kızlar selam
ben 14yıldır bir şirkette çalışıyorum.. 4 ay önce evlendim.. Pandemi den dolayı 20 kişi ile nikah yapabildim. (bekleyemıyordum sağlık raporumun sğresi doluyordu ve kız erteleseniz bile yeni tarih veremem fln dedi. zaten evi tutmustuk boşuna kira vermemk için evlenelim dedik. )
20 kişi sınır olunca 10+10 (erkek kız tarafı) dolayısıyla 1. derece ile bu sayı tamamlandı. bende patronumla konustm durumu izah ettim..izin aldım fln filan derken şirket whatsapp gurubuna da yazdım iş arkadaşklarıma herkes tebrık yazılarını yazdı fln.. Ama gelin görun ki ben herklesin dugunune gidip takısını yaptım yok doğumgunleri cenazeler sunnet düğün törenleri fln herkesin hemen herseyi kutlandı takısı yada bi hediye verildi.. Ama bana 4 patronum dahil hiç bir arkadasım bir şey yapmadı heee bu dert edilecek bir durummu ? çok değil umursamadım yani sıkıntı etmedim ama bu arkadaslarla yuzyuze bakıyoruz öğlen yemeklerini yiyoruz.. Bozmadım .. Çünkü çıkmayı dusunuyorum o yuzden.. Bir arkadasım sey dedi nikaha gelmedikleri için sanırım dedi ama gene de hbr vermişsin paylaşmıssın o kadar yılını vermişsin ufakta olsa bi hediye vermeleri gerekti dedi.. ama ben hiç kimseye bir şey söylemedim.. Kırıldım mı evet biraz ellerinde büyüdüm sonucta.. biraz duygusalda yaklaşıyorum evet ama size içimi açmak istedim..