öğrendim. Geçen eylül ayında histeroskobi oldum. Maalesef geçmedi. Aralık ayında tüp bebek yaptık. Tuttu ve düştü. 1 mayıs'ta sürpriz bır şekılde hamıle olduğumu öğrendim şuan 9+5 devam çok şükür
Bana bazı doktorlar histereskopinin yeterli gelmeyeceğini söyledi. Genelde ikinci gebelik istemeyip sadece regl sonrası kanama şikayeti olanlar için histereskopi yapıyoruz demişti Barış Mülayim. Aksi halde düşükle sonuçlanabiliyormus

Bana bazı doktorlar histereskopinin yeterli gelmeyeceğini söyledi. Genelde ikinci gebelik istemeyip sadece regl sonrası kanama şikayeti olanlar için histereskopi yapıyoruz demişti Barış Mülayim. Aksi halde düşükle sonuçlanabiliyormus
Bazen yeterli oluyor bazen olmuyor.. Ben Histereskobıyle ıyılesen hamıle kalan çok kişi gördüm.

arkadaşım devlette yaptırdı sonuç aldı ve öyle çok şiddetli bir operasyonda değil umut varsa deneyin derim

Istmoselin belirtileri nedir iki sene once sezeryan oldum bir defa duzensiz adet oldum ama enfeksiyonum da var agrilarim oluyor istmoseli de burada duydum

arkadaşım devlette yaptırdı sonuç aldı ve öyle çok şiddetli bir operasyonda değil umut varsa deneyin derim
Hangi şehir acaba ? Benim bulunduğum yerde bırakın istomoseli tamir etmeyi bunun kısırlıkla alakası bile olmadığı iddia ediliyor

Evet sanırım boyutuna bağlı. Bence zaten özellerde yapılan bazi yorumlar ticari amaçlı oluyor. Sonuçta laparoskopi daha masraflı bir işlem
Valla canım onu bilemeyeceğim. Ben ankara bahçeci de oldum. Ama benim rahım anomalım de var. Dr bana daha histeroskobi olmadan önce soyledı. Tamamen geçecek dıyemem senın böyle bir problemin var geçmeyeceğini de düşün. Yapıp yapmamak senın kararın dedı. Ben doktoruma guvenıyorum ve yaptırdım. Olmadı ama olsun şimdi bir mucızem var. İstmosele ve rahım anomalısıne rağmen var. Ve histeroskobi den 5 ay sonra hamıle kaldım bence faydası oldu. Yoksa 6 yıl hiç normal hamıle kalamamıştım

Valla canım onu bilemeyeceğim. Ben ankara bahçeci de oldum. Ama benim rahım anomalım de var. Dr bana daha histeroskobi olmadan önce soyledı. Tamamen geçecek dıyemem senın böyle bir problemin var geçmeyeceğini de düşün. Yapıp yapmamak senın kararın dedı. Ben doktoruma guvenıyorum ve yaptırdım. Olmadı ama olsun şimdi bir mucızem var. İstmosele ve rahım anomalısıne rağmen var. Ve histeroskobi den 5 ay sonra hamıle kaldım bence faydası oldu. Yoksa 6 yıl hiç normal hamıle kalamamıştım
Doğum yaptınız mı peki ? Bir de boyutunu neydi istmoselinizin?

Hangi şehir acaba ? Benim bulunduğum yerde bırakın istomoseli tamir etmeyi bunun kısırlıkla alakası bile olmadığı iddia ediliyor
İstanbul Süleymaniye kadın doğum evinde olmuştu Kazlıçeşme her sene sempozyumlara eğitime gitmemenin zararlarını ödetmişler size resmen

İstanbul Süleymaniye kadın doğum evinde olmuştu Kazlıçeşme her sene sempozyumlara eğitime gitmemenin zararlarını ödetmişler size resmen
Benim doğum da Alanyadaydi 80bin takipçili sözde herkesin bayıldığı fenomen doktorlardan biri yapmıştı. Çok araştırdım makaleler okudum . Bu sorunun sebeplerinden biri kesinlikle dikiş tekniği... Özellikle benim gibi ters rahimlilire çok dikkatli yaklaşılması gerekiyormuş

Back
X