İşyerim...

Calcifer

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2014
59.307
330.222
698
Ekim'i son haftası düğünüm var inşallah. evlendikten sora karşıya taşınacağım iş yerime mesafe uzun oluyor. 2 vasıtayla gitmek zorunda kalacağım. sadece sıkıntım akşam çıkış saatinde bir notada trafik çok oluyor oraya takılırsam yarım saat belki biraz fazla yolum uzuyor. bunu patronla konuştum yarım saat erken çıkabilir miyim diye. Diğer patronuma söylememi istedi çünkü kararlar ondan çıkıyor. az önce söyledim böyle böyle diye. bana dediği senin için çok zor olur yollarda telef olursun sıkıntılı olur dedi. daha 2 ay var yine oturur konuşuruz dedi. diğer patronu arayıp durumu özetledim. bana "senin yüzüne söyleyememiş sanırım bana söyleyecek izin vermeyecek sanırım" dedi. çok moralim bozuldu yıllardır çalışıyorum o kadar idare ettim ilk anda hemen üzerim çizildi. evlilik öncesi çekip gidesim var ne yapsam bilemiyorum

saçmalama evlen..Evlendikten sonra noterden ihtar çek.. Evlilik tazminatı al. Yani tüm alman gereken hakları.Arkandan iş çevirmeyi görsün o zaman.

İşyerine yakın biyerde otursanız hem maddi hem de sağlığın açısından daha mantıklı değil mi

işinden memnunsan riske atacak şeyler yapma. iş bulmak da zor. işsiz kalıp geçinmek de. şimdi borçlar da olacak. bence dayanmaya çalış. işinin yakınına taşınma şansınız yok mu?

Ben Anadolu yakasında oturmama ve çalışmama rağmen 2 köprünün de trafiğini çekiyorum günde 3 saatim yolda geçiyor,berbat ötesi ve zulüm... Bir işverenin bunu kabul etmesi de imkansıza yakın bence,ben hiç teklif bile edemezdim.Kaç kişi bu şekilde gidip geliyordur,size böyle bir ayrıcalık yapılması haksızlık değil mi? Biraz sabredin,ulaşımla ilgili değişiklikler olacakmış.Ondan sonra karar verirsiniz. Kafanıza yatmazsa da evlendikten sonra 1 sene içinde istifa edip tazminat alma hakkınız var

izn vermezlerse evlendikten sonra bir süre denersin. bi kaç ay. baktın olmuyor. evlilik sebebiyle olan tazminatını alıp da ayrılırsın

ben trafik içinde olmayacağım metro ile gidip geleceğim. çok kurumsal bir firma değiliz aile şirketi gibiyiz ona güvenerek söyledim yoksa teklif dahi etmem

işinden memnunsan riske atacak şeyler yapma. iş bulmak da zor. işsiz kalıp geçinmek de. şimdi borçlar da olacak. bence dayanmaya çalış. işinin yakınına taşınma şansınız yok mu?
iş konusunda sıkıntım olacağını düşünmüyorum çok şükür. işyeriyle sözleşme mart ayına kadar zaten taşeron firma üzerinden çalıştığımız için büyük ihtimal sözleşme bitecek. bu süre zarfında başka personelin buraya alışma süreci uzun olur o zaman da özleşme bitmiş olur

izn vermezlerse evlendikten sonra bir süre denersin. bi kaç ay. baktın olmuyor. evlilik sebebiyle olan tazminatını alıp da ayrılırsın
hı bende bunu söyledim kendilerine zaten çok zor olursa ben yine mağdur etmem sizi birini alırız alışana kadar işi öğretirim dedim. çok şükür tazminat hakkım var ve işçi haklarıyla ilgili sıkıntısız bir firmadayım.

saçmalama evlen..Evlendikten sonra noterden ihtar çek.. Evlilik tazminatı al. Yani tüm alman gereken hakları.Arkandan iş çevirmeyi görsün o zaman.
arkamdan iş çevirme yok. haklar konusunda da sıkıntı yaşamam. sadece aile gibiydik. zoruma gitti.

Siz yarım saat önce çıkmak isterseniz diğer çalışanlarda aynı hakkı talep edebilir patronunuzda bu yüzden izin vermemis olabilir çünkü bu durumda patron haklı olur bence.Diğer çalışanlar ayrımcılık olduğunu düşünür ve işveren zor durumda kalır.

Benim bildiğim insanlar iş şartlarına uyum sağlar, iş kişilere değil. O yüzdendir ki insanlar işine yakın ev tutarlar falan.
15 yıldır özel sektördeyim. 1 gün değil, 2 gün değil, 3 gün değil. Kırılma ama kimse tolere etmez bunu.

kesinlikle öyle. ama bizim işyerimiz farklı hani böyle katı kuralları olan bir işyeri değil çalışan personellerin durumlarına göre hareket eden bir iş yeri. hani kurumsal kartlı sistemli katı kurallı değil. emin ol ben de çok iyi biliyorum işçiye göre saat ayarlanması yapılmadığını. ama bunu talep ediyorsam bende işyerimin kurallarını bildiğim için talep ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…