işverenimden zam istedim aldıgım zam aaa bakkın ya deliricem

kaderinisev

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2013
122
3
38
Çanakkale
mrb kızlar ; ben 6 ay önce koltuk üretimi yapan bi fabrikada işe başladım . üretimde 60 kişi çalışıyor üretim kapasitemiz ayda 500 takım sevk ediyoruz .. bu bilgileri çalıştıgım iş yerinin yoğunluğunuzu tahmin etmeniz için söyliyorum ... iş görüşmemizde sadece insan kaynakları bölümüyle ilgilenicektim .. iş başladım personel işleri dışında resmi muhasebe telefon yönlendirme ve cari hesapları takibinide bana verdiler baktılar ben işleri yürütebiliyorum şimdi kasayıda bana vermek istiyorlar .. ben iş görüşmemede teklif edilen maaşı az buldum bana bi kaç ay içinde değişecegini söylediler neyse tabi ben bukadar iş yüklendikten sonra zam istedim iş görüşmem de bi kaç ay içinde değiştiricektiniz diye hatırlattım bir ay bekledikten sonra bana bugün yapılan zamı açıkladı müdürüm 100 TL zam yaptı inanaılmaz değil mi... bu kadar iş yüküne aldıgım maaş 1000 tl oldu zamla birlikte delirmek üzereyim sizce ne yapmalıyımmm bi akıl verinn lütfennn

Senle aynı dertten muzdaribiz canım ben 5 yıldır aynı yerde muhasebe yapıyorum + sekreterlik 1180+73 alıyorum oda 4 kere konuşarak kendime zam yaptırdım. yeni erkek eleman aldılar benle bilgisi aynı olan 1300 TL ile başlattılar.
Anlamadım bizi ne görüyorlar benim için vazgeçilmek üzereler zaten

Son düzenleme:

Bende 1000 tl çalışıyorum işi ögrettigim kişi 1100 delirmek üzereyim bende :)

Hakkımı yiyenin hakkını yesinler :)

İnsanın çok gücüne gidiyor

Bende 1000 tl çalışıyorum işi ögrettigim kişi 1100 delirmek üzereyim bende :)

Hakkımı yiyenin hakkını yesinler :)

İnsanın çok gücüne gidiyor

Seninki de kötüymüş ama ya olur mu öyle öğrettiğin senden fazla alsın. İşverenine nedeninş sordun mu muhtemelen torpilli biri ama

biraz daha çalış ,işe gercekten kendini vererek ,özenerek çalış .bu onların dikkatini muhakkah çeker. bir yılı tamamladıktan sonrada tekrar zam talebinde bulun .eger yapılan zam seni memnun etmezse ,bir yandan calısır bır yandan da baska işlere bakarsın .bir de eger biz sana zaten daha önce zam yapmıştık derse sende : o deneme süreci zammıdır. dersin .cünkü bnde yeni mezun oldugumda 1100 e girmistim .sonra 3 ay icinde 1300 cıkmıstı.sonra bi daha zam yapıp 1700 olmuştu. hey gidi günlerrr hey....

bu durumda şartları sağlamadıkları için çıkabilirsin.kendini çok yıpratmaya değmez.
piyasada ne kadar çok eleman arayışı varsa , o derece de iş ilanı mevcut.

fikirleriniz için tşk ederim ... bende tekrar konumayı gereksiz buldum zaten adam düşünmüş taşınmış bana 100 tl zammı uygun görmüşse benim tekrar konuşmam beni küçültür ben kendime uygun bi iş aricam anlaşma saglarsamda bi hafta müsade isticem buraya söylicem ayrılmak istediğimi hem böylelikle kötü bi imaj bırakmamış olurum .. çünkü piyasada tanınan bir firma

Selam canım... Bende 3 senedır aynı yerde calısıyorum ılk once muhasebe dıye gırdım sonra sekreter cıktı, muhasebe ve sekreterlıgı yapmaya basladım daha sonra kalıteyı de bana yukledı patron muhasebe sekreterlık ve kalıte oldu. Buda yetmedı on muhasebeyı genel muhasebeye cevırdık bı beyanname veremıyorum. Ve son olarak bı baska sube acttık oranın ba-bs hesap mutabakatı ffatura ıslemeyıde ben yapıyorum bunlara karsılık aldıgım maas 870 coook komık dımı :) oda 4 aydır 870. Dıger subede ısını yaptıgım kız 1200 alıyo farklı bı ıl oldugu ıcın.

seninkide çok düşükmüş canm ,, sen nerde yaşıyorsun

Ben de deliriyorum aldığım maaşa..
Şimdi konunu okuyunca yine cinlendim..
Bu işyerinde 3. yılıma girdim. 7 yıldır aynı sektördeyim..
Amirlerim bilgisayarın b harfini görse öcü zannediyor.
Şuanda her şey bilgisayar ve internet üzerinden yürüyor.
Her şeyi ben yapıyorum.
Aldığım para 1000 lira.
Şuanda bi santral memuru 1000den fazla alıyordur yahu.
Ne biçim insanlar var.
Allah başımıza düzgün birini getirse bari..
:/

En düşük memur maaşı 2100tl

bende iş arıyorum çalışanlar çalışma şartlarından şikayetçi haklısınız tabiyki, çalışmayanda istediği gibi iş bulamamaktan.bende son işimde 1000tl alıyordum sigortamı yapmadılar 4 ay sigortasız çalıştım işe girerken deneme süresinden sonra sigorta yapılacak dendi 3 ay çalıştım söyledim halen sigortam yapılmadı diye 1 ay sonra işten çıkarıldım.benden önceki bayan orada uzun süre sigortasız çalışmış ne insanlar var ya

Kanuna göre işe girer girmez sigortanızı yaptırmak zorundalar, deneme süresi diye bir şey yok. Sigortada 1 ay bile çok önemli, böyle hak yiyenleri Allah bildiği gibi yapsın

BENDE ÖN MUHASEBE YAPIYORUM ALDIĞIM MAAŞ 1100 tl ama bunun zaten 200 tl si yola gidiyor
bizim patron pintinin tekii zor zam yapar ..yılbaşına kadar sabredecem zaten
siğorta yüzünden devam ediyorum ama diğer taraftan gizliden işde bakıyorum en azından yolu yakın evime..

Son düzenleme:
Maaşınız 900,00 TL İmiş , % 10 dan fazla zam almışsınız.

Ben senelerce % 3, %4 ile koskoca bir holdingte çalıştım 900 adet çalışanı vardı.

Girişiniz zaten çok düşükmüş bu tutara göre % 10 çok da kötü bir zam değil.

Birdahaki sefere işvereninizden zam değil , maaşınız için iyileştirme talebinde bulunun . Beki daha faydalı olur.

60 yaşına gelmiş adamlar hala çalışmakta ısrar ettiği sürece hiçkimse istediği yerde iş bulamaz..
Hakettiği maaşı da alamaz...

Burada bilen varsan ben bir şey sorayım.
İşverenin sigortalı çalışanını, yılın bir ayında sigortadan çıkışını yaptırıp, tekrar bir ay sonra girişini yapması, ücretsiz izne ayırması suç mudur? Hak mıdır?

suçtur canm .. böyle bi davranış içinde olan işverenin niyeti işçinin sigortalı çalışmasından doğan haklarını silmek için yürüttüğü bi yol yılda bir kez giriş çıkış yapmasının sebebi ise ilerde seni işten çıkardığında kıdem ve ihbar tazminat vermemk içindir , şikayet bu durumu sgk ya yada bölge çalışmaya bildirseniz yüklü cezalar alır .. ücretsiz izne çıkarmakta suç şayet ki işlerin azlığından dolayı üretim kapasitesi düşürülecek veya dururulacaksa işçilerin yıllık izin hakları kullandırılır yıllık izin hakkı yoksa ücretli izin verilir..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…