• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

işyerim hakkında

Hiç hoş değil öyleyse. Böyle durumlarda biri herkesi örgütler ne yapalım der normalde. Ben olsam sanırım yakınım varsa içlerinde gidip o kişiye sitem ederdim. Mevzu hediye değil, önemsenmek diye.
bi samimi oldugum abla var ona söyledim zaten ama sanmam öyle kalır :)

Hatta muhasebe müdürü dedi gruptan yaz belki hediyesini vermek isteyen olur diye :) ama kendisi de vermedi :D

Kesinlikle haklısın ama böyle durumlarda pandemi insanların işine geldi.
Bahanesi hazır.
Sen bizi düğününe çağırmadın.
Bence yüzlerine vur, içinde kalmasın.
bi abla var ona söyledim.. bilmiyorum ne olur ama bence bir şey olmaz . bu saatten snra nasıl gelirlerse öyle zaten çıkacağım kendi ayıpları illa biri evlenecek yada ne biliyim çocugu olacak ;)

kızlar selam
ben 14yıldır bir şirkette çalışıyorum.. 4 ay önce evlendim.. Pandemi den dolayı 20 kişi ile nikah yapabildim. (bekleyemıyordum sağlık raporumun sğresi doluyordu ve kız erteleseniz bile yeni tarih veremem fln dedi. zaten evi tutmustuk boşuna kira vermemk için evlenelim dedik. )
20 kişi sınır olunca 10+10 (erkek kız tarafı) dolayısıyla 1. derece ile bu sayı tamamlandı. bende patronumla konustm durumu izah ettim..izin aldım fln filan derken şirket whatsapp gurubuna da yazdım iş arkadaşklarıma herkes tebrık yazılarını yazdı fln.. Ama gelin görun ki ben herklesin dugunune gidip takısını yaptım yok doğumgunleri cenazeler sunnet düğün törenleri fln herkesin hemen herseyi kutlandı takısı yada bi hediye verildi.. Ama bana 4 patronum dahil hiç bir arkadasım bir şey yapmadı heee bu dert edilecek bir durummu ? çok değil umursamadım yani sıkıntı etmedim ama bu arkadaslarla yuzyuze bakıyoruz öğlen yemeklerini yiyoruz.. Bozmadım .. Çünkü çıkmayı dusunuyorum o yuzden.. Bir arkadasım sey dedi nikaha gelmedikleri için sanırım dedi ama gene de hbr vermişsin paylaşmıssın o kadar yılını vermişsin ufakta olsa bi hediye vermeleri gerekti dedi.. ama ben hiç kimseye bir şey söylemedim.. Kırıldım mı evet biraz ellerinde büyüdüm sonucta.. biraz duygusalda yaklaşıyorum evet ama size içimi açmak istedim..
Ben versem bende kirilirim. Yuzlerine de vururdum. Ben geldim hediyenizi taktim ama bilseydim bu kadar onemsenmeyecegimi hic zahmet edip gelmezdim. 3 te 1 ini gorsem iyiydi dye.
Neden demeyeceğim zaten cikacakmişsın. Terbiyesizler

bi abla var ona söyledim.. bilmiyorum ne olur ama bence bir şey olmaz . bu saatten snra nasıl gelirlerse öyle zaten çıkacağım kendi ayıpları illa biri evlenecek yada ne biliyim çocugu olacak :KK66:

Hem sana vereceği kıdemi de çatır çatır ye :)
Diğerleri tamam da patron unutmasaymış daha iyiymiş.

Hiç hoş değil öyleyse. Böyle durumlarda biri herkesi örgütler ne yapalım der normalde. Ben olsam sanırım yakınım varsa içlerinde gidip o kişiye sitem ederdim. Mevzu hediye değil, önemsenmek diye.
Hediye de valla yememis icmemis yaptirmsim biri mi gelip karsiliginji vermez ne pişlinlik.

Ben versem bende kirilirim. Yuzlerine de vururdum. Ben geldim hediyenizi taktim ama bilseydim bu kadar onemsenmeyecegimi hic zahmet edip gelmezdim. 3 te 1 ini gorsem iyiydi dye.
Neden demeyeceğim zaten cikacakmişsın. Terbiyesizler
inan herkesin kendi ayıbı . koca koca okumuş adamlar diploma yetmıyor işte bazı seylere..
iyi oldu ne kadar önemsenirsem artık o kadar önemserim..

nikahta hala hem kişi hem yaş kısıtı var. kuzenimin nikahına gelemeyen akraba ve tanıdıklar ya eft yolu ile gönderdiler yada aynı şehirde olanlar elden teslim ettiler.
yani vermek isteyen yolunu buluyor illa ki.
size yaptıkları ayıp olmuş.

inan herkesin kendi ayıbı . koca koca okumuş adamlar diploma yetmıyor işte bazı seylere..
iyi oldu ne kadar önemsenirsem artık o kadar önemserim..
Ama ne kadar onemsencegini bilemezsin ki bu islerde. Yeri gelince belli oluyor. Benm basima gelmedi ama esimin geldi onun yuzunden hala daha geliyor basimiza. Akillanmiyorsunuz yani siz boyle insanlar 😀

nikahta hala hem kişi hem yaş kısıtı var. kuzenimin nikahına gelemeyen akraba ve tanıdıklar ya eft yolu ile gönderdiler yada aynı şehirde olanlar elden teslim ettiler.
yani vermek isteyen yolunu buluyor illa ki.
size yaptıkları ayıp olmuş.
böyle zamanalrda tanıyorsun işte .. daha iyi oluyor aslında.. eliyorsn..
benmde evime gelen oldu hediyesini alan gelen takısını takan..
hatta benm taraftan değilde eşimn tarafından çok oldu benm taraf çöpmüş resmen..

Back
X