• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

işyeri canımı sıkmaya başladı

Yyyyyyyyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2017
140
72
48
34
Merhaba hanımlar.
5 aydır bi firmada çalışıyorum diye bahsetmiştim.
Alışma sürecim çok uzadı, sebebi de dedikodulardan aşırı rahatsız oluyorum, işi bırakanın arkasından dalga geçe geçe gülmeleri, saçma sapan konularda muhabbet etmeleri, kendi gruplarını kurmuşlar benim onlarla ortak paylaşımım olmadığı için dışlanıyo gibi olmam (benim için çok önemli değil bu ama ortak hiç bir noktamız yok), yüksek sesli gülmek için herkesin birbiriyle yarışması, ne iş yaptığımıza kadar bu dedikoducu kesimin araştırma yapması vs vs diye uzayıp gider.. Kısaca alışamadım alışamıyorum.

Dediğiniz ortam bizde mevcut. 10 yılı devirdik bazıları ile daha uzun yılları. Sizin saçma sapan dediğiniz konular aslında öyle değil . Bir kelimeden katıla katıla gülebiliriz. Yıllar önceki bir mevzuyu hatırlayarak .Siz fransız kaldığınız için bu tavırlar saçma gelebilir. Gruplaşmak normaldir. Zamanla ortak konular oldukça sizde aralarında olacaksınız. Dedikodu her yerde mevcut. Gidenin arkasından da konuşuruz.Neden mi? Bir havayla gelirler egoları tavan yapar. Giderken egolarını bize gülmek için bir fırsat olarak bırakırlar. Öyle insanlarla çalıştık ki sizi insan yerine koyuyoruz diyecek kadar aşağılık kişilelerle. Sadece size tavsiyem işyerinde kimseye sırrınızı vermeyin. Derleşebilirsiniz ama sır asla. Abla nasihatı

Teşekkürler nasihatiniz için, vermem kimseye sırrımı asla. Ben kendimden örnek verecek olursam asla ego sahibi olmadım ve bence onlar çok egolu, kendilerini bişey zannede zannede ortada dolanıyolar, azarlama bağrışma herşey var, ayaklarım geri geri gidiyo

Back
X