• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Isyanım var özel şirketlere....

karacikolata

Sağlıkla gell bebeğimmm..
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2010
171
4
46
Aydın
daha önce söylemiştim sizlere. istanbuldan aydın kuşadasına gelin geldim. çok şükür evliliğimde öyle büyük büyük sorunlar yok biraz maddiyattan başka. önümüzdeki ay 4. yılımıza giriyoruz. şuan 24 yaşındayım 16 yaşımdan beri hep çalıştım. istanbulda güzeldi işim büyük şirketlerde holdinglerde çalıştım. küçük yere gelince tabi küçük işletmeler çoğunlukta olduğu için burdada çalışmaya devam ettim. yanlış anlamayın işyerlerini küçümsediğimden değil bu söylediğim. ama burada işler çok farklı. sadece köpek gibi çalışmanı istiyorlar. hiç izin olayı yok işine gelirse çalış diyorlar bide üstüne asgari ücret veriyorlar. yeni araba aldık inanın çalışmam lazım. hiç iznim olmadığı için istanbula ailemin yanına gidemiyorum.diceksiniz onlar neden gelmiyor. gelemiyorlar çünkü torun bakıyorlar ve ayrıca ablamın eşiyle bazı sorunları var onu yalnız bırakamıyorlar. tam 10 ay oldu annemleri görmeyeli. dün akşam ablam msn de kameralı konuşmak için beni aradı kamera açılır açılmaz suratım düştü ağladım ağlıycam durumuna geldim. moralim bozuk falanda değildi hemen anladılar tabi ben yinede bozuntuya vermek istmedim ama elimde değil bi su içip geliyorum diye kalktım hüngür hüngür ağlayıp geri döndüm. nolucak bu milletin hali bayram yok seyren yok izin yok. ama isyanım çokkkkkkk. bana biraz destek verin kızlar. :5::59::84:

konya büyük şehir sözde.konyanın tamamında bahsettiğin zihniyet var.3 yıldır iş arıyorum.bahsettiğin nedenlerden dolayı sadece dönem dönem çalışabildim.Allah yardımcımız olsun ne diyeyim

kelin ilacı olsa başına sürer hesabı:5: 7 yıldır çalışıyorum bende.. 7 yılda 6 yılı aynı firmada geçti tek bir sefer izin kullandım oda 1 hafta ramazanda:27: onun dışında günübirlik izinlerde ses çıkarmazlardı işim olduğunda vs.. ama insan özeniyor şöyle yıllık iznimde şuraya buraya gitçem diyenlere.. şimdi girdiğim yerde günlük izinde alamıyorum:52: beterin beteri durumu ancak öğlene kadar işlerimi halledip öğleden sonra çıkıyorum..:37: şuan üç seçenek var benim için.

1 kpssye hazırlanıp kazanmak ve atanmak
2 kendi işyerimi açmak.. allahtan 7 yıl kazandığımla birikim yapmayı akıl edebildim ve ufakta olsa bir sermayem var

3 ablamın smmm belgesiyle ablamla ortak bir büro açmak:44:

çekilmiyor bu özelin kahrı:82:

son işyerimde pozisyon için çok ağırmısım.beni bu sebeple işten çıkarttılar.20-25 kız vardı hepsi taytlı mini etekli gögüs dekolteli.bende içimde çıtçıtlı badi yarım kol giyiyorum saçlarım da açık.kapalı geldim onlara göre.ilk işten çıktıgımda şok olmus durumdaydım.artık sadece gülüyorum :47::47:

bu bahsettiğim yerde hasta olup izin alsan dahi o günün hesabını maaşından kesiyorlardı.görüştüğüm arkadaş 9 günlük bayram tatilinde tatil etmişler ama o günlerin parasınıda kesmişler maaşlarından :9: Allah kurtarmıs diyorum :1:

Büyük şirket küçük şirketle bir alakası yok bence.

Çalışma sistemiyle alakalı ,

patronlara kalsa zaten eve de göndermezler burda yatın çalışın derler.

en basit sekreterlik bürolarının bile senelik izinleri vs. var.

İnsan çalışmak zorunda olunca mecbur katlanıyor yapacak bişey yok.

Allah yardımcınız olsun arkadaşlar.

Isyan etmek istiyorum şikayet etmek istiyorum. Katlanamıyorum artık hiçbirine. Mecbur olduğumuz için sesimizi çıkaramıyoruz. Sizlerede allah yardımcı olsun:84::84:

aynı dert bende var. ve ben kendime iş yeri açmak istiyorum. başkasının kahrı çeklimiyor. istiyorlar ki bu insan her şeyi yapsın

maalesef canım özel sektörede durum böyle.
bende aynı dertten muzdaribim.hatta ayda 1 kere pazar günleri bile çalışıyorum o derece yani.
bu arada bende aydın-söke deyim.

maalesef canım özel sektörede durum böyle.
Bende aynı dertten muzdaribim.hatta ayda 1 kere pazar günleri bile çalışıyorum o derece yani.
Bu arada bende aydın-söke deyim.

bayada yakınmışız :)) valla öyle artıkçok sıkıldım burda paylaşmak istedim ama bir ben değilmişim en azından birazda olsa buna sevindim :21:

bana senelik izin vermicekler haaa
söke sökeee alırımmm, bağlasalar durmam :41:

Back
X