İsveç diyetim ile 13 günde 10 kg ınsallah

afrikalikezban

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2013
521
21
48
İstanbul
Senelerdir diyetsiz bir yılımı hatırlamıyorum ... Hep dikkat etmek zorunda kalanlardan oldum iri yapılıyım haliyle kilo alınca üzerimde ayı postu varmış gibi yaglar biriktide birikti... Artık gerçekten birşeyler yapmam lazım 3 sene önce yaklasık 67 kilo iken suanda 83 kiloyum ki ideal kilom 63 ağlanıp sızlanmıyorum vallahi mecburum zayıflamak zorundayım aynalara bakamaz oldum hele birde çatlaklarım vs ...Dün gece kararımı aldım bugun sabah başladım ve 13 günlük maratonumun 1 günün geride bıraktım sayıyorum ... Çokta guzel geçti çok şükür ....

Sonucu ve diyet sürecimi burada paylasacagım ...

1. gün sabah : 1 fincan kahve içtim
1.gün öglen : ıspanak yedim
1. gün akşam : menüde biftek var ama kırmızı et sevmedıgımden 3 adet köfte ve yeşil salata yiyeceğim.

yarına Allah kerim :)

Son düzenleme:
çatlaklarım içinde limon + kahve karısımını uygulamaya baslıyorum bugün... Değişim için en güzel zamanlarımdayım.......

hayırlı olsun topiğin:) umarım hızla kilo verirsin takipteyim:)

teşekkür ederim canım :) bgn bı kasık bulgur pılavı yedım aksam ve 3 adt kofte işten eve yuruyerek geldıgım ve bırkac ısım oldugu ıcın hayli geç geldım eve salata malata ugrasamadım pılavıda hıc dıyetı bozdum olarak gormuyorum vallahi =) kahveyle limon olayınıda yaptım catlaklarım ıcın ve dustan cıktım oramı buramı alıp kaş byk uyucam sabah gene aynı maraton......

DİPNOT : SABAH İŞE GİDERKEN AKSAM EVE GELIRKEN YURUYORUM AYRICA GUN ICINDE BİRFINCAN YESIL CAY EN AZDA 3LT SU TUKETIYORUM HAYIRLISI BAKALIM NELER OLACAK =)

ayrıca yulaf kepeğı sutle karıstırıp ıcıyorum diyete ek olarak zararı yararı olurmu gorucez normalde metobolızmayı calıstırır tokluk hıssı verır kı verıyorda lıght bır bardak sute 1,5 yemek kasıgı karıstırıp sabahları tuketıyorum ve bu dıyete et genelde yogurt yıyorum mesela ıspanagın yanında bı kasık yedım yoksa dayanılmaz bu dıyete ... dıyet yapalım zayıflıyalım derkensaglıgımızdan olmıyalım

Son düzenleme:
Ne 13 günde 10 kilo mu.
Sonra ki 10 günde 20 kilo almazsın inşallah.

10 olmasa bıle 8 kılo vermeyı hedeflıyorum hayırlısı dıyorum ... yok almam hemen sonrasında proteın dıyetıne baslıyacagım cunkı ramazana kadar da o surecek ınsallah ... ramazandada ıftardan ıftara oruc tutanlardanım 4 -5 kıloda ramazanda versem cok ıyı olacak =)

bugün ilk gunumdu eve gec geldım bıde bı kasık bulgur yedım vıcdanım sızlıyor ama ılk elın gunahı olmaz derler yarın telafı ederım ve saat 17:00dan sonrada agzıma su harıcı bırsey surmeyecegım

bundan yaklasık 3-4ay once sınav stresı dersanesı falanı fılanı derken dersaneden gelıyorum aksam saat 11 evde allah ne verdıyse yıyordum bır ara ekmekle pılav ustu kuru yedıgımı hatırlıyorumda kendımden nefret edıyorum sımdı kendıme ne ezıyetler etmısım... sımdıde vermek ıcın kendımı paralıyorum ınsallah ıstedıgım gııbı ılk 10 kılo verırım sonrasında bı 10 kilo daha afrıkalı 63 kg uwwwww cok guzel :))

sen bilirsin ama kiloların kalıcı sekılde gıtmesını ıstıyorsan bu yontem olmaz arkadaşım bende alkalı ve karatay dıyetını mantıklı buluyorum benden nacizane tavsiye:))

sen bilirsin ama kiloların kalıcı sekılde gıtmesını ıstıyorsan bu yontem olmaz arkadaşım bende alkalı ve karatay dıyetını mantıklı buluyorum benden nacizane tavsiye:))

ama şimdi şöyle birşey bu diyet listesini harfi harfine yapsam zaten dayanamam komple oturur yemek yerim =) ek ilave takviye gıdalar kattım arasına lısteyı tam uygulayanlar genelde 10 kilodan aşşagıya verenler yok belkı boyle şok dıyetlere ıhtıyacı olanlar lısteyı gormek ısteyebılır cunkı her zaman uzun sureler olmayabılıyor acıl kılo vermem gereken bır durum var lısteyı paylasayımda faydalanmak ısteyenler alabılırler ....

dipnot: Bir arkaşadım bu dıyetle 15 gunde 10 kg verdı ve uzun surede kılo almadı yaklasık 5 -6 ay ama kışın çalısmadıgı ve evde oturdugu için yedide yedi sımdı gene aldı o ayrı mesele onemlı olan ıstıkrarlı olmak ve verdııgın kılonu korumak dıye dusunuyorum :/

tavsıyen ıcınde ayrı teşekkürlerimi sunuyorum canım isveçden sonra proteın dıyetıne gececektım ama senın dedıklerınede goz atmakta fayda var

Son düzenleme:
Kurallar
1. Ayrıca çay, kahve ve meşrubat içilmemeli.
2. Günde 2 litre su içilmeli.
3. Diyet 13 günden fazla sürdürülmemeli.
4. Diyeti ancak 6. günde kesebilirsiniz.
5. 3 aydan kısa bir sürede diyeti tekrarlamayın.
6. Aynı gün içinde öğle ve akşam yemekleri yer değiştirilebilir.
Tavsiyeler
1. Brokoli bulamazsanız karnıbahar yiyebilirsiniz.
2. Kolesterolü yüksek olanlar yumurtanın akını yiyebilir.
3. Ölçü ve miktar belirtilmeyen yiyecekleri abartmamak koşuluyla istediğiniz kadar yiyebilirsiniz.
4. Diyet ağır gelirse 6. günde kesip 3 Ay sonra 6 gün daha uygulamak mümkün.
1. gün
Sabah: 1 Fincan kahve, 1 Kesme şeker
Öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haşlanmış ıspanak, 1 domates
Akşam: 1 biftek(200 gram,) zeytinyağlı ve limonlu yeşil salata
2. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker
Öğle: 1 dilim salam, 100 gram yoğurt
Akşam: 1 biftek (200 gram), yeşil salata, 1 meyve
3. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker, 1 dilim kızarmış ekmek
Öğle: Haşlanmış ıspanak, 1 Domates, 1 meyve
Akşam: 2 katı yumurta, 1 dilim salam, yeşil salata
4. gün
Öğle: 1 katı yumurta, 1 rendelenmiş havuç, 25 gram yağsız beyaz peynir
Akşam: 2 dilim portakalın suyu, 100 gram yoğurt
5. gün
Sabah: 1 büyük rendelenmis havuç (limonlu)
Öğle: Haşlanmış yağsız balık (200 gram, limonlu ve tereyağlı)
Akşam: 1 biftek (200 gram), salata ve brokoli
6. gün
Öğle: 2 katı yumurta, 1 büyük rendelenmiş havuç
Akşam: Derisi alınmiş tavuk (200 gram), salata
7. gün
Sabah: Şekersiz çay
Öğle: Izgara et (200 gram), taze meyve
Akşam: Hiçbir şey
8. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme seker
Öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haslanmış ıspanak, 1 domates
Akşam: 1 biftek(200 gram), zeytinyaglı ve limonlu yeşil salata
9. gün
Öğle: 1 dilim salam, 100 gram yoğurt
Akşam: 1 biftek (200 gram), yeşil salata, 1 meyve
10. gün
Öğle: Haşlanmış ıspanak, 1 domates, 1 meyve
Akşam: 2 katı yumurta, 1 dilim salam, yeşil salata
11. gün
Öğle: 1 katı yumurta, 1 rendelenmiş havuç, 25 gram yağsız beyaz peynir
Aşam: 2 dilim portakalın suyu, 100 gram yoğurt
12. gün
Sabah: 1 büyük rendelenmis havuç (limonlu)
Öğle: Haşlanmış yağsız balık (200 gram, limonlu ve tereyağlı)
Akşam: 1 biftek (200 gram), salata ve brokoli
13. gün
Öğle: 2 katı yumurta, 1 büyük rendelenmiş havuç
Akşam: Derisi alınmiş tavuk (200 gram), salata

Son düzenleme:
1-SABAHLARI AÇ KARNINA 1 bardak lght sute 1,5 kasık yulaf kepeği karıstırıp içiyorum ( tokluk hıssı verıyor ve metobolızmayı hızlandırıyor )
2-sebze yemeklerın yanında en fazla 2 kasık yogurt yıyorum
3-gunde 1 veya 2 fıncan DEMLEME yeşil çay içiyorum ( aktardan )
4-günde 3 lıtre en az su tuketıyorum
5-sabah işe gelirken akşam eve dönerken toplamda gunde 3-4 km kadar yolu yuruyorum saat olarak 3 saati buluyor

ve elimden geldigince dıyete sadık kalmaya calısıyorum bakalım sonuclar ne olacak ....
bugun tartıda sabah sut ve ıcmıs olmama ragmen 500 gr kadar eksık cıktım bugun 2.gunum

yeşil çayımı yudumlarken bır elımde sıgara burnumda nefis toprak kokusu rahmet yağmurları yagıyor bugun içimide aydınlatıyorrr

Selam canım
topiğin hayrılı olsun diyelim

ama sen bu 10 kg 13 günde almadım bunu düşün istersen ne kadar hızlı kılo verirsen dönüşü o kdar hızlı olur o zaman o çatlaklar için yaptığın kürün hiç bir faydası olmaz

biz şişmanlar yemediğimiz zaman gerçekten mutsuz oluyoruz derim ki sana canan karatay diyetini bir incele videolarını izle hem aç kalmayacaksın hem de yedikçe kilo vereceksin yapma kendini buna

önce hayatımıza sağlıklı beslenmeyi sokalım sonrası geliyor

sevgilerimle

bie bakayım az once dıger bır arkadasta onu onermıstı :/

Ramazandada verebilirsen ne guzel ben hep Ramazan'da kilo alanlardanim kilo ustune kilo off ins bende verebilirim benim kilom cok fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…