İşyeri işyeri değil. sureyyapasa hastanesi mubarek

sizce napmaliyim?

• Igrenc.cik

OY: 4 16,7%
  • seneye gitcen zaten.bekle

OY: 11 45,8%
  • sen anormalsim

OY: 9 37,5%

• Ankete Katılan
    24

minekosan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2015
5.452
5.309
198
Bende mi sorun var. Anlamıyorum.Isyerimdeki insanlar oksuruyo.tiksiniyo.boğazını temizliyo.sesli sesli esniyo.burnunu sesli siliyo.Allah'im.yani hep mesai saati boyunca.Benden başka 2 kadın daha var. ama ben böyle duramicak gibi oluyorum.sinirleniyorum. midem bulanıyo.sizce anormalmiyim.işimi seviyprum.işten çıkmayı bile düşündüm. ama seneye zaten yurtdışına gitcem.kafam çok karışık ramazan ramazan.ooff.

Ooooo benim gibi açık ofiste çalışsanız ne olacak?
Sanırım 70 kişi varız şu anda.
Her birine kulak versem işimi yapamam.

:confused:
Takma demekle değişmeyecek fikrin,takmışsın bir kere.
Dayanabildiğin zamana kadar dayan,sonra belki iyileşirler.
Allah kolaylık versin.

Bende mi sorun var. Anlamıyorum.Isyerimdeki insanlar oksuruyo.tiksiniyo.boğazını temizliyo.sesli sesli esniyo.burnunu sesli siliyo.Allah'im.yani hep mesai saati boyunca.Benden başka 2 kadın daha var. ama ben böyle duramicak gibi oluyorum.sinirleniyorum. midem bulanıyo.sizce anormalmiyim.işimi seviyprum.işten çıkmayı bile düşündüm. ama seneye zaten yurtdışına gitcem.kafam çok karışık ramazan ramazan.ooff.
süreyyapasa hastanesi?:deli:

Her işyerinde var. Özellikle açık ofiste çalışanlar için zor oluyor.
Ben artık hapşırma, öksürme, ayakkabı sesi, kahkaha, burun silme, hatta öğürme seslerinden kimin kim olduğunu anlayabiliyorum.:KK70:
Mesela bir arkadaşlar var mide rahatsızlığı var paso geğiriyor sonra özür diliyor.:KK70:
Kulak asmayın. Tavsiyem odaklanma sorunu yaşıyorsanız sözsüz klasik müzik dinleyin arka planda işiniz buna müsaitse. Diğer sesleri duymama konusunda yardımcı olur.

burun silmeyi vs anladım da öksürüyor yani ne yapabilir ki

kalkıp lavaboya gidemez değil mi öksürmek hapşırmak için

mesela KPSS de öksürdüm

kendime sinir oldum ama öksürdüm

su vs içtim ama geçmedi

sabret zira başka bir işin de farklı olacağını sanmam

mesela ben de klavyeye çok bastırıyorum daktilo gibi ses çıkıyor

ne yapayım yazmayayım mı bu yaştan sonra yumuşak basamıyorum ben böyleyim

oda arkadaşım kulaklıkla müzik dinlerdi zira ben müzik sesi olunca çalışamazdım

açık ofiste olanlar napsın :D

benim kulağımda full kulaklık öyle çalışıyorum . engel değilse öyle deneyin.

Ben anormalim diye anket seçeneği koyulur mu? Kafadan %50 oy garanti zaten :KK48:

Bu sebeple işten çıkılmaz; kendi takıntılarınızın üzerine gitmek için bir deneyim olarak görün.

Bizler hepimiz anormaliz,.. saka bir yana normal bir durum yani simdi o meslegi oracikta biraksan, baska yerde de karsilasmayacagin ne malum?

Bizim almanlarin dedigi bir söz vardir; "was raus muss, muss raus" = ne cikmasi gerekiyorsa, cikmali anlaminda.

Benim gibi yasli bakicisi olsaydin ne duruma gelirdin acaba? Her birimiz farkliyiz, birimizin migdesi kalkar öbürü ise rahatsiz olmaz.

Benim işyerimde de stajyer kızlar gevezelik yapıp duruyor, arada müzik açıyorlar çok sesli gülüyorlar.. İşim de dikkat gerektiren bir iş.. Önceki çalıştığım ofiste de erkekler wc yi batırıyordu.. Her işte ayrı bi sıkıntı var..Yurtdışına çalışmaya mı gideceksin? Ben Almanya'dayım sümkürme sesine alış şimdiden, burda normal karşılanıyor çünkü :D

Benim işyerimde de stajyer kızlar gevezelik yapıp duruyor, arada müzik açıyorlar çok sesli gülüyorlar.. İşim de dikkat gerektiren bir iş.. Önceki çalıştığım ofiste de erkekler wc yi batırıyordu.. Her işte ayrı bi sıkıntı var..Yurtdışına çalışmaya mı gideceksin? Ben Almanya'dayım sümkürme sesine alış şimdiden, burda normal karşılanıyor çünkü :KK70:
yaa öylemi.üniversiteye gidicem Almanyaya :KK61:

off kizlar.coktüm resmen.bütün dert mert kalmadi.izmirdeki doktor vakasını duydunuz mu

İnsanlar suratınıza ya da ortak alana olmadığı sürece öksürebilir, hapşırabilir. Çok büyük ses çıkmadığı sürece sümkürebilir de. Tabi diğer şeyler için lavabo kullanılması şart.

Back
X