İşverenler mi suçlu devlet mi bilemedim

başla bence bu ilk sonuçta
hele bir tecrübe kazan da sonra düşünürsün maaşım artsın mı diye..

adım başı apartman üniversitelerle dolu her yer. ama mezun olunca ne yapack bu gençler kmsenin umrunda değil.

sen ne olursa olsun bir yerden başla. tecrüben olur, bir sonraki işinde daha yüksek maaş isteme hakkına sahip olursun. evde oturunca ne para geliyor ne tecrübe.

bende 2 yıllık mezunum kücük bi ilcede yasıyorum 2 senedir aynı işyerimdeyim ilk 1 sene 700 tl ye calıstım sonra asgari ücrete tabi oldum tek avantajım yol ve yemek parası yok ve her işide yapıyorum.Bulundugum ilçede iş imkanı cok yok napalım evde boş oturmaktansa asgari hiç yoktan iyidir bee arkadasım ayrıca cumarteside tam gün calısıyorum.

Son düzenleme:
İyi de ben özelde de cumartesi çalışmazdım. Zaten cumartesi çalışmak insanlık dışı bir uygulama. Haftada 6 gün çalışsa insan tek tatil gününde dinlensin mi iş mi yapsın gezsin mi...

Özel şirketler de cumartesi çalışma olmayan yer yok denecek kadar az artık. Ben artık tam gün çalıştırmasınlar diye dua ediyorum. Çünkü tam gün çalıştığım şirkette oldu ve gerçekten çook zor oluyor. Şuan ise sabah 7:30 akşam 6 çalışıyorum. 6' da nadir çıktım orası ayrı, agi maaşın içinde mesela, aldığın maaşa ek olarak verilmiyor.

2 ay işsiz kaldım ve çalışmak zorunda olduğum için de daha fazla bekleme şansım yoktu. Tek artı evime 10 dk. yürüme mesafesinde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…