merhaba ben Fransadayim.suan hamileyim.asilamayla hamile kaldim.
ilk asilamam tutmadi ikincide hamile kaldim.Ben puregon 50 kullandim.benim sorunum prolaktin yuksekligiydi ve esiminde sperm hareketliligi azdi.ben once prolaktini dusurmek için dostinex kullandim.sonra asilama yapildi.hamileligim gerceklestikten sonra ilk kontrole kadar dostinex'e devam ettim sonra biraktim.suan 4 bucuk aylik hamileyim.Allah nasip ederse bir oglumuz olacak.insallah sen ve butun bebek isteyenler en kisa zamanda hamile kalirsiniz.
Ben isvicrede kaliyorum
doktorum 3 ay boyunca ilac tedavisi yaptirdi (serophen) ama hamile kalamadim malesef
bu ayda hamile kalmazsam bu seferde asilama yapilacak ayyy insallah allahim hayirlisiylan hepimize bebislerimizi kucagimiza almayi nasip eder :))
evet canim zaten hep oyle olur kötü seylei hatirlamaz insan oglu en kisa zamanda bende sadec iyi seyleri hatirlayacagim gunler gelir ada cayini nerdenbulacam ben ya :) turk malimi olmasi lazim illa ?
bende incir kurunu uygulayim diyordum ama nasil igrenc bi dadi olacagindan emin oldugum icin sicak bakmiyorum ama cayla aram iyi denerim cok tskler yeniden
slm yeniden ! heycanlandim :) seni görünce cunki mayis ayinda katildim bu sayfaya ve mayis ayi bölümündekilere ayak uyduramadim cunki yukarda belirtim gibi tedavileri cok farkli...
sen kendinden öncelikle ayrintili bahs etmemissin yazarsan cok sevinirim
bana nisanda serophen verdi doktorum ve asilama yapmadan iliski tavsiye etti ve mayis ayinda ise yine serophen ve asilama yapti tutmadi...
simdi adet görüyoru ve yarin serophene basliyorum gecen iki aydan farki bu ay serophene 4.gununden itibaren basliyorum gecen iki ay ise hep 5de basladim
ve ben baseldenim sen hangi sehirdensin????
Ben SIK SIK girip kontrol ediyorum sayfayi ,umarim denk geliriz
opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?