- Konu Sahibi Bayanbeyaz
öncelikle 3 saatte bir mutlaka yemek yenecek ana yemek olmasada aç kalınmıycak ve düzenli olarak aynı saatlerde yatılıp aynı saatlerde kalkılacak günde 8 saat uyunacak ayrıca her gün yarım saat kumlu, çakıllı taşlı bir yolda yada kaldırım kenarında dengede kalmak için yürünecek burda amaç denge kurmayı beyne tekrar öğretmek
perhizdede malesef bayağı bi yasak var ama 3 sene hepsini birini bile atlamadan uyguladım ve öyle iyileştim:
öncelikle TUZ, asitli içecekler, mayalı gıdalar (ekmek hariç), bu mayalılara süt, yoğurt,ayran kefir,salep, boza, sirke vs.de dahil, çikolata, bütün diyet yiyecek diye satılan gıdalar, çay , kahve, sarımsak, susam, tahin,sucuk salam, sosis,(yani işlenmiş etler) cips, limon, kuru incir ve üzüm dışında bütün kuruyemişler yasak.
geriye ne kalıyor dersin belki ama ağlaya ağlaya bu diyeti uyguladım şimdi sayesinde çok daha iyiyim ve artık 1 senedir tuzsuz peynir, yoğurt, ayran, salep, kuruyemiş yemeye başladım ama hala diğerlerini tüketmiyorum zaten çoğu midemede yasak o yüzden istesemde yiyemiyorum.
canim cok tesekkur ediyorum cvp verdigin icin,, kabak cekirdegi ve yuruyusun iyi geldigi soyleniyo,hergun yurumeye calisiyorum,plates yapiyorm ins hayallerimde gerceklesirse stres yapmicam bu dertten kurtulucam.. rabbim saglik,sihhat versin sanada cnm