İşyeri sorunsalı- ölcem sinirden😬

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aman iyi yaptin issiz seni. Kim bilir nasil saldirdiniz da kiz konuyu silmis yav.az insaf merhamet tasiyin guzel insani ozellik bunlar.hic degilse 5 dakika. Her konuda dalga her konuda ergence dalga gecmeler. Yasiniz kac kuzum sizin
Sinif baskanimisiniz? Konusanlari da yazin bari.
Konuyu okudunuz mu ? Ne bu avukatlık ? Kimsede saldırmadı kıza.
Ayrıca kimin nasıl saldırdığını görmek istersen yorumları okuyabilirsin yorumunu silen olmadı. Ama konu sahibi sildiyse umduğunu bulamamış demek.

Yani tamam iptal ettiniz ama, yine de geri gelecek , gereksiz bir eylem olmuş. 🤷🏻‍♀️
Aman iyi yaptin issiz seni. Kim bilir nasil saldirdiniz da kiz konuyu silmis yav.az insaf merhamet tasiyin guzel insani ozellik bunlar.hic degilse 5 dakika. Her konuda dalga her konuda ergence dalga gecmeler. Yasiniz kac kuzum sizin
Kendinize gelin isterseniz.

duzgun konusmayi bilmiyor musunuz siz? ne avamlik bu boyle yahu, mahallede mi zannediyorsunuz kendinizi?

Evet sınıf başkanıyım
Şimdi seni de tahtaya yazıyorum ve şikayet ediyorum:KK8:

dün bana saldırdın sebepsiz bugün de arkadaşa.daha üye olalı 2 gün olmuş amacın ne çözemedim seni

Yoo, öğretmen kendisi.
Çok hazımsızsın be, çok özgüvensizsin. O kadar dolmuşsun ki her yorumda millete kin kusuyorsun. Çok canını yakmışlar burada belli. Kendi halinde yorum yapana bile atarlanmışsın. Acınası.

Geçenlerde kocasına ezilen bir kadın vardı bug12 diye, herkese hakaretler edip banlanmıştı. Bence hazmedemeyince dilay adıyla üyelik oluşturdu

Burada bayağı canını sıktıkları birinin ikinci üyeliği olabilir mi? Bir bakar mısınız sayın Mune Mune

Biri gidince diğerinin belirmesi ve ikisinin de millete “işsizsin” diyip durması…
Yazım tarzı da benziyor. Klavye kullanımı, seçtiği kelimeler vs. Konusuna bakınca daha bir yakın bir ihtimal geldi.
1610BA70-943D-4645-9E50-58D24871D55C.webp

Yazım tarzı da benziyor. Klavye kullanımı, seçtiği kelimeler vs. Konusuna bakınca daha bir yakın bir ihtimal geldi.

Evet klavye kullanımı, imla hataları, bir de birkaç kişiye hakaretvari sözler sarf etmiş baktım onlar da benziyor 😳

Bir de geçen gün o konuya yazanları bulup onlara ters ters cevaplar veriyor sanki bu üye

Evet klavye kullanımı, imla hataları, bir de birkaç kişiye hakaretvari sözler sarf etmiş baktım onlar da benziyor 😳
Evet ss de ekledim, aratmaya üşenenler için. Bunu fark edecek kadar işsizsiniz der kesin; eğer oysa akdkakdlskajhsHah.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X