- Konu Sahibi karacikolata
daha önce söylemiştim sizlere. istanbuldan aydın kuşadasına gelin geldim. çok şükür evliliğimde öyle büyük büyük sorunlar yok biraz maddiyattan başka. önümüzdeki ay 4. yılımıza giriyoruz. şuan 24 yaşındayım 16 yaşımdan beri hep çalıştım. istanbulda güzeldi işim büyük şirketlerde holdinglerde çalıştım. küçük yere gelince tabi küçük işletmeler çoğunlukta olduğu için burdada çalışmaya devam ettim. yanlış anlamayın işyerlerini küçümsediğimden değil bu söylediğim. ama burada işler çok farklı. sadece köpek gibi çalışmanı istiyorlar. hiç izin olayı yok işine gelirse çalış diyorlar bide üstüne asgari ücret veriyorlar. yeni araba aldık inanın çalışmam lazım. hiç iznim olmadığı için istanbula ailemin yanına gidemiyorum.diceksiniz onlar neden gelmiyor. gelemiyorlar çünkü torun bakıyorlar ve ayrıca ablamın eşiyle bazı sorunları var onu yalnız bırakamıyorlar. tam 10 ay oldu annemleri görmeyeli. dün akşam ablam msn de kameralı konuşmak için beni aradı kamera açılır açılmaz suratım düştü ağladım ağlıycam durumuna geldim. moralim bozuk falanda değildi hemen anladılar tabi ben yinede bozuntuya vermek istmedim ama elimde değil bi su içip geliyorum diye kalktım hüngür hüngür ağlayıp geri döndüm. nolucak bu milletin hali bayram yok seyren yok izin yok. ama isyanım çokkkkkkk. bana biraz destek verin kızlar. 
:84: