• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Isveç diyeti kraliçeleri:yarışa hazır mısınız?

gozde tebrikler super gidiyosun.

ben de az once sahur yaptim bi buyuk bardak kahve ictim ders caliscam simdi de :51: ogleden sonra uyuycam. aksama biftek salata:56:

kızlar hayırlı ramazanlar..... bundan sonra kilomu akşam paylaşacagım :)tabi gün içinde sitede olcagım şimdi sahurda;
1 haşlnmş yumurta
1dlm kızarmış ekmek
1 dlm peynir yedim
1.5 litre su içtim
yeşil cayımı unuttum çünkü son 10 dakikada uyandık:):)ilk gün azizligi

kızlar günaydın bende artık akşamları tartılacam sahurda yediklerim;
1 yumurta sahanda çok az yağ ile
domates salatalık biber
çok az peynir
ve 1 çay kaşığı bal (yemeyecektim ama kan şekerim çok düşüyor benim halsizleşmekten korktum )

sıpalarıma kahvaltı yaptırdım şimdi bizim yerimize doydular :55::55:

ben de sahurda 2 yumurta yedim 1 dilim kızarmış ekmek ve peynir. 2 litre su 2 bardak da 5i 1 yerde içtim.

ben geldim. ders falan calismadim uyudum yeni uyandim:21: ask-i memnu baslasin onun karsisinda biraz bisiklet ceviririm yavas yavas 150 kalorilik falan

bende geldimm kızlaar :) sahurda ceyrek dilim kek bi küçük haslanmıs yumurta biraz peynir yedim 1 5 litrede su içtim duş alıyım derkn 5 i bi yerdeye zamnm kalmadı bnmde nese simdi tartıldımm 77 yimmm :)))) :1:

of cok sikildim valla. annem aksama bezelyeli tavuk yapmis aslinda onu da yiyesim geldi ama yemicem hic degistirmiycem isveci. bi gram bime disina cikmiycam :19:

sen bizim ev halimizi görsen zaten ohoo...
kızım çok fena çoook.. biraz önce sebze yemeğinde sevmediği sebzeleri; örn:kabak oğluşumun tabağına atarken yakaladım :27:
darısı başına :27:
baaak sen yaaa varya efe cok ceker efsundan yazık yaaa :)) amn inşallah bayılırım cocuklara onların bu hallerine :)

Back
X