İşyeri ve Huzursuzluk Yardımmmmmm

İllaki iş icabı iletişim gerekecek ama özel muhabbetler minimuma indirilebilir

Önemli olan yöneticinizin iyi olması. Kadın ne derse desin, he deyip geçin. Kafaya takmaya değecek bir şey değil. Muhabbeti minimumda tutun

Gerekmedikce konusma tabi ama seninle ne derdi olduğunuda sorabilirsin yani neden böyle davrandigini ogrenmeye çaliş sonrada mesafeni koy derim ..Bu enerji sömürücülerinden her iş yerinde var malesef

peki ortamınızdaki insanlara ters davranıp hergün eski işyerinizden resimlere bakıp ah ahh kıymetini yeni anlıyorum diyormusunuz? özlemek ayrı şey kastettiğim o değildi
hr an her sanıye demiyorum ama sohbet acılırsa araya katıyorum orada sosyal ortamın ne kadar ıyı oldugunu, daha cok calısıp yorulmama ragmen daha mutlu oldugumu, suankı ısımı sadece para akzanmak ıcın yaptıgımı ve benım ıcın deger arz etmedıgını herkes bılır... mesaım bıttıgınde işimde biter benım ıcın.. sevdıgımden degıl para kazanmak ıcın yapıyorum bu işi, değiştirme şansım yok şartlardan ötürü...
çünkü bulunduğum ortamda herkes iki yüzlü, her görüşten her model insan var hoşlaşmadıklarımla muhattap bile olmuyorum yok sayıyorum, kalanı ıle saygı cercevesınde bır ıletısımım var bır ıkıde kafamın uyustugu ınsan var onlarla ozel anımı paylasıyorum......

niye üzerinize alınıyosunuz ki? bana gereksiz geldi. ister ahlasın ister vahlasın. size garezi olduğu anlamına gelmez bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…