çok doluyum artık evdekilere yada erkek arkadaşıma dert yanıp onlara sürekli aynı şeyleri anlatmaktan söyleyecek laf bırakmadım ama bıktım artık 21 yaşındayım çok şükür belki ölümcül değiller ama son 3 senedir sürekli yeni kronik bir hastalığa yakalanmaktan dünyam karardı.
3 sene önce vertigoya yakalandım okulu bile donduracak düzeyde yoğun yaşadım, en sonunda ailem bulunduğum şehre taşındı tedaviler vs. falan, çok şükür onu yüzde doksan atlattım sayılır
tam onunla yaşamayı öğrenip normal yaşamıma geri döndüm derken gastrite yakalandım ama ne gastrit 2 haftada 6 kilo verdim 3 ay sadece haşlanmış patates vb şey dışında hiç bişey yiyemedim, yesem de geri çıkardım istifra etmekten lavabodan çıkmaz olmuştum
uzun ve çeşitli doktor doktor gezmelerimizden sonra onuda geçmemek şartıylada olsa hafiflemesiyle kabullendim
bunun yanında, son 8 aydır müthiş reflü şikayetleri başladı, içtiğim mide ilaçları yan etki yapıp kemik ağrısı yaptı onları tam içemiyorum buda şikayetlerimi yoğun yaşamama sebep oluyor, ayrıca reflü için denemediğim bitki yada alternatif tamamlayıcı tıp yöntemleri kalmadı(refleksoloji gibi) ama hala çok yoğun devam ediyor yemek borumda tahriş bile oldu bu yüzden.
son 2 aydır da boyun düzleşmesi çıktı, üniversite öğrencisiyim ağrıdan ders çalışamıyorum beynim uyuşuyor, o kadar rahatsız ediyor ki banyoda saçımı şampuanlamak için kolumu kaldırmam bile boynuma ağrı yapıyor , her gün egzersiz yapıyorum ortopedik yastık aldım ama yok bana mısın demiyor. Şu an bu yazıyı bile müthiş bir acıyla yazıyorum
Kısacası ben artık dayanamıyorum isyan etmek istemiyorum ama gücüm kalmadı.. biri bitsin diye dua ederken tam tersi her geçen gün yeni birşey ekleniyor çevremde ki arkadaşlarıma bakıyorum hepsi genç dinamik kıskanmıyorum ama imreniyorum yani... ve artık acaba yeni bir hastalığa daha yakalanıcam mı diye korkuyla yaşıyorum çünkü son 3 senedir her sene yeni bir şey eklendi
Özellikle reflü yada boynum için vereceğiniz her tavsiye benim için bir umut olucak, çok şeyler araştırdım ve yaptım ama belki bilmediğim veya atladığım şeyler vardır.