isveç diyeti

Bu akşam bi kepçe çorbayla cevizli beyaz peynirli salata yedim sabahı bekleyemiyorum tartilmak için kaç gündür her sabah hayal kırıklığı yaşıyorum:43: umarım yarın farklı olur.

Bugün tatil krizin tuttu çok zorlandim markete gidip diyet bisküvi aldim tatil olanlardan paketten uç tane yedim rahatladım bu kadardan bisey olmaz diye düşünüyorum ben hem artik aksamlarida spor yapiyorum 20dk eliptik te yeşil çaya ara verdim bugün form cay içtim su kiraz sapli olandan hemen ise yaradi bağirsaklari calistiriyo bundan icicem artik:31:

tam bilmiyorum bu diyeti ama nasıl yaptınız neler yapmam gerek 10 kilo fazlam varda ? yardımcı olursanız sevinirim :)

tam bilmiyorum bu diyeti ama nasıl yaptınız neler yapmam gerek 10 kilo fazlam varda ? yardımcı olursanız sevinirim :)

İsveç diyetinden bahsediyosan ben onu yapamadim Canim benim bunyem zayif biraz ama ablam yaptı 13gunu tamamladı 8kg verdi bende beşgun yapabildim 4 kg verdim simdi daha önce paylastigim listeye devam ediyorum ama yinede yaparim diyosan paylasirim

Evet sonunda bugün 64.6 kg mi gördüm oh diyorum ne mutlu bana bununla beraber 5.6 kg vermiş bulunmaktayimm ve tam uç hafta da :17:

100gr yoğurt dört adet ceviz içi bi tatil kaşifi keten tohumu bi kucuh elma öğlen yemegim biraz değişiklik olsun istedim iyi etmisim güzel oldu valla umarim tok tutar yarin kaçamak gunum şimdiden başladim düşünmeyene yesem acep:56:

İsveç diyetinden bahsediyosan ben onu yapamadim Canim benim bunyem zayif biraz ama ablam yaptı 13gunu tamamladı 8kg verdi bende beşgun yapabildim 4 kg verdim simdi daha önce paylastigim listeye devam ediyorum ama yinede yaparim diyosan paylasirim

araştırdım biraz ama banada zor geldi :) bende doğaçlama takılmaya karar verdim :) teşekkürler yinede

30/12/2013pazartrsi = 70.2 kg:(
04/01/2014cumartesi= 66.2 kg :)
08/01/2014çarşamba= 65.7 kg:) {regli}
11/01/2014cumartesi= 65.4 kg:)
12/01/2014pazar. = 65.2 kg :)
14/01/2014salı. = 65.1 kg:(
18/01/2014cumartesi= 64.6 kg :) {regli b}

Durmak yok yola devam ALLAH'ın izniyle

Bu sabah 64.5 kg mı gördüm super oldu ama pazarlari kaçamak günüm olduğu için yarin birkaç giram gerileyebilirim kahvaltıda 100gram kadar meyveli musli yedim harikaydi valla tatli yemiş kadar oldum ögleyede çiköfte yemeyi pilanliyorum akşamda bir meyve yetip yaticam inş.:16:

Valla arada kaçamak yapmak güzel ama eskisi gibi çok yiyemiyorum artik eskiden olsa çikoftenin başına otirdummu bitene kadar kalkmazdim bu günde10tane anca yemisimdir aksama daha bisey yemicem aç yatcamki bunları eritebileyim:39:

Kahvaltım tereyaginda bir yumurta bir adet siyah uç adet yeşil zeytin bir fincan yeşil çay ve iki dilim kizarmis layt ekmek:56:

Ooyyy 40dk eliptikle spor yaptım ara öğün bitane portakalımıda yedim öğlene ne yerim diye düşünüyorum ama bulamadim daha

Çok yavaş ilerliyorum ama vaz geçmicem 64.2kg olmusum toplam 6kg oldu 24 günde ilk kilolar çok çabuk gitti ama 19 günde sadece 2 kg verebildim :( ayda ortalama uç kilo verdigimi var sayarsak ikibucuk ay sonra hedefe ulaşıcam ALLAHINizniyle

Günaydınlar herkese bugün yeni bi küre başladım sivilcelerim için hem karaciğer yaglanmasınada iyi geliyormuş limon ve maydanoz kuru birazda kilo vermeye yardimci oluyomuş benim buna çok ihtiyacım var veremiyorum biturlu çok yavaş ilerliyor

Back
X