özür diledim tmm dedi bu seferde daha beteri oldu niye böle davraniyor bilmiyorum benim suçum nedirÇok özür dilerim konusmuyordan kastınız nedir ? Nasıl konusmuyor yanı
Hayır o manada sormadım , hem uzulme az sakın olözür diledim tmm dedi bu seferde daha beteri oldu niye böle davraniyor bilmiyorum benim suçum nedir
konuşuyorum normal insanlar gibi.. konuşmamda sıkıntı yok.Hayır o manada sormadım , hem uzulme az sakın ol
Isıtme engellıyım dedın ya nasıl ıletısım kuruyorsunuz dıye sormak ıstemıstım
takıyorum işte. ilk başta ne güzel iş arkadaşığımız vardi diyorum sora ne olduysa bozuldu.. zaten çok iyi anlaştığım bir abi vardi oda başka bir şehire tayin çikti. katlanamadi bizimkilerlebaşka kuruma geçsen belki daha manyakl insanlara denk geleceksin.. bunun garantisi yok ki.. iş hayatı böyle, katlanıyoruz, bizim işyerindekiler de bazen surat asar, bazen laf çıkarır, acaip acaip şeyler.. hepimizin işyerinde vardır böyle manyaklar, takmamaya çalışacaksın..
çok şükür orasi ayri işyerindede iyi olabilsem daha çok mutlu olucam ama...Sizin bir sorununu yok siz gayt saglıklısınız bebekte bekliyorsunuz neden ciğerleri beş kurus etmeyen insanlar için kendinizi ve bebeğinizi üzüyorsunz boşverinnn eşinizle vakit geçirin iş yerinde de ciddi olun kimseye gülmeyn gerçi gülmek sadakadır
siz hassas bir insansınız sızı kırmak ıstedıklerı ıcın uzak duruyor olabılırler.engelınız de varmıs .kotu nıyetlerı oldugunu dusunmuyorum sız onlara adım atsanızmerhaba. ben kamuda 3 yıllık memurum. işitme engelliyim ve hamileyim.
şu an yapılandirma çikti fazla iş de çikmiyor.
ama işte mutsuzum mutsuzluktan kahroldum yine bebegimi kaybedicem diye korkuyorum bu mutsuz yüzünden...
hiç arkadaşim yok işyerinde.. ofis arkadaşim var oda benimle konuşmuyor suratıma bakmiyor.
geçenlerde özür diledim yine ayni daha da fena oldu.. keşke özür dilemeseydim
işyerinde huzurum kalmadi..
yine sinavlara girip başka kuruma gidesim geliyor bunlarla çalışınca artık katlanamiyorum.
engelli olduğum için mi konuşmuyolar yoksa ne?
vah tuh der gibi bakilmalarini istemiyorum.. sıkıldım bıktım artık...
güçlü bir kadin görünmekten bıktım..
işimde başarılıyım herşeyi yapabiliyorum çok şükür elim ayagim tutuyor.
ya bana niye böle davraniyorlar kafayi yemek üzereyim çok taktim ben bu duruma.
çok üzülüyorum üzüntüden kahrolacagim(
çok hassasim evet. takiyorum işte kırılacak ortada bi durum yok. konuşmaya çalıştım çok kısa cvp veriyo. üzülüyorum bende.. benimde ballandira ballandira anlatasim geliyor. aslinda özgüvenimi kırıldğımı söleyebilirim adim atamiyorumsiz hassas bir insansınız sızı kırmak ıstedıklerı ıcın uzak duruyor olabılırler.engelınız de varmıs .kotu nıyetlerı oldugunu dusunmuyorum sız onlara adım atsanız
İŞİNİZ RAHATSA DEĞİŞMEYIN DERIMçok hassasim evet. takiyorum işte kırılacak ortada bi durum yok. konuşmaya çalıştım çok kısa cvp veriyo. üzülüyorum bende.. benimde ballandira ballandira anlatasim geliyor. aslinda özgüvenimi kırıldğımı söleyebilirim adim atamiyorumhep ben adim atip durdum birazda onlar atsin
bu kadar hassas olma.çok hassasim evet. takiyorum işte kırılacak ortada bi durum yok. konuşmaya çalıştım çok kısa cvp veriyo. üzülüyorum bende.. benimde ballandira ballandira anlatasim geliyor. aslinda özgüvenimi kırıldğımı söleyebilirim adim atamiyorumhep ben adim atip durdum birazda onlar atsin
Peki sebep ne? Aranızda birşey mi geçti? Durup dururken bu hale gelmediniz diye düşünüyorum,özür diledim dediğiniz için sorun yaşamış olma ihtimalinizi sorguluyorum.engelli diye yan yatmak degil o engelli arkadaşiniz çok ayip etmiş. ben olsam bitirirdim. varmi iş derdim verirlerdi bana. elim ayagim tutuyor yapabilirm her işi. alin teriyle kazaniyoruz bu işte sonuçta.
söledim dedim özür diledim. kalbini kırıldığı hissettim yine ayni degişmedi. o zaman ben daha ne yapayım..
Benim isim çok rahat ama çok rahat da ise yaramaz. Yapilandirma cikti yoğun oluyor elbet. Ama yapilandirma isi ben yapmiyorum vatandaşla ilgilenemiyorum çünkü işitme sorunu olduğum için. Memurlarin bana verilen isimi yapiyorum. Son zamanlar kotu oldu aramiz ne olduysa. Düzeltmeye calistim konuştum ama daha kotu oldu. İnsanlarla anlaşması CoK zor yanlis anlama sonunda dengeler değişiyorİŞİNİZ RAHATSA DEĞİŞMEYIN DERIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?