Merhaba arkadaşlar,
7 yıl önceki doğumumdan kalan istmoselim var. Adetim gecikti hamile olabilirim.
Bu şekilde hamilelik yaşayıp ,sağlıklı doğum yapan var mı acaba?
Merhaba arkadaşlar,
7 yıl önceki doğumumdan kalan istmoselim var. Adetim gecikti hamile olabilirim.
Bu şekilde hamilelik yaşayıp ,sağlıklı doğum yapan var mı acaba?
Varmış duymuştum. Sık takip gerekiyor ve bildiğim kadarıyla 37.haftada bebeği alıyorlar. Bebeğin tutunduğu yer de önemli. İstmosele yakınsa ona göre bir takip yapıyorlar. Hamile misiniz? Son durum nedir? Bende de var istmosel ben hamile kalamiyorum.
Varmış duymuştum. Sık takip gerekiyor ve bildiğim kadarıyla 37.haftada bebeği alıyorlar. Bebeğin tutunduğu yer de önemli. İstmosele yakınsa ona göre bir takip yapıyorlar. Hamile misiniz? Son durum nedir? Bende de var istmosel ben hamile kalamiyorum.
Merhaba ,
Konuya ilgi olmayınca bakamadım,Çok geç cevapladım kusura bakmayın. Malesef hamile değilim.
Yakın zamanda doktora gidip ameliyat için görüşeceğim..Süreci sizinle paylaşırım,inşallah sizinde gönlğnüzce olur.
İstmoselin doktor hatası yüzünden olma ihtimali var mı? Bende de olabilir istmosel. Doğum yapalı 2 yıl oldu, dikiş yerinin bir kısmında sertlik ve şişlik geçmedi.
İstmoselin doktor hatası yüzünden olma ihtimali var mı? Bende de olabilir istmosel. Doğum yapalı 2 yıl oldu, dikiş yerinin bir kısmında sertlik ve şişlik geçmedi.
Doktor hatasıyla ilgili olduğuna dair bir bilgiyle karşılaşmadım. Ben doğum doktoruma gitmiştim tabiki kabul etmedi...İstmosel iç kısımda oluşuyor dışardan muayeneyle anlaşılabileceğini sanmıyorum. Ben doğum sonrası düzenli olarak muayenelerime gittim ancak hiçbirisinde gören olmamıştı.6 yıl sonra farklı bi dr farketti.