Isyeri sikayeti

minekosan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2015
5.452
5.309
198
Merhaba hanimlar,
Dert degil ama sinir oldum. Yazmazsam catlarim. Biz acik ofis calisiyoruz. 15 20 kisilik bi tasarim ekibi. Benim cami acmam, klavyeyi fareyi hizli kullanmam, calisirken hımm demem rahatsiz olma sebepleri. Birde oda parfumumden rahatsizlarmis. Gitmisler amirime soylemisler. Amirimde sagolsun. O sikayet eden kisiyle beni ayri bi yere cekti. 'Bak mine boyle boyle. Yanlis anlama. Böyle soylentiler var.' diye bana sordu. 'Peki' dedim ' bundan sonra daha dikkatli olurum.Ama keske bana soyleselerdi keske' dedim. Sizin daha onceden boyle bisey geldi basiniza yaa. Ben kendimi elimde olmadan cok kotu hissettim.

şikayet ettikleri şeyler de çok eften püften geldi bana açıkcası. Camı bu kadar sık açmasan, parfüm bana ağır geliyor sıkmasan olmaz mı vs gibi şeyleri söyleyebilecek samimiyette değil misiniz ki bu kadar basit şeyleri amire yetiştirmişler..

şikayet etmeleri yanlıştır okey, ama 15/20 kişilik openoffice çalışma ortamında oda parfümü de sıkılmaz. cam sormadan açılmaz. sürekli sesler çıkaran bir tip de çekilmez. klavye mouse sesi ise sen çalışırken motive eder ama karşındakini kanser eder.

ama bütün bunların yanında amire şikayet etmeye ne gerek var çözümü basit şeyler bunlar.

oda parfümünü ben olsam bende şikayet ederdim. ama size tabiki. astımı olan vardır migreni olan vardır.o baş ağrısı öyle kötü tutuyor ki parfümde vs. çekilmiyor hiç. keza cam açmada öyle üşüyen olan olur hasta olan olur. başına buyruk davranılmaz. ama yinede size söyleseler daha iyiydi tabi..

Camın açık olması ve oda parfümünü anladım da diğer şikayetler çok yersiz. Fare ve klavyeden nasıl rahatsız olmuşlar bir türlü kafamda canlandıramadım?

oda parfümü benim için tek başına cinnet sebebi
ama amirine şikayet etmeden mutlaka uyarırdım

Bende klavye sesinden ve himm falan diyen birinden rahatsiz olurdum oda kokusundanda ama bunu size soylerdim.Belli ettilerde anlamadinizmi acaba.

Camın açık olması ve oda parfümünü anladım da diğer şikayetler çok yersiz. Fare ve klavyeden nasıl rahatsız olmuşlar bir türlü kafamda canlandıramadım?
ya ben tahmin ediyorum
hani bazısı vardır sözüm meclisten dışarı klavyeyle kavga eder resmen çat açt bi ses çıkar ayyyy o ses beni benden alır bende hç tahammül edemem o tarz seslere
ama tabii şikayet etmek abartı olmuş

Amiriniz bu tür saçma şikayetleri dinlemeye ve peşine düşmeye devam ettiği sürece sürekli birileri şikayet edecek şeyler bulur. Koskoca insanlar aranızda konuşulup hallolunacak konular sizi birbirinizle iletişime yönlendirmesi lazım. Bu tür şeyler amirde üstlerde biter. Yoksa ne yapılırsa yapılsın önü alınmaz.

Bende uzun suredir acik ofis calisiyorum bu sikayetler basit gibi gozukse de oykle degil ,ustelik hepsi tek kisiye ait ,
Alerjik astimim var ,karsi tarafta oturan arkadasin siktigi oda kokusu beni bogdu ,
Baskasi rica ettigimiz halde klimayi soguga aldi omzum tutuldu ,
Hepsini gectim bi baskasinin ikide bir mouse u masaya vurmasi klavyeyte vurmasi bizi yerimizden hoplatiyordu

Şikayet sebepleri bende günümün mahvolmasına sebep şeyler.
Ama amirden önce size gelmedilerse acaba soğuk musunuz onlara ?

Camla parfumu saka yollu soylemisti ama hihi dememden dolayi bisey soylememisti. Ki ayriyeten öyle bagira bagirada bisey yapmiyorum. Sinir oldum ya. Hayir samimiyetimizde var hani.Yok desen tamam.Sorsam mi niye bana soylemediniz diye? Bu 1 kisi beni sikayet eden

ya caanım rahatsız oluyorsan söyle de ne öyle patrona söylemek ben seninle ilgili birsey düsünsem sana söylerdim de

Şaka yollu söylediyse senin birşeyler anlamanı beklemiş. Müdürün zamanını çalmasaydın keşke ikimiz halledebilirdik, beni anlaşılmayacak birisi olarak mı görüyorsun? falan de bence. Direk neden şikayet ettin dersen bu iş sürtüşmeye girer mobinge yolu var.

valla kalabalık odalarda oda parfümü, cam açma kapama, klima kullanımı gerçekten dert olabilir ama diğer konular saçma geldi, o zaman patron ses çıkarmayan klavye alsın herkese, klavye sesi sorun oluyorsa..

Konustum adamla, benden cekiniyorlarmis. Sok oldum resmen

kusura bakayın ama "şaka yollu söylediler 'hı hı' dedim , müdüre sordum 'senden çekiniyorlar' dedi" durumlarından anladığım kadarıyla gerçekten kusura bakmayın siz o ofiste çaçaron ve bulaştın mı bela gibi gelen tiplerdensiniz sanırım. ki gidip hesap sormayı düşündüğünüze göre de öyle.

sizi uyarmışlar hatta şaka yollu yaparak kırmamaya çalışmışlar. daha ne yapsın bu insanlar? hoş ben de open office çalıştım ve hiç kibar olmadım avaz avaz bağırdım "insan gibi söyledik anlamıyorsun milletin çoluğu çocuğu var mıçarım senin klimana kapat şunu!!!" diye.
yine kibar insanlarmış müdürü araya koymuşlar. sizi tanımıyorum sadece varsayımda bulunuyorum tabiki lütfen yanlış anlamayın.
ama biraz daha ılımlı olun bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…