İsveç Diyetine Başladım....

askyorgunu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2011
64
6
96
kızlar malum çoğumuzun sorunu kilolar :(( bıktım artık şişman gezmekten ben bugun itibariyle isveç diyetine başladım biraz zor bir diyet ama başaracağıma inanıyorum ama tek bi sorun var ben et sevmem biftek yerine ne kullanabilirim benimle birlikte bu diyete başmak isteyen varsa çoook sevinirim daha önce uygulayıp güzel kilo vermiştim sadece tek sıkıntım et bu konuda yardımcı olursanız sevinirim kızlar...

Kolay gelsin !!!! :-) Bende bugun tam 1 hafta oldu baslayalii !! 81,5 kg'yla basladim bugun sabah tartildim 77.800 kg !! Ilk 3 gün cok zor geçti ama artik cok iyi alistim hergun malesef 2 litre su içemedim okulda oldugumdan aksamlari geç bitirdigim icinde hergun yuruyemedim ama artik kalan gunler icin 2 litre su ve 8 km yurucem kendimi ayarladim ve hedefim bu diyetin sonunda en fazla 3 kilo daha kaybetmek....Ve diyet bitikten sonra az yiyip spor yapacagim ve bol su icecegim boylelikle kalan 10 kiloda gidecek.....Sabredilmesi gerek sadece o 3 gun olmayan kiyafetler olunca insanin motivation artiyor :) Hadiii kizlar hic bisey icin gec kalinmis degil :-)

tesadüftür ki keşke biri olsa bugün başlayan diye topik topik geziyordum ve size ratladım bende bugün başladım hadi hayırlısı bakalım neler olucak,zorlanmadım bugün darısı yarına:D

ben de bir kere lahana diyetine başlayayım dedim tam çorba pişerken midemkaldırmadı hemen döküm içmeye bile kalkmadım

ben hazırlıklarımı tamamlayınca yaniçarşamba başlıycam 13 günü kaçamaksız tamamlarız inşallah kolay gelsin hepimize:nazar::9:

başladınız mı kızlar ne haldesiniz gidişatı merakettim özellikle ıspanak nasıl yediniz çarşamba ben başlayabilicem :kkk: alış verişten sonra

başladınız mı kızlar ne haldesiniz gidişatı merakettim özellikle ıspanak nasıl yediniz çarşamba ben başlayabilicem :kkk: alış verişten sonra

ıyı halde gıdıyorumm kendı adıma konusuyum ama ıspanak almadım yemedım :D kahve yerınede yesıl cay ıctım kahve sabah sabah agır kacıyor bana daha oncede yapmıstım dıyetı zorlanmadım bugun

limonlu madensuyu acaba diyeti bozarmı ben minaralli oldugu için hergün içiyorumda diyete başlamadan ögreneyimde yanlışyapıp emelime ulaşmamda engel olmasın:56:

Back
X