• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Isyeri sikayeti

kusura bakayın ama "şaka yollu söylediler 'hı hı' dedim , müdüre sordum 'senden çekiniyorlar' dedi" durumlarından anladığım kadarıyla gerçekten kusura bakmayın siz o ofiste çaçaron ve bulaştın mı bela gibi gelen tiplerdensiniz sanırım. ki gidip hesap sormayı düşündüğünüze göre de öyle.

sizi uyarmışlar hatta şaka yollu yaparak kırmamaya çalışmışlar. daha ne yapsın bu insanlar? hoş ben de open office çalıştım ve hiç kibar olmadım avaz avaz bağırdım "insan gibi söyledik anlamıyorsun milletin çoluğu çocuğu var mıçarım senin klimana kapat şunu!!!" diye.
yine kibar insanlarmış müdürü araya koymuşlar. sizi tanımıyorum sadece varsayımda bulunuyorum tabiki lütfen yanlış anlamayın.
ama biraz daha ılımlı olun bence.

Hayir hayir yanlis anlamadim. Tabiki de ki bar insanlar ama bana soylenmemesine bozulmustum. Ayriyeten astim kestik degilim.Yani burasi hapishane degil dimi, isyeri. 1 2 kisi civiklik yapmisti zamaninda onlara haddini bildirince, etiket gibi kalmis ustumde :eek:
Ya sikayet olur tamam kabul ama ben bana soylenmemesine bozuldum. Birde dedigim gibi kibar insanlar, o da sasirtti beni.
Ama nese olabilir. Hepsini seviyoruz.:dondurma:

bu saydıklarınızdan bende rahatsız olurdum açıkçası..
ama amire şikayet edecek derecede değil.
ha şu da var;
eğer aranızda mesafe varsa ya da sizi fazla gergin buluyorlarsa ,tartışma çıkaracağınıza inanıyorlarsa vs.. bu yüzden size söylememiş olabilirler.
yani burda onlarla aranızdaki iletişim ve samimiyetin derecesi de önemli.
açıkçası ben kontak kuramayacağımı düşündüğüm bir kişiyle hiç muhattap olmam(sizi tenzih ederim) varsa başka yoldan çözerim.

Calisirken niye himmliyorsunuz :110:

Hazir cekiniyorlarmis iste. Ofise girerken koy elini beline, arkamdan isler ceviriyormussunuz hayirdir mevzu mu var deyip bir bakis at. Namin yurusun :KK70:
Yaa bilmiyorum ki, bi sirketten danismanlik hizmeti almistim. Ordaki kadindan bulasti ya. Simdi sessiz soyluyorum, birakmista degilim.

Namim mi yurusun?
Zaten yurumus yureyecegi kadar:KK53:

bu saydıklarınızdan bende rahatsız olurdum açıkçası..
ama amire şikayet edecek derecede değil.
ha şu da var;
eğer aranızda mesafe varsa ya da sizi fazla gergin buluyorlarsa ,tartışma çıkaracağınıza inanıyorlarsa vs.. bu yüzden size söylememiş olabilirler.
yani burda onlarla aranızdaki iletişim ve samimiyetin derecesi de önemli.
açıkçası ben kontak kuramayacağımı düşündüğüm bir kişiyle hiç muhattap olmam(sizi tenzih ederim) varsa başka yoldan çözerim.
Hayir samimiyet vs. sorun yokta terslerim diye dusunmus ki, anlamadim neden boyle dusundu. Etiket meselesi sanirim.

Bazı davranışlar basit gibi görünsede bir süre sonra karşı tarafa çin işkencesi gibi gelebiliyor demekki rahatsızlıkları artmış ki bu yolu denemişler.Bence gayet normal dikkate alıp bunları düzeltmeniz lazim.

Yaa bilmiyorum ki, bi sirketten danismanlik hizmeti almistim. Ordaki kadindan bulasti ya. Simdi sessiz soyluyorum, birakmista degilim.

Namim mi yurusun?
Zaten yurumus yureyecegi kadar:KK53:

Benim de bi is arkadasim vardi ekrandan bir sey okurken inliyordu :D Hani sirtinda kulunc olur saga sola donerken inlersin ya onun gibi. Ya bir degil iki degil. Kendi okudugu mu da anlamiyorum. Bir gun uyardim dedi ki boyle yapmadan anlamiyorum :110:

Benim de bi is arkadasim vardi ekrandan bir sey okurken inliyordu :KK70: Hani sirtinda kulunc olur saga sola donerken inlersin ya onun gibi. Ya bir degil iki degil. Kendi okudugu mu da anlamiyorum. Bir gun uyardim dedi ki boyle yapmadan anlamiyorum :110:

Yok daha kotuymus ya.:anne:

Merhaba hanimlar,
Dert degil ama sinir oldum. Yazmazsam catlarim. Biz acik ofis calisiyoruz. 15 20 kisilik bi tasarim ekibi. Benim cami acmam, klavyeyi fareyi hizli kullanmam, calisirken hımm demem rahatsiz olma sebepleri. Birde oda parfumumden rahatsizlarmis. Gitmisler amirime soylemisler. Amirimde sagolsun. O sikayet eden kisiyle beni ayri bi yere cekti. 'Bak mine boyle boyle. Yanlis anlama. Böyle soylentiler var.' diye bana sordu. 'Peki' dedim ' bundan sonra daha dikkatli olurum.Ama keske bana soyleselerdi keske' dedim. Sizin daha onceden boyle bisey geldi basiniza yaa. Ben kendimi elimde olmadan cok kotu hissettim.:KK23:
Cam ve oda parfümü evet, bunları yaparken sormanız gerekir oda arkadaşlarınıza diye düşünüyorum. Diğer ikisinden şikayet etmek çok saçma.
Ama her halükarda bunu gidip üstüne şikayet etmek hele ki onun bunu ciddiye alıp uyarması daha da saçma. Hiç profesyonel bir ortam değil. Olgun hareketler de değil. Onların sizi uyarması gerekiyordu. Üstünüzün de öyle şikayet gelince gidin aranızda halledin demesi gerekirdi.

Merhaba hanimlar,
Dert degil ama sinir oldum. Yazmazsam catlarim. Biz acik ofis calisiyoruz. 15 20 kisilik bi tasarim ekibi. Benim cami acmam, klavyeyi fareyi hizli kullanmam, calisirken hımm demem rahatsiz olma sebepleri. Birde oda parfumumden rahatsizlarmis. Gitmisler amirime soylemisler. Amirimde sagolsun. O sikayet eden kisiyle beni ayri bi yere cekti. 'Bak mine boyle boyle. Yanlis anlama. Böyle soylentiler var.' diye bana sordu. 'Peki' dedim ' bundan sonra daha dikkatli olurum.Ama keske bana soyleselerdi keske' dedim. Sizin daha onceden boyle bisey geldi basiniza yaa. Ben kendimi elimde olmadan cok kotu hissettim.:KK23:
bunu amirden once sana soyleselermis iyiymis. ama boyle seylerle karsilasmis cok.insan.var.
himm denir ya .. onlar cok mu sessiz. ben sessiz calisamazdim.

Hayir hayir yanlis anlamadim. Tabiki de ki bar insanlar ama bana soylenmemesine bozulmustum. Ayriyeten astim kestik degilim.Yani burasi hapishane degil dimi, isyeri. 1 2 kisi civiklik yapmisti zamaninda onlara haddini bildirince, etiket gibi kalmis ustumde :eek:
Ya sikayet olur tamam kabul ama ben bana soylenmemesine bozuldum. Birde dedigim gibi kibar insanlar, o da sasirtti beni.
Ama nese olabilir. Hepsini seviyoruz.:dondurma:
Aslında sizi uyarmışlar oda parfümü ve cam açma olayı için şaka yollu söylemişler kırmak istemediklerinden siz hıhı demişsiniz eğer şaka yollu değil de direk size camı açma ve oda parfümü sıkma deselerdi belkide o zaman siz kırılacaktınız onlarda kibar yolla söylemeyi tercih etmişler o söylemin üzerine hala devam ettiği için amire söylemişler,zamanında bronşit geçirdiğim için ben de sevmem oda parfümü vs ağır geliyor kokusu bana,fare sesinden rahatsız olma nasıl oluyor orayı anlamadım pek biraz sert mi kullanıyorsınız çat çat diye ama yinede halledilmeyecek sorunlar değil tabi.

Son düzenleme:
Camla parfumu saka yollu soylemisti ama hihi dememden dolayi bisey soylememisti. Ki ayriyeten öyle bagira bagirada bisey yapmiyorum. Sinir oldum ya. Hayir samimiyetimizde var hani.Yok desen tamam.Sorsam mi niye bana soylemediniz diye? Bu 1 kisi beni sikayet eden

bunu amirden once sana soyleselermis iyiymis. ama boyle seylerle karsilasmis cok.insan.var.
himm denir ya .. onlar cok mu sessiz. ben sessiz calisamazdim.

Aslında uyarmışlar konu sahibini cam ve parfüm için şaka yollu demişler, kırmamak için bence şaka yollu söylemişler burada yazmış konu sahibi.

Aslında sizi uyarmışlar aslında oda parfümü ve cam açma olayı için şaka yollu söylemişler kırmak istemediklerinden siz hıhı demişsiniz eğer şaka yollu değil de direk size camı açma ve oda parfümü sıkma deselerdi belkide o zaman siz kırılacaktınız onlarda kibar yolla söylemeyi tercih etmişler o söylemin üzerine hala devam ettiği için amire söylemişler,zamanında bronşit geçirdiğim için ben de sevmem oda parfümü vs ağır geliyor kokusu bana,fare sesinden rahatsız olma nasıl oluyor orayı anlamadım pek biraz sert mi kullanıyorsınız çat çat diye ama yinede halledilmeyecek sorunlar değil tabi.
Evet pat pat kullaniyordum.:halay:
Hallettik hepsini:63:

Back
X