- 21 Temmuz 2015
- 6.687
- 6.069
- 198
- Konu Sahibi Siyah Kugu
-
Olmaz sanmıyorumYa çıkmam sorun olur mu peki? İlk işim olacak da pek bilmiyorum ne yapacağımı
Hayır neden sorun olsun ilk 2 ay deneme süresi diye geçer bırakabilirsin istediğin zamanYa çıkmam sorun olur mu peki? İlk işim olacak da pek bilmiyorum ne yapacağımı
Hayir :)
Söylersen işi unut
İki ay sonra çıkmak istesem sorun ederler mi ya?Bırakacağım derseniz almazlar söylemeyin.
teşekkür ederim içim rahatladı.Hayır neden sorun olsun ilk 2 ay deneme süresi diye geçer bırakabilirsin istediğin zaman
İki ay sonra çıkmak istesem sorun ederler mi ya?
Çok teşekkür ederim içim rahatladıIşverene soylersen eğer işe almaz.
Işten ayrilmanda sorun olmaz, yapamadim edemedim vs. Ya da açik olup durust bir şekilde stajin olduğunu daha sonra tekrar gelmek istediğini söylersen açik kapi birakmiş olursun dönmek için
Hayır sorun olmaz ama iki hafta öncesinden haber vermen gerekir bunun dışında bir sorun yok açık açık stajım var isterseniz stajdan sonra devam edebilirim dersinİki ay sonra çıkmak istesem sorun ederler mi ya?
Çok teşekkür ederim içim rahatladı
İlk işim olduğu için sanırım ya yapamazsam ya yapsam bile çıkmam gerektiği zaman sorun ederlerse, sözleşme felan o yüzden tedirgindim
Sözleşme yapılıyor mu bilmiyorumTabiki sözleşmeli olarak girme işe.
O zaman çikmanda sorun olur. Mecbur soylemen gerek o zaman stajini
Tamam teşekkür ederimHayır sorun olmaz ama iki hafta öncesinden haber vermen gerekir bunun dışında bir sorun yok açık açık stajım var isterseniz stajdan sonra devam edebilirim dersin
Yani bildiğin halde söylememek kötü bir şey gibi görünüyor biliyorum ama söylersen de almazlar..Ben defactoda işe başlayacağım. Mülakatta temmuzun ortasında stajım oldugunu söylemeyi unuttum. Yani iki ay için gireceğim işe eğer durumlar gerektirirse stajdan sonra tekrar başlamayı düşünüyorum.
Pazartesi günü belgeleri götüreceğim, gittiğimde müdüre temmuzun ortasında stajımın olduğunu söylemeli miyim?
Belki işte zorlanacağım da öyle çıkmak isteyeceğim tabi bilmiyorum. Sadece çıkmam sıkıntı olur mu diye endişelendim.Yani bildiğin halde söylememek kötü bir şey gibi görünüyor biliyorum ama söylersen de almazlar..
Yani yıllık sözleşme yapma durumu yoksa söyleme. Belki zaten o güne kadar başka bir sebepten çıkacaksın. Sonradan çıkmış gibi gündeme getirirsin zamanı gelince, baştan bildiğini hiç belli etme o zaman da...
Sanmam ama sana senelik sözleşme imzalatmak isterse imzalama. 3 ay karşılıklı deneme süresi yapalım öyle imzalayalım de çok sıkışırsan. Yok ille imzalayacaksın derlerse kabul etme sakın, tazminat ödersin sözleşmeyi bozarsan, sözleşme isterlerse artık hiç başlamaz, başka bir iş bakarsın mecburen.Belki işte zorlanacağım da öyle çıkmak isteyeceğim tabi bilmiyorum. Sadece çıkmam sıkıntı olur mu diye endişelendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?