• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Isveç diyeti kraliçeleri:yarışa hazır mısınız?

ben de sekersiz cay,yesil cay we kahwe tuketiorum diet disinda.okadar da deildir diorum.tebrikler buarada,sigara birakmak,aman allahim benim.icin imkansiz

ben 21 yasindayim 16 yasindan beri gunde en az bi paket iciyodum, sigara icilen evde buyudum, bi kac kere yalandan sigarayi biraktim ama birakmak istemedigimi biliyodum icten ice. ben yurtdisinda okuyorum, bu ocak ayinda bi delirme geldi sigarayi da birakiyorum her seyi birakiyorum dedim biraktim gitti:52: bi tek sigara kaldi biraktiklarimdan; arada icki icerken ictim bi iki tane ama hic devam etmedim, mutluyum tavsiye ederim :) birakmak isteyince birakiliyo yani

Tabi ki yeldacim,ben senin dietisyenine bisi demiyorum.tw deki lerden bahsediorum.dr secimi cok onemli,benimki fos cikti.mesela anlattim yasadiklarimi.bu arada ben otlara inaniorum we cok faydasini goruorum
İrem sen cok erken baslamissin yahu napmissin ole :/ benim sorunum sanirim birakmayi istememek,sewiorum mereti :)

Tabi ki yeldacim,ben senin dietisyenine bisi demiyorum.tw deki lerden bahsediorum.dr secimi cok onemli,benimki fos cikti.mesela anlattim yasadiklarimi.bu arada ben otlara inaniorum we cok faydasini goruorum
İrem sen cok erken baslamissin yahu napmissin ole :/ benim sorunum sanirim birakmayi istememek,sewiorum mereti :)

aynen bnde istek yokki çok hosuma gidio :)

evet evet anliyorum benim de oyleydi eskiden iste, bi anda birakmak istedim. sana da olur belki:ssz:

Biz de seni optuk tatlim
iremcim o kas sismesi ben de oldu mesela dun cok asilmisim spora,odem dolu wucudum we bgn tartida dunki kg dan fazla cikti.umarim bian once atarm

ama sonra birden gidiyo o odem ve cok mutlu oluyosun. kaslarin oturmus oluyo sikilasmis oluyosun. ben de sicaktan sistim burda resmen gelince, su miktarini daha da artirmam lazim sanirim. paten yapmaya gidicem sahile, sicaktan gitmiyorum. evde bisiklet tv karsisinda :)

ama sonra birden gidiyo o odem ve cok mutlu oluyosun. kaslarin oturmus oluyo sikilasmis oluyosun. ben de sicaktan sistim burda resmen gelince, su miktarini daha da artirmam lazim sanirim. paten yapmaya gidicem sahile, sicaktan gitmiyorum. evde bisiklet tv karsisinda :)

ewet sicak da cok etkilio.ins dedigin gibi olur bi an once we gider bu odem cunku sinirimi bozuo

ben bi saat sonra falan uyumaya calisicam sanirim. cok fazla atistirmak istiyorum su an. boyle mutfaktan getiriyim biraz meyve, kek falan seklinde. ama tabi ki onun yerine film izliycem. opuyorum hepinizi

günaydın kızlar 73.2 olupta tekarar bu sabah 75.2 olmak nasıl bir duygu ise öyle bir hal içindeyim:(:(zaraarın neresinden dönsen kardır diyorum yinede kendime
akşam 11 de annemin tel çaldı ve misafir gelecek çook kalabalık hemde :(benim diyeti etkilemez ama sporu etkileyecek gerçi az önce 1.30 saat yürüdüm geldim callanetics yapıcam ve ev temizliyecegim ama akşam yürüyüşü yatabilir :(gitmeye çalışıcagım saat 3 gibi telafisi olsun diye .bugün 2 günüm kendimi tıka basa yemek yemiş kadar tok hissediorm eski melike oldum sanırım :)odaklandım diyete 13 gün sonunda söz verdim kendime 6-8 arası kilo vermiş olcagım:)sizleri seviyorummmmm kızlar:)

günaydın kızlar 73.2 olupta tekarar bu sabah 75.2 olmak nasıl bir duygu ise öyle bir hal içindeyim:(:(zaraarın neresinden dönsen kardır diyorum yinede kendime
akşam 11 de annemin tel çaldı ve misafir gelecek çook kalabalık hemde :(benim diyeti etkilemez ama sporu etkileyecek gerçi az önce 1.30 saat yürüdüm geldim callanetics yapıcam ve ev temizliyecegim ama akşam yürüyüşü yatabilir :(gitmeye çalışıcagım saat 3 gibi telafisi olsun diye .bugün 2 günüm kendimi tıka basa yemek yemiş kadar tok hissediorm eski melike oldum sanırım :)odaklandım diyete 13 gün sonunda söz verdim kendime 6-8 arası kilo vermiş olcagım:)sizleri seviyorummmmm kızlar:)

günaydın kızlar ben de 92.2 yken 93.2 oldum birşeyde yemiyorum sporda yapıyorum ama şişkinlik galiba benimkide bakalım yakında belli eder kendini melike umarım başarırsın canım bu sefer çok azimli gördüm seni...

inş. canım bu sefer çok kararlıyım vucüt ölçülerimi bile bir yere yazdım 13 gün sonra 69 olmak istiorm hedefimi bile belirledim :)hepimiz istediklerimize ulaşabiliriz inş.

Back
X