• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Isveç diyeti kraliçeleri:yarışa hazır mısınız?

ben bugün tekrar 6 günlük yapmaya başladım. bugün ilk günüm yani :)
kızlar annem 4 gündür yoktu. gelir gelmez ilk söylediği şey " aaa ne kadar incelmişsin kaç kilo verdin?"
o kadar mutluyum ki :D
tartıda bu sabah aynıyım ama regl olduğum için normal. çünkü ben normalde regl döneminde özellikle ilk 4 gün en az 2-3 kilo fazla çıkarım. yani bence ben muhtemelen 80 olmuşumdur.

bende seni tebrik ederm tatlım maşallah sana regl olucam bende bir kaç gün içinde bende aynı şeyi yaşıorm :)

evet canım 2 kere başlayıp isveçi bozdum sevgilimn gelmesine 14 gün kaldıgını ve tek şansımın oldugunu düşünüp başladım bugün 3 günü yapıcam

sanrım bnmmde sonum isveç :) ramazanda nasıl yapılacak :s bide snn sevgili nerde kız gelip geri mi gidecek

kızlar annem 4 gündür yoktu. gelir gelmez ilk söylediği şey " aaa ne kadar incelmişsin kaç kilo verdin?"
tartıda bu sabah aynıyım ama regl olduğum için normal. çünkü ben normalde regl döneminde özellikle ilk 4 gün en az 2-3 kilo fazla çıkarım. yani bence ben muhtemelen 80 olmuşumdur.

puff ramazanda ev dısında sporda yapamıcam bn :s

ay evet canım yaa:( bende onu düşünüyorum.

kızlar ben öğleyi sahurda akşamı iftarda yiyecegim spora geince gündüz evde ip atlayacagım ve callan yapıcagım yani sabah yürüyüşüm olamayacak akşamda iftara 1 saat kala çıkıp evden yürüyecegim gelince de hemen iftarı açıcam saati öyle denk getirecegim...

kızlar ben öğleyi sahurda akşamı iftarda yiyecegim spora geince gündüz evde ip atlayacagım ve callan yapıcagım yani sabah yürüyüşüm olamayacak akşamda iftara 1 saat kala çıkıp evden yürüyecegim gelince de hemen iftarı açıcam saati öyle denk getirecegim...

cnm spordan hemen sonra yemek yediklerini yaga cevirebilir bi 45 dk filan gecerse snn için iyi olabilir. ramazanda kilo hedefimiz kaç :)

yok canım gitmeyecek çok şükür 1 senedr göremiorm askerliğini yapıo bingölde iznede gelemedi tam 1 sene oldu :(:(

anaam kıymamam kız daa ayrılmayın hiç ins :) ohh hayırlı olsun askerlikte bitmiş ne zaman veriyoruz seni :p:)) daha benmkinn askerliği var nası dayancam bilmiyorum .s

ben cuceyim ya 1.58- en fazla 1.60imdir. merak etmiyorum kisayim iste :)
bu arada tesekkurler kizlar...

evet melike 3. gunum ama ekmek yemedim ben sabah. napiyim kuru ekmegi

cnm spordan hemen sonra yemek yediklerini yaga cevirebilir bi 45 dk filan gecerse snn için iyi olabilir. ramazanda kilo hedefimiz kaç :)

yok canım orucu açmadan 1 saat önce gidecegm.şuan 74 14 günüm var hedefim 68 görmek asıl isteegm 65 di ama olmaz o sanırım:(yurda dönene kadarda yani eylül sonuna kadarda 61 :)

yok yaga falan cevirmez tam tersi glikojen depolarin bosaldigi icin hic kilo aldirmaz (yani normal bi sekilde yersen) arti bu isvec diyeti protein agirlikli oldugu icin, kaslarin olusmasi da hizlanir. yani sikilasman hizlanir.
ben de melike gibi yapicam ramazanda. 7. gun sahurda hic bi sey aksama et falan yiycem. cunku ogleyle aksam yer degistirebiliyo

ben cuceyim ya 1.58- en fazla 1.60imdir. merak etmiyorum kisayim iste :)
bu arada tesekkurler kizlar...

evet melike 3. gunum ama ekmek yemedim ben sabah. napiyim kuru ekmegi

irem ben napıorm biliomusun sadece kahvemi içiorm sabah öglen de ekmegi ıspanakla yiyorum listedekileri aynen aynı saate uygulamana gerek yokki mesala akşamki 2 yumurtanın birini ıspanaga kırıp ekmegmle yiyecegim:):)

irem ben napıorm biliomusun sadece kahvemi içiorm sabah öglen de ekmegi ıspanakla yiyorum listedekileri aynen aynı saate uygulamana gerek yokki mesala akşamki 2 yumurtanın birini ıspanaga kırıp ekmegmle yiyecegim:):)

cok mantikli. zaten diyetin kendisinde de ogleyle aksam yer degistirebilir diyo. simdi bu sahurda ekmek peynir yumurta yiyebiliriz mesela normal kahvalti olucak yani :) 4. gun icin.

yok yaga falan cevirmez tam tersi glikojen depolarin bosaldigi icin hic kilo aldirmaz (yani normal bi sekilde yersen) arti bu isvec diyeti protein agirlikli oldugu icin, kaslarin olusmasi da hizlanir. yani sikilasman hizlanir.
ben de melike gibi yapicam ramazanda. 7. gun sahurda hic bi sey aksama et falan yiycem. cunku ogleyle aksam yer degistirebiliyo

cnm 7. güne bu kadar yüklenmeyin yaa sahurda bi yumurta domates filan ye yine bence

cnm 7. güne bu kadar yüklenmeyin yaa sahurda bi yumurta domates filan ye yine bence

haklisin. duruma gore bakarim ben zaten sahurda bi sey yemek istemiyorum ama canim cok tatlidir merak etme kiyamam kendime :) eger zorlanicak gibi olursam kepek ekmege bi tane tost ya da senin dedigin gibi yumurta falan gibi seyler yaparim. bakalim yarin susuz nasil gecicek. daha sicaga alisamadim

Back
X