Isyan

tubatuba

İNSAN
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
73
11
86
57
Antalya
İSYAN

Bazen bu dünyada tekbir numune olarak kaldığımı düşünüyorum. Kendisini böyle sanan insanlar belkide vardır

dünyanın başka yerlerindede. Nedenine gelince birşeyler oldu dünyaya birden bire sevgiler kayboldu. Hemen hemen

herkes birşekilde birbirini kandırır oldu. Fiziki , ruhi maddi ve manevi aldatmalar içinde bulduk kendimizi.

Dünyaya hala saf gözlüklerle bakanlar kalakaldılar ne olduğunu anlamaya çalışırken kafa yorarken gördüler ki

herşey değişmekde, ayak uyduramadılar tabikiii ve acı çekerek ne zamana kadar böyle olacağını sorguladılar.

Neyapmak lazım elde olsa göçüp gidelim , ama yaratan bir ömür vermiş ve buna müdahale söz konusu olamaz inananlar için

sıkışdık kaldık açmazlar içinde bu güvensiz dünyada bir dostum indigo çocuklarından bahsetmişdi dünyaya hep iyilik

yapmak ve örnek olmak için geldiklerini söylemişdi.

Nasıl örnek olacak peki kimsenin umurunda olmayan hasletler bunlar: iyilik, dürüstlük, sevecenlik, koruma,şevkat,

inançlı ve inanan olmak , vericilik (veren el alan elden üstündür) gibi daha sayamadığım insana has olması gereken

vasıfları kim örnek alır. Oysa yalan söyleme , kötülük yapma, ego , sahtekarlık, dolandırıcılık, sadistlik çok daha

kolay ve şeytani tatmin edici geldi çoğu insana.

Evet isyan ediyorum kocaman çığlıklar atarak yeter diyorum eyyyyyyy insanlık kendine gel. Ne oluyorsun bu günün

yarınıda var unutuyorsun. Tanrım herkese yardım et, yalnız hissttiğim için canım yanmıyor insanlık elden gidiyor diye

yakarıyorum.

Allah aşkına bir bilen varsa söylesin çözümü varmı bu durumun ne zaman düzelecek umut varmı. Medyum mu olmak lazım

görmek için. INSANLIĞI geri istiyorum

tubatuba

Son düzenleme:
Arkadaşım neden bu kadar karamsarsın :sm_confused: hatasız kul olmaz demişler elbette yalancı, sahtekar vs. böyle insanlar günümüzde çoğaldı ama herşey senin elinde sadece öyle insanları görmeye çalışma hayattaki güzellikleri de görmeye çalış ve Allah tan umudunu kesme umudun bitmişse zaten herşey bitmiş demektir.Ne olursa olsun isyan etme bence:1no2: hem bu hayatta gerçek dost ve tek sığınak tek baki kalan Allah tır bunu unutma ve insanın en iyi dostu da düşmanı da kendisidir....

tubacım çok haklısın bende çok üzülüyorum bu duruma gençlik almış başını gidiyor örf ve adetlerimizin hiç biri kalmıyor saygıyı sevgiyi yitirdik bu teknoloji ilerlediği sürece caresinin olacağını sanmıyorum aslında iyi niyetle kullanmış olsak ne güzel olurdu ama biz onların bile çılkını çıkardık dediğin gibi riyakarlık sahtekarlık bananelik benim üzüldüğüm atalarımız bize güzel bir türkiye bıraktı ama biz evlatlarımıza ne yazıkki atalarımızın bıraktığı gibi teslim edemiyoruz inşallah dediğin gibi insanlarımız bu rüyadan uyanır ve tekrar eskisigibi çok şey değil istediğimiz sadece sevgi ve saygı diyorummmmmmm

Sevgili şirine ve fato43 paylaşımlarınız için teşekkür ediyorum. Bu sadece benim çevremde değil
Türkiyemizin çeşitli yerleinden insanların yansıttıkları gerçeklerr. Ümitsiz değilim elbet düzelir, düzelmelide herşey bizim kendi elimizde ne kadar insanı çekebilirsek doğrudan yana o kadar çoğalacağız. Amacım yanlışı vurgulamakdı benim gibi düşünenleride hep beraber bayrak açmaya davet ediyorum. İYİLİKDEN , DOSTLUKDAN GÜZELLİKDEN yana.

SEVGİYLE KALIN

Sende haklısın ama bizimde elimizden üzülmekten başka fazla bişey gelmiyo malesef herşeye rağmen küçük bi umut hep var işte :1rolleyes:

katılıyorum....pozitif düşünki korktukların değil düşündüğün güzellikler gelsin başa ...
şükür benim cevrme çok iyi...
yani var öyle güzel insanlar ..
umarım sende cokca karşılaşırsın:teselli:

Sevgili barışgüneşi,

İlgine teşekkür ediyorum. Çok şanlısın buna emin ol. Dost olmakda bulmakda zaman ister ,
Emek ister, söylediğim gerçek dostluklar ve sevgilerdi. Bunları ömür boyu koruman dileğiyle:.

Sevgiler,

Tubacığım..O bahsettiğin insanlar her zaman çevremizde var olacaklar Yakınımızda veya uzağımızda
Duygusal insanların kendileri gibi dostlar bulmaları zordur çünkü o kadar azlar ki..Bize rastlamaları şanstır o şansı yakaladığımız an çiçek gibi bakmak, sulamak gerek.karşılıklı
Sevgilerimle seni öpüyorum

Yeşilim canım ablam:

Güzel ve haklı sözlerin için teşekkür ediyorum. Bu güzellikleri bulunca pamuklar içinde saklamak gerekir. Kesinlikle katılıyorum. Hepimize özlenilen gerçek sevgiler diliyorum yüce tanrımdan.

Saygı ve sevgilerle kalınız.

fazla didikledikce insanın canı daha çok yanıyor.en mükemmelim diyende bile kusur vardır.türlü insanlar olduğu gibi,türlü türlüde huylar vardır.iyisiyle kötüsü karışık.
secmeside bize düşüyor.allah iyisiyle karşılaştırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…