ayy kabus gibi
hadi asık suratlı olsa sadece mizacı odur boşver derdim, 20 dk geç çıkıver boş verdim, ama öğle yemeğini kendine göre ayarlaması zaten çok terbiyesizce bence. Diğer yazdıklarıan değinmiyorum bile
bence sen iş ara bi taraftan, en azından nasılca çıkacam rahatlıyla daha az gerilirsin...
Allah yardımcın olsun tatlım.Bende senle aynı durumdayım çünkü....Hiç çalıştığım yerden memnun değilim..Eve gidip hep ağlıyorum.Ama işte zorunluluklar insanın elini ayağını bağlıyor...Sana tavsiyem dişini sık iş bulmadan çıkma.Anlıyorum seni hemde çok iyi bende hersabah diyorumki gitmeyeyim bugun çıktım diye tlf açayım. ..Çünkü artık işkence geliyor bana..
Hoş bir durum değil, ama madem ufukta izdivaç var, dolayısıyla ihtiyaç var, birazcık katlan, başka iş bulursan çıkarsın
Bir çoğumuz işe ilk girdiğimizde biraz itilip kakıldık ama, ben şimdi öğretmenim, ama bundan önce tezgahtarlık, çıraklık, gelinlikçilik oo ooo yapmadığım iş yok desem yeridir, bir çok patron işçisini aşağılar ve bundan haz alır, bir de senin patronların psikolojisi bozuk veya agresif bir yapıları var anlaşılan, sabret ne yapacaksın, inşallah daha güzelini bulursun. Patronlara gelince, allah ıslah etsin demekten başka bir şey düşmüyor bize napalım
aynen bende öyleyim.. ruh halim bozuldu ailemde bırak bu kadar mutsuzsan huyun suyun değişti diyolar ama aması var işte
İşte aynen benimde öyle.Huyum suyum değişti inanki gudubet suratsız bi kadın oldum çıktım....İnşallaah düzgün biyer buluruzda kurtuluruz kendini bilmezlerin yanından....
canlar ben derim ki huzurunuz nereye siz oraya valla bu gerginlik bu moralsizlikle insan zaten işinede yeterince dikkat gösteremez vveerimli olamaz ki !! Allah nazarlardan saklasın bu konuda dünyanın en şanslı insanlarından biriyim... 2006 da şuanki patronumun yanında işe başladım 2009 eylülde farklı sebeplerden dolayı işten çıktım... ama yok böylesini bulamadım.. 2010 ekim gibi tekrar kürkçü dükkanına döndüm.. o arada çalıştığım yerlerin hhiç birinde rahat yoktu.. bırak işe gitmeyi uyanmak bile istemiyor ki insan
iş aramaya başlayın gizliden belki bi yerden daha iyisi çıkar
ne biçim insanlarmış bunlar ya öğle yemeği keyfe göre mi ayarlanırr
karşısındakini hiç düşünmüyorr
canım bence hemen kestirip atma orda kı abla 16 yıldır duruyo dıyosun sen calıscagın belkı de surda 1 sene yanı dayan bence babana yardımcı ol ceyız olayı bıtınce de cıkarsın zatne hem işide ogrenırsın evlenınce zor olabılır maasını verıyosa dıgerlerını duymamazlıktan gel takma
canım benimde eski işyerim çok huzursuzdu bana birşey diyen yoktu ama ayakları geri geri gidiyordu.
bende de para biriktireyim biraz daha düşüncesi vardı.
en sonunda ipleri kopardım istifa ettim. birkaç yerden gel çalış diye tekliflerde geldi ama istemedim.
çünkü ben yaptığım işi sevmiyordum elektrik malzemleri satışı yapılıyordu.
sonrada oturup kpssye çalıştım atandım.
şimdi çok rahatım
dayanabildiğin yere kadar dayan paranı biriktir.
yeni bir iş bulmaya çalış ama asıl tavsiyem kpss ye çalış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?