- Konu Sahibi betsymarie
Yarın isveç diyetine başlayacağım. Bu diyetle ilgili bilgisi ve yorumu olanlar yazabilir mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın isveç diyetine başlayacağım. Bu diyetle ilgili bilgisi ve yorumu olanlar yazabilir mi?
Peki kaç gün yapmıştın sen? Bir de şey ya benim 5 kilo falan fazlam var sadece, yine de kilo verir miyim sence 6 günde falan? He bir de geri aldın mı kilolarınıDemir gibi iraden olmalı ben 2-3 kez yaptım her birinde 10 kg ve üzeri verdim ama çok zor ve insan çok sinirli oluyor tansiyon sorunu ve yorgunluk sorunu yaşıyorsun Allah kolaylık versin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Peki kaç gün yapmıştın sen? Bir de şey ya benim 5 kilo falan fazlam var sadece, yine de kilo verir miyim sence 6 günde falan? He bir de geri aldın mı kilolarını
Hayatımın farklı dönemlerinde yaptım ilk lisede yaptım sonra ünv mezun olduktan sonra sen sonda bu yıl yaptım 13 günü tamamladım 3 seferde sonra bir yöntem geliştirdim 3 gün yaptım 1 gün mola verdim falan geri aldım kilo ama ilk seferlerde 2 yıl sonra falan dikkat etmedim çünkü .. Ilk hafta 6 kg verdim ben 10 günde 9 kg vermiş oluyorum bitiminde 11 yada 12 vermiş oluyordum
Çok tesekkur ederim bilgilerin icin. Son birkac sey sorucam. Hic mi kaçamak yapmamistin? Bir de boyum 1.80 ve 66 kiloyum ya 59 olur muyum sence 1 hafta yapsam, destege ihtiyacim var da![]()
Evet aslinda cok kilolu degilim ama yasim kucuk oldugu icin ne bileyim daha zayif olmak istiyorum1 80 boya 66 çok iyi bir kilo ama sen bilirsin metebolizmana bağlı bazı insan 6 kg veriyor bazısı 4 bazısı 7 ilk hafta
Bir şey sormak istiyorum bu diyetle kilo verince vücutta değişme oluyor mu yani giden su falan yağ olamaz heralde kısa sürede???
Yaşam aldığımız nefes sayısıyla değil,nefesimizi kesen anların sayısıyla ölçülür.
Şöyle kökten çözüm diyetlerden yapacağım ama ben düzenli beslenerek kabız oldum, hiçbir şey yemesem hiçbir şey çıkmaz. Ay yok ben zayıflayamam![]()
Başladınız mı nasıl gidiyor??
Yaşam aldığımız nefes sayısıyla değil,nefesimizi kesen anların sayısıyla ölçülür.