• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

işyeri negatif elektrik yeri gibi

ay çokta umrumda beni görmeden sevmemeniz zaten sizin gibi böyle örümcek kafalı at gözlüğü takmış insacıklar yüzünden ülkece sevmeyi sevilmeyi hoşgörüyü unuttu

ülkemizde adettendir
diyete girenin diyeti sorulur, allah kolaylık versin denilir.
sen de haklısın konu sahibi :D

valla zararları olmasın arkadaşlıklarını boşverin kimseye güvenemezsiniz çünkü
çok haklısınız gün geçtikçe sanırım ben de takmamaya başlayacağım bugün mesela çok ta önemsemiyorum bir de size bir konu danışmak istiyorum ben gerekmedikçe izin almayı sevmem ve nerede bir işe girdiysem hemen izin işim mi var günler öncesinden acaba verirler mi? bir sıkıntı olur mu? yerime idare ederler mi diye düşünüp dururum bu durumu atmam için psikoloğa gideceğim ama önümüzdeki ayın 22sinde eşimle banka işimiz var telefonla halledeceğim bir durum değil acaba verirler mi izin diye düşünüyorum deneme sürecindeyim 1,2 saatlik işim olcak :/

valla ben 1,5 senedir aynı iş yerindeyim benim iş yeri full erkek dolu 1-2 kız var mecburiyetten yanaştık yoksa asla yanaşmazdık. o an sohbet edin geçin fazla samimiyet saçma durumları oluşturabiliyor
haklısınız kimseyi konuşmak için zorlamaya gerek yok maalesef bunu burda öğrendim zamana ve akışına bıraktım yorumlarınız benim için çok çok değerli teşekkür ederim :)

Back
X