- Konu Sahibi OmurlukDegilSeyirlikOldu
-
merhaba; ben de sizin gibiyim (bekarim bu arada) yillardir reglim agrili gecer belim agrir midem bulanir ustune bir de kasiklardaki muhtesem agri!!! siz zaten daha once dr kontrolunden gecmissnz bizim ailede herkes boyle ne zaman evlendiler biraz azaldi dogumdan sonra acilar son buldusanirim bebis yok sizin. anne tarafimdaki herkes bole o yuzden mecbur cekiyorum. aldigim onlemler klasik ama soyle ; reglin ilk gunu ilik dus almak, karnima sicak su dokerek ovmak. buscopan icerim bi tane ve asla yatmam o agri cokken. iki buklum de olsam evin icinde minik adimlarla yururum bi sure snr rahatliyosun zaten. sevgiler
Psikolojik tedavi yöntemleriini denemenizi tavsiye ederim bu yönde psikiyatrilerin verdiği ilaçlar sizin rahatsızlığınıza iyi gelebilir . gittiğiniz bi psikiatri uzmanı yoksa önerim Antalya Psikiyatrimerkezini tercih etmeniz. Bayan doktorlar sizin tedavinize yardımcı olacaktır..
rahim kasılmalarının psikolojik olma ihtimali var mı acaba gerçekten ? ben bunu bi araştırayım
böyle bişey için neden alttan muayene oldun ben o kısmı anlamadım
bu ağrıları sancıları bende çekerim evlenmeden öncede sonrada gittim hiç çatala çık da muayene edelim demediler
ultrason ve kültür testi bunun için yeterli zaten
problem o değil de
doktor bana adetin başlamadan bir gün önce dolo.....x ağrı kesiciye başlamamı ve devam eden günlerde de içmemi önerdi
her ay böyle devam et ilerde geçer dedi.
Allah şifa versin
böyle bişey için neden alttan muayene oldun ben o kısmı anlamadım
bu ağrıları sancıları bende çekerim evlenmeden öncede sonrada gittim hiç çatala çık da muayene edelim demediler
ultrason ve kültür testi bunun için yeterli zaten
problem o değil de
doktor bana adetin başlamadan bir gün önce dolo.....x ağrı kesiciye başlamamı ve devam eden günlerde de içmemi önerdi
her ay böyle devam et ilerde geçer dedi.
Allah şifa versin
Arkadaşlar Merhaba,
Kendimi bildim bileli ağrılı regl oluyorum.Evlenmeden önce bu her ay oluyordu fakat evlendikten sonra bazı aylar öncekilere nazaran daha rahat geçmeye başlamıştı (ilaç alıyordum fakat iğne olmuyordum).Kendime çok dikkat ederim ayaklarımı sıcak tutarım hatta o dönem kucağımda sıcak su torbasıyla gezerim.
Fakat son olduğum regl çok çok sancılı geçti..2 gün boyunca iğne oldum.İçtiğim ilaçlardan mide ağrıları çektim ve reglim 2 günde bittikorkup bugun doktora gittim.O kabus gibi çatala yatıp muayene oldum (bu ayrı bir tramva) rahimde yumurtalıklarda bi sorun yok kültür yapalım dedi birde simir testi istedi..Hep aynı şeyler hep aynı sonuçlar..Bir sürü ağrı kesiciler,fitiller..Yada doğum kontrol hapı tavsiyeleri..
Sizin bildiğiniz başka bir yöntem varmı o dönemde bu ağrıyı geçirecek?
Regl zamanım yaklaşınca bile psikolojim bozulmaya başladı artık :-/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?