- 19 Aralık 2011
- 1.742
- 34
- 113
- 33
- Konu Sahibi hayallperestt
-
bence iyi
Aynen öyle malesef 1250+yemek deseler hic sikayet etmicem gercekten ama yemek icindeTabi biryerden başlayın ama piyasalar ne kadarkötü. Üniversite mezununa 1250 veriyorlar herkes şartlar iyi diyor . Yemeği de çıksan eline 1000 kalacak. Ben 10 sne once üniversiteden mezun olduğumda yeni mezunlara bu parayı veriyorlardı da biz yine az diyorduk. Ben şu anda evdeki yardımcıya 1000 tl veriyorum az diye zam yapmak istiyorum. Ama anladım ki iş sahipleri çok daha acımasız
tecüben yokmu dil vs bilmiyormusunMerhaba,
Ben 1.5 yıldır evliyim. Benim derdim üniversite okuyup iş bulamamam yani aslında var iş ama hep asgari ücret ve üstüne ustluk cumartesi de aksama kadar calistirmalar falan. 10 aydır çalışmıyorum esimin maasi kredi karti kira ve evin masraflari derken gidiyor. Kenara nakit para kalmiyo 100 tlden fazla diger aya kadar. Ben simdi yarin bi ise baslayacagim. 1250 tl maas (yemek icinde) + yol parasi. E nişantasi gibi biyerde de uygun yemek bulunmaz ayda 250-300 yemege gidecek. Isverenin dedigine gorede ayda 200-300 prim geliyormus. He prim gelirse yetecegini dusunuyorum gozum cok yuksekte degil. Veya kesinlikle ve kesinlkle amacim kimseyi küçümsemek degil ama okadar okumusum 2 yilda olsa biraz daha fazla verebilirsiniz be isverenler. Bi yandanda bakarsak kimse oturdugumuz yerden bu parayida vermez. Ama bilemedim.Sizce bu sartlar nasıl.
bende 2 yıllık mezundum ilk işe girdiğimde be 650 TL ile başlamıştım. halinize şükredinMerhaba,
Ben 1.5 yıldır evliyim. Benim derdim üniversite okuyup iş bulamamam yani aslında var iş ama hep asgari ücret ve üstüne ustluk cumartesi de aksama kadar calistirmalar falan. 10 aydır çalışmıyorum esimin maasi kredi karti kira ve evin masraflari derken gidiyor. Kenara nakit para kalmiyo 100 tlden fazla diger aya kadar. Ben simdi yarin bi ise baslayacagim. 1250 tl maas (yemek icinde) + yol parasi. E nişantasi gibi biyerde de uygun yemek bulunmaz ayda 250-300 yemege gidecek. Isverenin dedigine gorede ayda 200-300 prim geliyormus. He prim gelirse yetecegini dusunuyorum gozum cok yuksekte degil. Veya kesinlikle ve kesinlkle amacim kimseyi küçümsemek degil ama okadar okumusum 2 yilda olsa biraz daha fazla verebilirsiniz be isverenler. Bi yandanda bakarsak kimse oturdugumuz yerden bu parayida vermez. Ama bilemedim.Sizce bu sartlar nasıl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?