- 17 Ekim 2015
- 5.452
- 5.309
- 198
kusura bakayın ama "şaka yollu söylediler 'hı hı' dedim , müdüre sordum 'senden çekiniyorlar' dedi" durumlarından anladığım kadarıyla gerçekten kusura bakmayın siz o ofiste çaçaron ve bulaştın mı bela gibi gelen tiplerdensiniz sanırım. ki gidip hesap sormayı düşündüğünüze göre de öyle.
sizi uyarmışlar hatta şaka yollu yaparak kırmamaya çalışmışlar. daha ne yapsın bu insanlar? hoş ben de open office çalıştım ve hiç kibar olmadım avaz avaz bağırdım "insan gibi söyledik anlamıyorsun milletin çoluğu çocuğu var mıçarım senin klimana kapat şunu!!!" diye.
yine kibar insanlarmış müdürü araya koymuşlar. sizi tanımıyorum sadece varsayımda bulunuyorum tabiki lütfen yanlış anlamayın.
ama biraz daha ılımlı olun bence.
Hayir hayir yanlis anlamadim. Tabiki de ki bar insanlar ama bana soylenmemesine bozulmustum. Ayriyeten astim kestik degilim.Yani burasi hapishane degil dimi, isyeri. 1 2 kisi civiklik yapmisti zamaninda onlara haddini bildirince, etiket gibi kalmis ustumde

Ya sikayet olur tamam kabul ama ben bana soylenmemesine bozuldum. Birde dedigim gibi kibar insanlar, o da sasirtti beni.
Ama nese olabilir. Hepsini seviyoruz.