İsveç diyetim ile 13 günde 10 kg ınsallah

Kac kİlo verdiniz bende Pazartesi yada Çarşamba başlamayı düşünüyorum adet donemindeyim bitsin oyle

MERHABA ben tam olarak uygulamadım henuz 5.gundeyım hafta sonu kacamaklarım oldu elbette önemlı olan dırenclı olmak benım yaklasık 2 kılom gıtmıstır dıye tahmın edıyorummm

Canım bende 85 ile kalori hesaplayarak başladım 3 ayda 11 kilo verdim kaldıki çok kaçamaklar yaptım yine kalorisini hesaplayarak sen kaçamak yapmadan 5 öğünle sebze meyve ve ızgara et tavuk balık ile çok rahat 1,5 ayda 10 kilo verebilirsin yaşında gençse bol su içmek bile yeter.sağlıksız 13 gün kendine eziyet etme derin ben naçizane

Yok yasım genc değil 27 yaşındayım 20 aylik bı kızım var ne olduysa hamileyken oldu zaten kiloluydum hamile kalmıştım 27 kilo aldım 110 kiloyla dogum yaptım nerdeyse iki yil olacak hala 89 kiloyum kızım iki yasına gelsin ikinci cocuğu düşünüyorum bunun icinde kilo vermem lazım yorumlari okudum memnun olan cok bende denemek istedim troid problemimde var cok zor kilo veriyorum Allah yardımcımız olsun diyet yapan herkese kolay gelsin

Canım bende 85 ile kalori hesaplayarak başladım 3 ayda 11 kilo verdim kaldıki çok kaçamaklar yaptım yine kalorisini hesaplayarak sen kaçamak yapmadan 5 öğünle sebze meyve ve ızgara et tavuk balık ile çok rahat 1,5 ayda 10 kilo verebilirsin yaşında gençse bol su içmek bile yeter.sağlıksız 13 gün kendine eziyet etme derin ben naçizane

Ben suanda dıkkat edıyorum gunde 10 km yol yuruyorum 4 lıtreye yakın su ıcmeye basladım hayırlısı :)

Yok yasım genc değil 27 yaşındayım 20 aylik bı kızım var ne olduysa hamileyken oldu zaten kiloluydum hamile kalmıştım 27 kilo aldım 110 kiloyla dogum yaptım nerdeyse iki yil olacak hala 89 kiloyum kızım iki yasına gelsin ikinci cocuğu düşünüyorum bunun icinde kilo vermem lazım yorumlari okudum memnun olan cok bende denemek istedim troid problemimde var cok zor kilo veriyorum Allah yardımcımız olsun diyet yapan herkese kolay gelsin

yessi listeye uymak cok ama cok zor ınankı kaldıramıyor ınsan ama lıste dısına cıkmaz yuruyusle destekler en az 3 lt su ıcersen ınan 8-10 kg verırsın

kızlar bende bugün başladım isveç diyetine. daha önce hollywood yaptım filan. ama benim maalesef bir ayarım yok. ya hiç bişey yemiyorum. ya da yemenin b... çıkarıyorum :) boyum 1,67 kilom 73 :( acilen kilo vermem gerekiyor. 1,5 senede 13-14 kilo aldım.. en azından 10 kgsunu geri vermem lazım. burdan birbirimize destek olursak daha kolay veririz diye düşünüyorum. motivasyon şart :)

Back
X