Ahh bana iyi bir is teklifi gelse idi, 10 bin veya üzerine kazanacagim hic durmazdim avrupada

Yukarda arkadas yazmis..veya baska yorumlar da...kuafor lükse giriyor ki avrupada kimsenin öyle sirf fön cekmek icin kuafore gittigi olmuyor..en fazla emekli kadin ve erkekler onlarda iki uc konusacak insan icin gidiyorlar zaten

eve temizlikci almak lükse giriyor...insanlar da ruhsuz.. bu yabancilar yasamasini bilmiyor ..sabah kalkiyor cimenleri biciyor aksamlari tek baslarina balkonda oturuyorlar ..en azindan cevremdekiler.
Toplumun enerjisi yanibasimda ki ottan farksiz.
Ben mesela eve su tasimaktan biktim kasa dolusu

simdi türkiyede olsam bi telefon ile eve bidon dolusu su getirtebilirdim diye kendi kendime söyleniyorum cogu günler...kas yaptim artik
Türkiyede paran var ise kralsin...
Avrupa hele ki almanya ve cevresi buyuk bir kapali calisma hapishanesi gibime geliyor bazen...
Konu sahibinin esi dedigi gibi calismak icin yasadigini hissediyor insan.
Bu avrupaya özenenleri hic anlamam. Amerika olsa neyse..
Yurtdisindan gelenlerin turkiyeyi yanlis gordugunu sanmam. Sonucta kiyas yapiliyor. Her iki ülkeyi de gorebiliyoruz. Türkiyede iyi bir maasin olduktan sonra avrupada yasamak salaklik bence. He tr ucuz diyen fazla irdelemeden konusan yurtdisinda ki tr lere de aldirmayin. Bilmedikleri icin öyle konusuyorlar.
Ama genele yaydikca yine tr de dedigim gibi iyi bir maasin olursa cennettesin.
Sansiniz vark iken gidin hic dusunmeyin. Cocuklariniz olursa daha da zorlasir bu fikriniz. Ordan oraya sürüklemek olmaz..adapte olamazlar.
Umarim banada nasip olur ileride.