işyerimde Mutsuzum..:((

Peki sebep ne? Aranızda birşey mi geçti? Durup dururken bu hale gelmediniz diye düşünüyorum,özür diledim dediğiniz için sorun yaşamış olma ihtimalinizi sorguluyorum.
Arkadasim bana agir is vermeye calisti. Hamileydim yapamam agir isi dedim yanlis anladi sonrada özür diledim güzelce konuştum dedim ki kusura bakmayin hamile olduğum için sana çok hassas davrandim dedim tamam dedi biseyde demedi. Tamam deyince içim rahatladi sandim dahada kotu oldu binbir surat asiyor yapabileceğimiz is varmi diye soruyom yok diyor böle olunca çok üzülüyorum. Böle olunca zoruma gidiyor ne yapmaliyim.

Anladım. Siz özrünüzü dilemişsiniz,boşverin artık gerisini. Kendi bilir kabul etmiyorsa ki küfür,hakaret vs olmadıysa uzatmamasi gerekirdi bu denli.

Iyiler her daim kazanır. Eger sizde bir sorun yoksa sabirli olun. Er yada gec insanlar sizi tanir ve isyerinizdeki iliskileriniz guclenir. 16 yildir ayni yerde calisirim. Neler geldi ve gecti. Yerimi degistirmeyi ciddi manada hic dusunmedim.

kesın seydır engellı daha az iş yapıyor dıye dusunuyorlardır.ee onların da ısı çok olunca
Hyr bana basta daha zor is veriyorlardı bende isimi kolaylastirdim 3 yildir ayni isi severek yapiyorum hic zorlanmadim. Simdi yapilandirma cikinca o isi seneye kaldi maalesef.

Iyiler her daim kazanır. Eger sizde bir sorun yoksa sabirli olun. Er yada gec insanlar sizi tanir ve isyerinizdeki iliskileriniz guclenir. 16 yildir ayni yerde calisirim. Neler geldi ve gecti. Yerimi degistirmeyi ciddi manada hic dusunmedim.
Bende isimi çok seviyorum 3 senedir ayni isi duzgun bir sekilde severek yapiyorum simdi yapilamdirma cikti o is seneye kaldi o isi bekliyorum havuz gelse bal gibi yapicam.

Siz duruşunuzu bozmayın.
Kendinizi de üzmeyin.
O kişinin kendi kişilik bozukluğu.İyi biri olsa kendisi düşünür size ağır iş vermezdi

aynen sabırlı ol bıraz sık dısını er gec sana alışırlar pes etme arkadaşın dedıgı gıbı zaten hamılesn dogum fakan uzaklaşacaksın

Siz duruşunuzu bozmayın.
Kendinizi de üzmeyin.
O kişinin kendi kişilik bozukluğu.İyi biri olsa kendisi düşünür size ağır iş vermezdi
Tansiyon hastasiyim agir is yapinca hamilelikte tansiyonum çok acayip cikiyor bunu da arkadaşa belirttim samirim unuttu yada umursamadi

aynen sabırlı ol bıraz sık dısını er gec sana alışırlar pes etme arkadaşın dedıgı gıbı zaten hamılesn dogum fakan uzaklaşacaksın
Hic birşey de demedim özür diledigimden beri konuşmadik hic. Birşey deyince daha agrestif davraniyor. ;( muhatap olmam diyordum bu yaptiklari çok zoruma gidiyor

Siz özür dilemişsinizki bence dilemeniz bile gereksiz,artık üstüne düşmeyin boşverin.Yok sayın o kişiyi.O kişiyi yok saymak dünyanın sonu değil ya

Allah askına bu kadar canınızı sıkmaya deger mi?Siz iş için bulunmaktasınız.Milletin nazını cekmek,hay niye benimle konusmuyo gibi bos seylerle ugrasmak için degil.Duymanızda ufak tefek problemler olabilir.Ameliyat olun.Ben sizin yeriinizde olsam,sadece ameliyat için para biriktirmeye bakardım.Ozaman daha cok severek yaparsın işini.Kimseyi düsünmeye zamanın kalmaz

işyerleri böyledir zaten. saçma sapan insanlarla dolu. sen iyi niyetli davransan bile sırf seni üzmek için davranan çok olacaktır. bu yüzden sen kendi halinde takıl. o şahısla muhabbet etmek zorunda değilsin. arkadaşın olmasın daha iyi. bazı insanlarla arkadaş olmaktansa tek olmayı yeğlerim

Ameliyati nerden cikardin bilmiyorum ben cihazimla mutluyum. Ameliyat olsam yine ayni cihaz kullanicam. O yüzden gerek yok. Ama onyargiyla karsiliyorum hep bu dünyada. Kulagim duymasa normal insanlar gibi yasantim var. Çok şükür sagligim yerinde.. Ama onyargiyla yapiyorum işde. İşyerinde iyi olsun istiyorum işde olmuyor işde.

Ben hep iyi niyetimle kaybettim. İnsanlara ne kadar guleryuzlu davrandiysam benim iyi niyetini kullanip atildim. Yuzum eskisi gibi gülmüyor. Burada bi arkadaş yazdigi gibi gülmek sadakadir demiş. Gerçekten de doğru. Benim yüzüm hep gulerdi ama sadakam kalmadi artik. Hep yalnizim bi zerre kadar arkadasim yok. Arkadaslarim benim cikarici olarak satti hepsi... Guvenecegim derdimi anlatacagim bir insan yok. Keşke olsaydi.. Hayat hep kendi kendine takilmakla geçmiyor

başka kuruma geçme şansın varsa öyle yap, ama şu an neredeyse her iş yerinde aynı durum var yani engelli olman bu durumu teşkil etmiyor, senlik bi durum yoktur o arkadaşının da boşver kafana da takmamalısın bence, bebişe odaklan :)

Sizde bu kafa varken. Simdi artik herseyin bi kolayi var diye soyledim. Madem mutlusunuz neden boylesiniz.

Hani derler ya şikayet ettiğiniz şeyler başkalarının hayali olabilir diye..ne güzel atanmış ve memur olmuşsunuz ve bebeğiniz olacak :) bu benim 2 yıldır hayalini kurduğum şey..mezun oldum 1 yıldır atanmayı bekliyorum dersaneler KPSS hazırlıkları derken iyi bir puan aldım bu sefer de atamaları iptal ettiler ve aylardır atanıp düzenimi kurayım da bir bebeğim olsun diye hayaller kuruyorum ve hala belirsizlikler içerisinde beklemedeyim..o yüzden içinde bulunduğunuz durumun güzel yanlarını görmeye çalışın ve de evinize eşinize ve meşgul olduğunuz işinize odaklanın boşverin iş arkadaşı flan neymiş ya etrafta ne kadar insan varsa o kadar üzüntü o kadar can sıkıntısı...olmayıversin iş arkadaşı birşey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…