- Konu Sahibi kaderinisev
-
Senle aynı dertten muzdaribiz canım ben 5 yıldır aynı yerde muhasebe yapıyorum + sekreterlik 1180+73 alıyorum oda 4 kere konuşarak kendime zam yaptırdım. yeni erkek eleman aldılar benle bilgisi aynı olan 1300 TL ile başlattılar.
Anlamadım bizi ne görüyorlar benim için vazgeçilmek üzereler zaten
Bende 1000 tl çalışıyorum işi ögrettigim kişi 1100 delirmek üzereyim bende :)
Hakkımı yiyenin hakkını yesinler :)
İnsanın çok gücüne gidiyor
Selam canım... Bende 3 senedır aynı yerde calısıyorum ılk once muhasebe dıye gırdım sonra sekreter cıktı, muhasebe ve sekreterlıgı yapmaya basladım daha sonra kalıteyı de bana yukledı patron muhasebe sekreterlık ve kalıte oldu. Buda yetmedı on muhasebeyı genel muhasebeye cevırdık bı beyanname veremıyorum. Ve son olarak bı baska sube acttık oranın ba-bs hesap mutabakatı ffatura ıslemeyıde ben yapıyorum bunlara karsılık aldıgım maas 870 coook komık dımı :) oda 4 aydır 870. Dıger subede ısını yaptıgım kız 1200 alıyo farklı bı ıl oldugu ıcın.
Ben de deliriyorum aldığım maaşa..
Şimdi konunu okuyunca yine cinlendim..
Bu işyerinde 3. yılıma girdim. 7 yıldır aynı sektördeyim..
Amirlerim bilgisayarın b harfini görse öcü zannediyor.
Şuanda her şey bilgisayar ve internet üzerinden yürüyor.
Her şeyi ben yapıyorum.
Aldığım para 1000 lira.
Şuanda bi santral memuru 1000den fazla alıyordur yahu.
Ne biçim insanlar var.
Allah başımıza düzgün birini getirse bari..
:/
bende iş arıyorum çalışanlar çalışma şartlarından şikayetçi haklısınız tabiyki, çalışmayanda istediği gibi iş bulamamaktan.bende son işimde 1000tl alıyordum sigortamı yapmadılar 4 ay sigortasız çalıştım işe girerken deneme süresinden sonra sigorta yapılacak dendi 3 ay çalıştım söyledim halen sigortam yapılmadı diye 1 ay sonra işten çıkarıldım.benden önceki bayan orada uzun süre sigortasız çalışmış ne insanlar var ya
Kanuna göre işe girer girmez sigortanızı yaptırmak zorundalar, deneme süresi diye bir şey yok. Sigortada 1 ay bile çok önemli, böyle hak yiyenleri Allah bildiği gibi yapsın
60 yaşına gelmiş adamlar hala çalışmakta ısrar ettiği sürece hiçkimse istediği yerde iş bulamaz..
Hakettiği maaşı da alamaz...
Burada bilen varsan ben bir şey sorayım.
İşverenin sigortalı çalışanını, yılın bir ayında sigortadan çıkışını yaptırıp, tekrar bir ay sonra girişini yapması, ücretsiz izne ayırması suç mudur? Hak mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?