İşverene bunu söylemeli miyim?

Siyah Kugu

siyah kugu
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
6.687
6.069
198
Ben defactoda işe başlayacağım. Mülakatta temmuzun ortasında stajım oldugunu söylemeyi unuttum. Yani iki ay için gireceğim işe eğer durumlar gerektirirse stajdan sonra tekrar başlamayı düşünüyorum.
Pazartesi günü belgeleri götüreceğim, gittiğimde müdüre temmuzun ortasında stajımın olduğunu söylemeli miyim?

Bırakacağım derseniz almazlar söylemeyin.

Ya çıkmam sorun olur mu peki? İlk işim olacak da pek bilmiyorum ne yapacağımı

Işverene soylersen eğer işe almaz.
Işten ayrilmanda sorun olmaz, yapamadim edemedim vs. Ya da açik olup durust bir şekilde stajin olduğunu daha sonra tekrar gelmek istediğini söylersen açik kapi birakmiş olursun dönmek için

Çok teşekkür ederim içim rahatladı
İlk işim olduğu için sanırım ya yapamazsam ya yapsam bile çıkmam gerektiği zaman sorun ederlerse, sözleşme felan o yüzden tedirgindim

Çok teşekkür ederim içim rahatladı
İlk işim olduğu için sanırım ya yapamazsam ya yapsam bile çıkmam gerektiği zaman sorun ederlerse, sözleşme felan o yüzden tedirgindim

Tabiki sözleşmeli olarak girme işe.
O zaman çikmanda sorun olur. Mecbur soylemen gerek o zaman stajini

Yani bildiğin halde söylememek kötü bir şey gibi görünüyor biliyorum ama söylersen de almazlar..
Yani yıllık sözleşme yapma durumu yoksa söyleme. Belki zaten o güne kadar başka bir sebepten çıkacaksın. Sonradan ortaya çıkmış bir durum gibi gündeme getirirsin zamanı gelince, baştan bildiğini hiç belli etme o zaman da...

Belki işte zorlanacağım da öyle çıkmak isteyeceğim tabi bilmiyorum. Sadece çıkmam sıkıntı olur mu diye endişelendim.

Belki işte zorlanacağım da öyle çıkmak isteyeceğim tabi bilmiyorum. Sadece çıkmam sıkıntı olur mu diye endişelendim.
Sanmam ama sana senelik sözleşme imzalatmak isterse imzalama. 3 ay karşılıklı deneme süresi yapalım öyle imzalayalım de çok sıkışırsan. Yok ille imzalayacaksın derlerse kabul etme sakın, tazminat ödersin sözleşmeyi bozarsan, sözleşme isterlerse artık hiç başlamaz, başka bir iş bakarsın mecburen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…