- 21 Nisan 2016
- 817
- 289
- 103
- 34
- Konu Sahibi Huzur kalplerde
-
ya kabul etmesem maalesef işsiz kalıcaktım ki işe ihtiyacım var bazı ihtiyaçlıklar o an tamam demenize sebep oluyorSekreterlerin kaderi bu sanırım,çaycının temizlikçinin işini paylaşmak durumunda kalıyorlar. Size tavsiyem madem en başında kabul ettiniz,yapın geçin. Baştan hayır deseydiniz daha iyi olurmuş tabi şimdi angarya ile uğraşacaksınız mecburen.
İlerisi için hedefiniz dil öğrenmek olsun. Sekreterlikte dil öğrenip kıdeminizi de kullanarak daha profesyonel bir şirkete yönetici asistanı olarak geçebilirseniz bu tür işlerle değil sadece kendi işinizle ilgilenebilirsiniz.
işverenin uyanıklığı değil maalesef çalışmak zorunda olmam gerektiğinden kabul ettim yoksa banane derdim geçerdim ve işsiz çok ben gelmesem başkası gelirdi napalım ne zaman geelecekse o zamana kadar idare ederimKeşke kabul etmeseydiniz, her pozisyon farklıdır iş veren uyanık davranmış.
İş veren yerine siz mi teklif ettiniz? Temizlik personeliyle sekreterin görevleri farklıdır, uyanıklık yapıyor işte iki pozisyonu da sekretere vererek, sizin ihtiyacinizin olmasi ve kabul etmeniz bunu değiştirmez ki.işverenin uyanıklığı değil maalesef çalışmak zorunda olmam gerektiğinden kabul ettim yoksa banane derdim geçerdim ve işsiz çok ben gelmesem başkası gelirdi napalım ne zaman geelecekse o zamana kadar idare ederim
ben işe görüşmesinde iken bana söylediği şu siz burda yokken izindeyken temizlikçi abla sizin yerinize bakacak kendisi de burda yok siz bakarsınız dedi han birbirinizi idare etmelisiniz bizler de size yardımcı oluruz dediİş veren yerine siz mi teklif ettiniz? Temizlik personeliyle sekreterin görevleri farklıdır, uyanıklık yapıyor işte iki pozisyonu da sekretere vererek, sizin ihtiyacinizin olmasi ve kabul etmeniz bunu değiştirmez ki.
Sizi çok iyi anladım ben,ne yazık ki çoğu insan bu durumda. Patronlar da birden fazla işi bedavaya itelemeye çok meraklı oluyorlar. Eğer karşılığında para vermiyorlarsa size bu onların çok da iyi niyetli olmadığını gösteriyor zaten.ya kabul etmesem maalesef işsiz kalıcaktım ki işe ihtiyacım var bazı ihtiyaçlıklar o an tamam demenize sebep oluyor
ben işe görüşmesinde iken bana söylediği şu siz burda yokken izindeyken temizlikçi abla sizin yerinize bakacak kendisi de burda yok siz bakarsınız dedi han birbirinizi idare etmelisiniz bizler de size yardımcı oluruz dedi
Yapmayacaksan neden tamam dedin işe girdin? Başkasının hakkına çökmek için mi?merhaba arkadaşlar ben bir şirkette sekreter olarak çalışmaya başladım 1 hafta oldu daha önceden de iş görüşmesi esnasında temizlikçi bayan izinde olduğu zaman yerine benim ilgilenmemi istediklerini söylediler ben de tamam dedim kabul ettim ama şimdi temizlikçi bayan yakın zamanda izne çıkacağını söyledi ve yerine galiba bakmam gerekecek bu şirket her ay sonu parti yapıyor ve temmuz sonu gibi işe girdim ve temizlikçi bayan herkes yedi içti gitti 8e kadar kalıp temizlik yapmış hani ay sonu gibi izne giderse ben bu sefer ilgilenmek durumunda kalacağım böyle durumlarda daha mı esnek olmam lazım? evet iş görüşmesi esnasında tamam yaparım dedim ama sonra bir an 'amaaan' dedim içimden geleceği güne kadar bayan çay temizlik vs bana kalacak ne yapmam lazım bu tip durumlarda nasıl hareket edeyim? sizlere danışmak istedim.şimdiden teşekkür ederim.
Parti kısmını bilmiyormussunuz. Bunu açıkça söyleyebilirsinizmerhaba arkadaşlar ben bir şirkette sekreter olarak çalışmaya başladım 1 hafta oldu daha önceden de iş görüşmesi esnasında temizlikçi bayan izinde olduğu zaman yerine benim ilgilenmemi istediklerini söylediler ben de tamam dedim kabul ettim ama şimdi temizlikçi bayan yakın zamanda izne çıkacağını söyledi ve yerine galiba bakmam gerekecek bu şirket her ay sonu parti yapıyor ve temmuz sonu gibi işe girdim ve temizlikçi bayan herkes yedi içti gitti 8e kadar kalıp temizlik yapmış hani ay sonu gibi izne giderse ben bu sefer ilgilenmek durumunda kalacağım böyle durumlarda daha mı esnek olmam lazım? evet iş görüşmesi esnasında tamam yaparım dedim ama sonra bir an 'amaaan' dedim içimden geleceği güne kadar bayan çay temizlik vs bana kalacak ne yapmam lazım bu tip durumlarda nasıl hareket edeyim? sizlere danışmak istedim.şimdiden teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?