süreyyapasa hastanesi?Bende mi sorun var. Anlamıyorum.Isyerimdeki insanlar oksuruyo.tiksiniyo.boğazını temizliyo.sesli sesli esniyo.burnunu sesli siliyo.Allah'im.yani hep mesai saati boyunca.Benden başka 2 kadın daha var. ama ben böyle duramicak gibi oluyorum.sinirleniyorum. midem bulanıyo.sizce anormalmiyim.işimi seviyprum.işten çıkmayı bile düşündüm. ama seneye zaten yurtdışına gitcem.kafam çok karışık ramazan ramazan.ooff.
Bende mi sorun var. Anlamıyorum.Isyerimdeki insanlar oksuruyo.tiksiniyo.boğazını temizliyo.sesli sesli esniyo.burnunu sesli siliyo.Allah'im.yani hep mesai saati boyunca.Benden başka 2 kadın daha var. ama ben böyle duramicak gibi oluyorum.sinirleniyorum. midem bulanıyo.sizce anormalmiyim.işimi seviyprum.işten çıkmayı bile düşündüm. ama seneye zaten yurtdışına gitcem.kafam çok karışık ramazan ramazan.ooff.
yaa öylemi.üniversiteye gidicem AlmanyayaBenim işyerimde de stajyer kızlar gevezelik yapıp duruyor, arada müzik açıyorlar çok sesli gülüyorlar.. İşim de dikkat gerektiren bir iş.. Önceki çalıştığım ofiste de erkekler wc yi batırıyordu.. Her işte ayrı bi sıkıntı var..Yurtdışına çalışmaya mı gideceksin? Ben Almanya'dayım sümkürme sesine alış şimdiden, burda normal karşılanıyor çünkü
evet hepsi yasliiay istemsizce güldüm allahta seni güldürsünyaşlılarmı iş arkadaşların acep ??
evet hepsi yaslii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?