- Konu Sahibi OmurlukDegilSeyirlikOldu
Arkadaşlar Merhaba,
Kendimi bildim bileli ağrılı regl oluyorum.Evlenmeden önce bu her ay oluyordu fakat evlendikten sonra bazı aylar öncekilere nazaran daha rahat geçmeye başlamıştı (ilaç alıyordum fakat iğne olmuyordum).Kendime çok dikkat ederim ayaklarımı sıcak tutarım hatta o dönem kucağımda sıcak su torbasıyla gezerim.
Fakat son olduğum regl çok çok sancılı geçti..2 gün boyunca iğne oldum.İçtiğim ilaçlardan mide ağrıları çektim ve reglim 2 günde bitti
korkup bugun doktora gittim.O kabus gibi çatala yatıp muayene oldum (bu ayrı bir tramva) rahimde yumurtalıklarda bi sorun yok kültür yapalım dedi birde simir testi istedi..Hep aynı şeyler hep aynı sonuçlar..Bir sürü ağrı kesiciler,fitiller..Yada doğum kontrol hapı tavsiyeleri..
Sizin bildiğiniz başka bir yöntem varmı o dönemde bu ağrıyı geçirecek?
Regl zamanım yaklaşınca bile psikolojim bozulmaya başladı artık :-/
Kendimi bildim bileli ağrılı regl oluyorum.Evlenmeden önce bu her ay oluyordu fakat evlendikten sonra bazı aylar öncekilere nazaran daha rahat geçmeye başlamıştı (ilaç alıyordum fakat iğne olmuyordum).Kendime çok dikkat ederim ayaklarımı sıcak tutarım hatta o dönem kucağımda sıcak su torbasıyla gezerim.
Fakat son olduğum regl çok çok sancılı geçti..2 gün boyunca iğne oldum.İçtiğim ilaçlardan mide ağrıları çektim ve reglim 2 günde bitti

Sizin bildiğiniz başka bir yöntem varmı o dönemde bu ağrıyı geçirecek?
Regl zamanım yaklaşınca bile psikolojim bozulmaya başladı artık :-/