- 22 Ocak 2017
- 2.817
- 4.745
- 83
- Konu Sahibi NeuroCathy
-
ne gibi bir şekilde öğrenirler sizce? Kayıt altına mı alnıyorki sicile filanÇok riskli bir durumda yanlış karar vermişsiniz bence. Benim eşim de araştırma görevlisiydi, şartları biliyorum o yüzden. Hatta emin olun, sizin yaşadıklarınızdan çok daha kötüsünü yaşamış birini de tanıyorum. Kanunen hakkınızı kullanmışsınız, ancak üniversite ortamında hoş karşılanmıyor ne yazık ki böyle şeyler. Sanırım yerinizde olsam başka üniversiteye geçerdim. Ama yeni geçtiğiniz yerde de olayın bilinme ihtimali çok yüksek... iyi ölçüp tartmanız lazım.
ne gibi bir şekilde öğrenirler sizce? Kayıt altına mı alnıyorki sicile filan
off sanki ben sorun çıkarandım halbuki hocaydı her şeyi yapan
çünkü direk başvuru ile gideceğim belki öğrenmezler diye umuyordum da
aslında dışlanan, hatta artık emekli olsa da kurtulsak denen biriydiEğer hocalardan biri söylerse öğrenirler. Başka türlü öğrenemezler. Biraz alanınızdaki kişilerin birbiri ile iletişimine bağlı yani... hangi bölümdü bu arada? Hocanız diğer hocalar tarafından sevilen saygı gören biri mi?
aslında dışlanan, hatta artık emekli olsa da kurtulsak denen biriydi
ama birdenbire çok sever gibi bir tavırları var şu an...
mimarlık bölümüm
eğer iletişimden kaynaklıysa başka bir şehire gitmeyi düşünüyorum ve iletişim kuracaklarını zannetmiyorum doğrusu
sicile vs işleniyorsa kötü...
amin çok sağolunYok sicile işlenmez. Yaptığınız kötü bir şey değil ki eklensin. Ha olur da özlük dosyanıza eklerlerse onu bilemem. Yeni başladığınız yer eski yerinizden özlük dosyanızı ister çünkü. Ama çok problem olmaz diye düşünüyorum ben. Tabii gene kişiye bağlı. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
amin çok sağolun
bu senin kariyerine kara leke filan dedi hoca ..
hiçbir şekilde yardımcı olmuyordu tezime ve sürekli böyle giderse kalacaksın diye tehditkar konuşuyorduBence onlar biraz abartmış. Kariyer olarak hoş bir davranış olmamış (her ne kadar kanuni hakkın olsa da). Ama öyle kara leke olacak kadar da değil. Şikayetin içeriği de önemli tabii, eğer ciddi mobbing varsa kimse leke diye düşünmez bence.
geçeyim evet en mantıklısı o gibi duruyorOlayın içeriğini tam anlayamamakla beraber
Ve sizi de yormak istemiyorum
Baştan anlatmanıza gerek yok
Genel konuşucam
Haklı da olsanız kimse yanınızda olmuyor
Bugün başıma benzeri olay geldiği için sizin üzüntünüzü hissedebildim
Bizi de amirimiz odasına çağırıp konuştu ama yüzde doksan Benin gözüme baka baka
Hatta azarladı
Benim ki de uzun hikaye ama
İşin özü şu ki
İstediğiniz kadar haklı olun
Resmî olmayan durumları dahi şikayet etseniz sizden kötüsü olmaz
Ben bunun tersine rastlamadım
Ve arkadaşlarım cephe aldılar bana
İçim öyle kötü, huzursuz ki
Bence alanınızda iyiyseniz ki zaten uzmanlaşmışsınız
Başka okula geçin derim
Anladığım kadarıyla Strese gireceksiniz yoksa
Teşekkürler sağolungeçeyim evet en mantıklısı o gibi duruyor
peki ya "kara leke" diye betimlediği için dediği gibi oradan oraya bildirirlerse
şu an bu da endişelendiriyor
çok geçmiş olsun bu arada gerçekten sizi çok iyi anlıyorum...
maalesef bölümümde türkiyenin en iyi üniversitesindeyimaslında imajının yerle bir olacak bir durumu yok sonuçta mantıklı bir insan hırsızı hapse atan kişiyi suçlamaz.eğer geçebilirsen daha iyi bir üniversiteye başvur he geçemezsen de güçlü dur, biraz ayağınızı denk alın mesajı vermiş olursun.
bilsem..Teşekkürler sağolun
birini şikayet ettiyseniz (Ünv hocası)niye illa kara leke diye tabir ediliyor peki?
Emin olun büyük bir çoğunluk bu şartlarda tamamlıyor tezini.hiçbir şekilde yardımcı olmuyordu tezime ve sürekli böyle giderse kalacaksın diye tehditkar konuşuyordu
çalışman berbat,kötü vs vs gibi şeyler diyordu ama yol da göstermiyordu ben de bunları yazdım şikayette
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?