Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
13 gün yapılıyo metabolizmayı tamamen değiştiren zor bi diyet internette diyet gün gün veriliyor ama birebir uymak gerekiyor mesela bugün kahvaltım 1 fincan kahve 1 kesme şeker öğlen yemeğim 2 haşlanmış yumurta bir domates ve haşlanmış ıspanak yedim akşam yağsız biftek yada tavuk yanında salata yiyebilirsin ben tavuk tercih etcem çünkü et pek sevmiyorumİsveç diyeti nasıl bişey ?
Merhaba cok iyimis, ben de reglim olduktan sonra baslamayi dusunuyorum.Eskiden yapip 6-7 kg vermistim ama bir iki gun bozmustum o zamanlar.Motivasyon cok onemli.35 yas ustu riskli diyor 37 yim.Bi ondan cekiniyorum.Merhabalar İsveç diyetimin 2. Gününü bitirdim ve sabah tartıldım 70,600 yani -900 gitmiş 2. Gün![]()
Canım sen başla diyete olmadı 6 gün yaparsın benim arkadaşım 6 gün yapıyo ara ara 3 kilo falan veriyor çünkü kilo verimi çok az bu arada arkadaşım derken büyüğüm 50 ki yaşlardaMerhaba cok iyimis, ben de reglim olduktan sonra baslamayi dusunuyorum.Eskiden yapip 6-7 kg vermistim ama bir iki gun bozmustum o zamanlar.Motivasyon cok onemli.35 yas ustu riskli diyor 37 yim.Bi ondan cekiniyorum.
Uzun süre iyi gitmişti fakat ben suan o kilokarı coktaaaaan gectim.O zaman sene eski ben genc kilo 59 du, 53 olmustum isvecle,suan 79-80 kg malesefCanım sen başla diyete olmadı 6 gün yaparsın benim arkadaşım 6 gün yapıyo ara ara 3 kilo falan veriyor çünkü kilo verimi çok az bu arada arkadaşım derken büyüğüm 50 ki yaşlardabu arada eskiden o verdiğin kiloları geri aldın mı hemen yoksa kalıcı mı tabikide isveç diyetinden sonra normal diyete devam etcem
Ben 3 haftada 77 sen 73 e düştüm şimdide İsveç diyetine bir başladım daha hızlı gidiyoUzun süre iyi gitmişti fakat ben suan o kilokarı coktaaaaan gectim.O zaman sene eski ben genc kilo 59 du, 53 olmustum isvecle,suan 79-80 kg malesef
Merhabalar benim ufaklığın rahatsızlığından dolayı iki gün İsveç diyetine ara verdim en son 70,200 kg dim yarın devam etcem ama en baştan devam edemicem