• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Isveç diyeti kraliçeleri:yarışa hazır mısınız?

gözdecim yazdıklarını okudum vücudundan suyu terleyerek atıosndr yoksa tuvalete sık giderdin çok terliomusun?ödem yapmış olabilirsin birde vucüt bu düzene alıştıgı için duraksama yaşıo olabilirsin ben çok sitede araştırdım bu dieti bazı kişiler aynı senin gibi sorun yaşamış 13 güne yakın kilo tekrar hızla inmeye başlamış sakın morelini bozma tamam mı

kızlar bugün bize misafir gelecekdi sabah kalktım 1.30 saat yürüyüş yaptım 77 ne dieye sonra ,1 saat callanetics yaptım sonra, tam 2 saat evi alt üst ter içinde temizledim annem yemekler döktürdü bekl bekle aradılar gelemioz dediler sinir oldum..saat akşam 8 di ben gidiorm sahile dedim çıktım bir saat daha yürüdüm ama gözdenin bana dediği gibi bugün çok hareket yaptıgımdan yogurt ve meyveyi artırdım çok yorgıunum feci başım agrıo . ben diyetteyken misafir gelmesini hiç istemiorm eve offf :(

Bu diyeti bu sabah “dobra dobra’da” Dr. Ender Saraç verdi. Vücuttan toksinleri ödemi atmak için çok etkili olduğunu söyledi. Ama üç günden fazla kesinlikle yapılmamalıymış. Birkaç kilo kaybetmek şekle girmek için ideal dedi. Denemek isteyenler Buyrun işte Ender Saraç’ın MUCİZE DİYET TARİFİ

1.GÜN:
Sabahtan öğlene kadar ılık yeşil elma kompostosu
Hazırlanışı:-Dilimlenmiş 3 adet kabuklu yeşil elma
-3-4 adet kabuk tarçın
-5-6 adet karanfil
-10-15 adet kuru üzüm

Bütün malzeme kaynatılıp ılıtılacak.Blenderdan geçirilebilir.Mutlaka ılık olarak tüketilecek
Öğlenden gece yatana kadar lahana çorbası
Hazırlanışı:-Küçük bir bütün beyaz lahana
-1baş soğan
-3-4 diş diş sarımsak
-1demet maydanoz
-Birkaç adet sivrbiber
-1çay kaşığı kimyon
-1çay kaşığı zerdeçal
-1 tatlı kaşığı zencefi
-2-3 tatlı kaşığı zeytinyağı

Ayrıca gün boyunca bol bol ılık sıvılar alınacak.Rezene çayı ,yeşil çay tercih edilirse daha iyi olur.

2.GÜN:

Gün boyunca sadece çiğ gıdalar tüketilecek
Sabah: 2 adet yeşil elma ve 2 adet salatalık
Öğlen: Bol yeşil salata (içinde kesinlikle domates olmayacak!Roka ve tere tercih edilirse iyi olur)
6-7 kaşık yağsız yoğurt

İKİ SAATTE BİR YEŞİL ELMA VE SALATALIK YENECEK

Akşam: Yarım kilo kadar hafif haşlanmış kabak
2-3 kaşık yağsız yoğurt

Yatmadan önce:yeşil elma

3.GÜN:
Sabah: 1 Büyük bardak yarım yağlı süt
2-3 adet ceviz içi
Ara :Yeşil elma
Öğlen: Az zeytinyağı ile haşlanmış yarım kilo kadar kabak
6-7 kaşık yağsız yoğurt
Ara: 2-3 avuç Taze lor peyniri ya da yağsız başka bir çeşit peynir
Akşam:Soğan-sarımsakla pişirilmiş tazefasülye,brokoli ya daıspanak gibi yeşil bir sebze
Yatmadan önceönce: 2-3 adet kivi

acelesi olanlar için paylastm kızlaaaar :))

Bu diyeti bu sabah “dobra dobra’da” Dr. Ender Saraç verdi. Vücuttan toksinleri ödemi atmak için çok etkili olduğunu söyledi. Ama üç günden fazla kesinlikle yapılmamalıymış. Birkaç kilo kaybetmek şekle girmek için ideal dedi. Denemek isteyenler Buyrun işte Ender Saraç’ın MUCİZE DİYET TARİFİ

1.GÜN:
Sabahtan öğlene kadar ılık yeşil elma kompostosu
Hazırlanışı:-Dilimlenmiş 3 adet kabuklu yeşil elma
-3-4 adet kabuk tarçın
-5-6 adet karanfil
-10-15 adet kuru üzüm

Bütün malzeme kaynatılıp ılıtılacak.Blenderdan geçirilebilir.Mutlaka ılık olarak tüketilecek
Öğlenden gece yatana kadar lahana çorbası
Hazırlanışı:-Küçük bir bütün beyaz lahana
-1baş soğan
-3-4 diş diş sarımsak
-1demet maydanoz
-Birkaç adet sivrbiber
-1çay kaşığı kimyon
-1çay kaşığı zerdeçal
-1 tatlı kaşığı zencefi
-2-3 tatlı kaşığı zeytinyağı

Ayrıca gün boyunca bol bol ılık sıvılar alınacak.Rezene çayı ,yeşil çay tercih edilirse daha iyi olur.

2.GÜN:

Gün boyunca sadece çiğ gıdalar tüketilecek
Sabah: 2 adet yeşil elma ve 2 adet salatalık
Öğlen: Bol yeşil salata (içinde kesinlikle domates olmayacak!Roka ve tere tercih edilirse iyi olur)
6-7 kaşık yağsız yoğurt

İKİ SAATTE BİR YEŞİL ELMA VE SALATALIK YENECEK

Akşam: Yarım kilo kadar hafif haşlanmış kabak
2-3 kaşık yağsız yoğurt

Yatmadan önce:yeşil elma

3.GÜN:
Sabah: 1 Büyük bardak yarım yağlı süt
2-3 adet ceviz içi
Ara :Yeşil elma
Öğlen: Az zeytinyağı ile haşlanmış yarım kilo kadar kabak
6-7 kaşık yağsız yoğurt
Ara: 2-3 avuç Taze lor peyniri ya da yağsız başka bir çeşit peynir
Akşam:Soğan-sarımsakla pişirilmiş tazefasülye,brokoli ya daıspanak gibi yeşil bir sebze
Yatmadan önceönce: 2-3 adet kivi

acelesi olanlar için paylastm kızlaaaar :))

ay bu diyet çok fenaymış. isveçin gözünü seveyim:)) bir de bu lahana çorbası çok feci bir tadı var. geçenlerde lahana çorbası diyeti yapayım dedim 1 gün dayanabildim.

heeeeyyt ben de geldim beybiler! ben baya bi findik ve cekirdek yedim ama pisman degilim bozdugumu da kabul etmiyorum. bi de baya bi karpuz peynir daha. bugunu mazur gorun bi ay sonra yine gidicem turkiye'den, peynir falan yiyince kizmiyorum kendime. ama orda surekli yedigim seylerden yiyince tam bi malim. ama yemedim gordugunuz gibi hep yazin yedigimiz turk yemekleri hafif seyler falan :) 3. gunden devam ediyorum yarin ve bundan sonra meyve yemicem. hic seker almiyorum 11 gun boyunca sifir seker, sifir tatlandirici.
zaten kahveyi de sekersiz iciyorum, sekerli kahve beni tiksindiriyo. sutlu sekerli olursa tamam da, sadece sekerli igrenc geliyo bana. bende durum beeyle kizlar:56:

heeeeyyt ben de geldim beybiler! ben baya bi findik ve cekirdek yedim ama pisman degilim bozdugumu da kabul etmiyorum. bi de baya bi karpuz peynir daha. bugunu mazur gorun bi ay sonra yine gidicem turkiye'den, peynir falan yiyince kizmiyorum kendime. ama orda surekli yedigim seylerden yiyince tam bi malim. ama yemedim gordugunuz gibi hep yazin yedigimiz turk yemekleri hafif seyler falan :) 3. gunden devam ediyorum yarin ve bundan sonra meyve yemicem. hic seker almiyorum 11 gun boyunca sifir seker, sifir tatlandirici.
zaten kahveyi de sekersiz iciyorum, sekerli kahve beni tiksindiriyo. sutlu sekerli olursa tamam da, sadece sekerli igrenc geliyo bana. bende durum beeyle kizlar:56:

kııızzz sen anca bozup bozup gelion yaa gözdeye dicem seni bakk :P duygucum bnde yapmıcam zaten blki işinize yarar die yazdım :))

hoşgeldin tatlım. naaaaptın sen fındık fıstık eyvaaaah :) kahve de sana katılıyorum. bende şekersiz ama sütlü içiyorum kahvemi.

yaaa yelda bozmadim ama iste oyle bozdum nasil olsa butun buzdolabini yiyim psikolojisine girmedim, benim icin onemli olan bu aslinda. tamam yaptigim da iyi bisi diil ama olsun insan gibi yedim(belki biraz kucuk bir okuz gibi de olabilir ama buyuk bi ayi gibi degil :P) yarin soz ama butun olculere de uyucam ve meyve yerine sebze yiycem, daha cok yag yakmak icin. soz kesin soz!

duygu ben normalde yarim yagli sut kullaniyodum da, simdi isvecte kullanmiyorum, sade kahve oyle dumduz iciyorum. su 11 gun ozen gosteriyim de tekrar donerim sutlu kahveye

Back
X