isyan etmiyorum =(

siz değil işyeri size yeterli değilmiş..şöyle düşünün başvurduğunuz işyerine kabul edilerek belkide sizin için daha iyi ollan işi kaçıracaktınız..bence şuan siz bilmesenizde daha iyi daha konforlu yerlerde konumunuzun açılmasını bekliyorsunuz..

toplumumuzda o var maalesef.. o kadar emek veriyoruz nice zorluklar yasayarak üniversite yüksek lisans mezunu oluyoruz .

sonuç : 0 ......

sans kimisine, kimisine torpil ile . senden ögrenim olarak düsük olan senden yüksek maas alıyor. insana bu koyuyor. kimi yerler işini bulmus az maasa cok iş. hayır dese kisi yerine binlerce bekleyen var .sömürü diz boyu..

ya da aaaaaaaaa bak okudu ama kac para alıyor söylemleri :20::20: insan yıpranıyo bi sekilde.

ama gün gelir devran döner . hersey farklılasır.
gecen sene ne haldeydim suan ne haldeyim. sana en iyi örnek benim :1: cok sükür. cok komik miktarla ise baslamıstım elimde para kalmıyordu yol vs derken inan üzerine babam veriyordu utanıyordum :18: ben sizden para almamak icin ise girdim diye. ama aglasam da sızlasam da calıstım orda. görmezden geldim bir yerde emegimi kullanılmasına. sırf tecrübem olsun diye. gerektigi zamanda cıktım. bir kac ay bosta kaldım cv verdim . suan bin kat daha güzel konumdayım.

inanıyorum ki daha iyi olacak.her ne kadar asıl istedigim olmasa da .mutluyum .

aynen dediğin gibi, evden para istediğim çok oluyor. kredi kartıma 50 borçları varsa 80 diyorum :1: çünkü maaşlarımız düzgün ödenmediği için sürekli açık oluyor bütçemde.

torpil... ah şu torpil. bazıları direk torpilli oluyor :27:

bazen yanlış meslek okudum, yanlış yerde okudum diyerek başlayan keşkelerim oluyor. hatta niye beni işe alabilecek bir akrabam yok diye de söyleniyorum :44:

söylenmeye başlamıyayım herşeye söylenebiliyorum :9:

İsyan etme, ama bu sabretmeninde karşılığını illa dünyada alacakmış gibide düşünme. Belki bu sabrın neticesinde Allah sana ne lutuflar bahşedecek ahirette bilemeyiz..Benimde çok istediğim bir yer vardı 4 sene sonra çağırıldım sınava girdim. Sınavı kazandıktan 3 ay sonra işe başladım çok şükür.

isyan etmemek için niye neden ben değil gibi cümleler kurmamaya aklıma getirmemeye çalışıyorum:5: tabi biraz zor oluyor bu :26:

ben sabırla bekliyordum aslında da, işte bu taaa uzak diyarlardan işe başlamanızı istiyoruz diye arkadaşımı aramaları,

6 aylık kalıcak yerinizi ayarlayabiliriz demeleri beni ayar etti :ssz:

halbuki ben beni 6 ay ücretsiz çalıştırmalarına bile razıydım ki :31: :14:

evli olunca pek tercih edilmez derlerdi bir de:53:

aramızdaki fark ne? o benden bir kaç sene daha deneyimli.

bekarım, nişanlım bizim memlekete taşınmaya can atıyor. uzun bir süre çocuk yapmayı da düşünmüyorum.

bunları da yazmalıyım cv me :9:

canım lutfen uzulme cunku emın ol ondada vardır bır hayır... bak yakında evleneceksın ve belkıde esınle bırlıkte dahada guzel bır yerde ıse baslayacaksın...yada belkıde zamanı vardır... sen elınden gelenı yapıyorsun ve bunu bılıyosun bu sana yeter... senınde dedıgın gıbı bak sukurler olsun ısın var saglıklısın ohhhhhh:)

vardır bir hayır elbette.
evlendiğimde aşkımda ylovada oturmak istiyorr. ist dan nefret ediyor o da :31:
elimden gelen bir şey daha var aslında

insan kaynaklarına gidip cv mi götürücem. ben buyum.
okulumu değiştirme şansım yok. bu yaştan sonra boğaziçi odtü itü mezunu olamam. (ilanlarında bu okullar haricindeki başvurular dikkate alınmayacaktır yazıyor, ama arkadaşım da herhangibir okuldan mezun)
yüksek lisansımı yaptım. ingilizce biliyorum.
X yerde şu kadar süre çalıştım.
Y yerde de şu kadar süredir çalışıyorum.

peki siz benimle niye çalışmak istemiyorsunuz?
sizinle çalışabilmem için nelerim olması gerek.
ne istiyorsunuz söyleyin gidip onu yapıcam, diyecem :1::1::1:

yo yooo, her ne kadar çok istediğim iş yeri beni iş görüşmesine çağırmasa da isyan etmiyorum.
ne kadar çok istesem de, senelerce yatıp kalkıp XXX firması desem de, kaç kere başvuru yapsam da,
bilmem kimleri araya koyarak başvuru yapsam da beni aramayışlarına isyan etmiyorum.
hatta staja bile kabul edilmemiş olmama rağmen....

formaliteden yapılan sınavında binbir türlü ecel terleri dökmüş olsam da,
bir kerecik mülakata çağrılmamış olsam da,
bünyesinde bilmem kaç akrabam olmasına rağmen beni almamasına niye isyan edeyim ki.
okul bitince başvuru ilanlarından birinde yüksek lisans yapmış olmak yazılı olduğu için yüksek yapmaya karar versem de,
yüksek lisans yapıp hala beni mülakata çağrmaya bile gerek görmediklerine isyan etmiyorum.
orası olacak diye umutla beklediğim 1 buçuk seneme acımıyorum.
hadi ben olmuyor bari erkek arkadaşımı alsınlar diye başvuru yapıp elimiz boş dönmemize üzülmüyorum..

bir kaç ay önce ayrılan iş yeri arkadaşımın başvuru yapmamasına rağmen çağrılmış olmasına,
hemde il farkı olmasına rağmen çağrılmasına
hemde 2 kez ben uzakta oturuyorum , hatta evliyim. gelemem demesine rağmen 3. kez aramalarına ve lütfen bir daha düşünün demelerine isyan etmiyorum ki.
o kızın beni arayıp sence napayım gitsem mi demesine isyan etmiyorum.

niye edeyim ki :43: rızkım yokmuş. kapısından içeri girip etrafa bakmak için bile rızkım yokmuş.
sadece ağlıyorum başka yapabildiğim birşey yok :43:

kimseye anlatamam. ne derim, bir de insanları niye sen değil de başkaları girebiliyor laflarıyla uğraşamam hiç.

üzgünüm başınızı şişirdim. yapılacak birşey yok işte. hayat..
kimi dört gözle beklerken kimi de elinin tersiyle itmesine rağmen gene onun kucağına düşüyor.

yarım saat sonra mesaim bitiyor, konu açıp kaçmış gibi olmak istemiyorum

çok şükür işim var.. çok şükür....

tamamen şu andaki hislerim..

geçen sene mezun oldum iş yok güç yok hala..her yer dayı arıyor..

kpss dedim oturdum bir sene çalıştım oda olmadı gibi..

bekliyorum bekliyorum..artık çalışanları kıskanır, çalışmak istemiyorum diyenlere de kızar oldum.. :50:

konu açılalı uzun zaman olmuş bilmiyorum belki sen istediğin iştesindir umarım, beklediğine değmiştir..

darısı tüm isteyenlerin ve benim başıma :5:

Back
X