İsyannnnnnnn!!!!!!!!!!

Siz de gidin ailenizin yanında kalın? Yanınızda olmayan kocanın ailesiyle kalmanın anlamı ne? O evden çıktığı gibi annenize kardeşlerimize kendi akrabalarına gidin.

Siz de gidin ailenizin yanında kalın? Yanınızda olmayan kocanın ailesiyle kalmanın anlamı ne? O evden çıktığı gibi annenize kardeşlerimize kendi akrabalarına gidin.
Annem babam vefat etti. Ablam ve üvey anne ,onun çocukları var burda. Ablam sınavım var ben seni ararım kibarca gelme dedi yani. Üvey anne çalışıyor zaten giderim ama kalmam. Biraz karışık yani.

Evett kesinlikle çok haklısın, ama karşındaki o düşüncede değilmiş, ozaman boşver onu kendin takıl, hiçte onun lütuf etmesini bekleme , beyfendi arkadaşları için koşa koşa gider

Annem babam vefat etti. Ablam ve üvey anne ,onun çocukları var burda. Ablam sınavım var ben seni ararım kibarca gelme dedi yani. Üvey anne çalışıyor zaten giderim ama kalmam. Biraz karışık yani.
Anladım canım tabii ki durum değişir o zaman.aslinda ben de farklı değilim.bulundugum şehirde bir tek ablam var.o da dr.aradigimiz.ablaya ulasilamiyor haftasonu disinda:) ben çalışmıyorum işi bıraktım 4 sene önce uzun hikaye...benim eşim de ev kuşu ....yani beraber bir yere gitsek bile yemek yiyip dönüyoruz:)AVM den başka yere gitmeyiz.memleketlerimiz turistik yerler...arkadaslarim benden çok gezmistir.umudu kestim ben de..seni çok iyi anlıyorum.insallah eltin çok iyidir.valla evde durmayin

Kesinlikle suç degil.aynen aslında bilinse evlenilmez.surpriz yumurta gibi çıkıyorlar.hic de ağızlık değil.gezio tozmayacaksam onla...ne gereği var

Ben tamamen sana hak verdim zaten katiliyorum sana cnm bendekide seninkine benzer iste. Mesela ailelerle birilerle bi yere gidip gelmeyi de gezmeden sayar oysa ben basbasa da.gitmek isterim . Soyleyince evdede basbasayiz zaten yada.gittik ya iste filan der anlayamaz basbasa disarda da vakit gecirmekten duydufum mutlulugu kendi duymuyor demekki diye dusunuyorum ben de. Simdi eskiye gore bi nebze daha iyi bu konularda oyle gecinip gidiyoruz iste

kafana göre al çocukları çık gez haber bile verme gidin eğlenin çocuklarla mis gibi. odunmuş eşiniz kusura bakmayın da ona ayak uydurmaya gönlünü hoş etmeye çalışmayın o uğraşsın sizin için boşverin

Çocuklarınız kaç yaşında benimkiler küçükken bende öyleydim gerçi oğlum hala sıkıntı çıkarıyor ama öyle çocuklar görüyorum ki anne babasının elinden tutuyor hiç sesi çıkmıyor benim oğlum ordan oraya koşturur bizi de peşinde yorar hiçbişeyden zevk alamıyoruz yeni yeni alışıyor o da bir nebze. Yani böyle durumlarda bende istemiyordum çocuklarla gezmeyi. Sizinkilerde öyle mi. Gerçi ben evcimenim dört kişilik ailemizde oturup hep birlikte Abdülhamit i izlemek benim için herşeye değer

Kizim 5 yaşında diğer kızım aylık. Yani arabada kendi halinde duruyor.

İyi işte çözümü bulmuşsun, kocan senin bakıcın değil! Senin seni gezdirecek birine ihtiyacınmı var ? Sen kendin acizmisin? Boşveeer gelmezse gelmesin paşa, sen keyfine bak
Kadın kocası ile vakit geçirmek istiyor mesele bu. Bakıcı aramıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…