İşyerimdeki ahlak dışı ilişkii

• Konu Sahibi Konu Sahibi minis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

minis

Duyduğunuz kadar kötü,bildiğiniz kadar iyiyim :)
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2006
2.076
662
363
37
İstanbul
Kızlar 1 yıldır bir işyerinde çalışıyorum.Patronum işyerinde çalışan finansman adı altında herşey e bakan hanımla işi pişiriyor...O kadar çok eşine söylemek istiyorum ki inanamazsınız.
Patronumun eşi asla buraya gelmiyor , gelemiyor mu bilemiyorum.Biz çok iyi bir tekstil firmasıyız.Patronumun odasında ikisi birlikte çalışıyor.Kapı dışardan şifreli olarak kilitli.Bakışmalar felanlar ele veriyor yanii ...
Kız 10 senedir burda ben geldiğimden beri hayatında kimse yok göz boyamak için bi kaç kişi var diyor.
Patronum herkesin yanında buna abla diyor , o kadar komikler ki.. Ben evdeki hanıma çok üzülüyorum..
Ve ortada kocaman bir günah var...Sizce neler yapılabilir ve kendimi asla deşifre etmemeliyim.?
Eşine ulaşabileceğim tek mercih instagram bu arada.

Kızlar 1 yıldır bir işyerinde çalışıyorum.Patronum işyerinde çalışan finansman adı altında herşey e bakan hanımla işi pişiriyor...O kadar çok eşine söylemek istiyorum ki inanamazsınız.
Patronumun eşi asla buraya gelmiyor , gelemiyor mu bilemiyorum.Biz çok iyi bir tekstil firmasıyız.Patronumun odasında ikisi birlikte çalışıyor.Kapı dışardan şifreli olarak kilitli.Bakışmalar felanlar ele veriyor yanii ...
Kız 10 senedir burda ben geldiğimden beri hayatında kimse yok göz boyamak için bi kaç kişi var diyor.
Patronum herkesin yanında buna abla diyor , o kadar komikler ki.. Ben evdeki hanıma çok üzülüyorum..
Ve ortada kocaman bir günah var...Sizce neler yapılabilir ve kendimi asla deşifre etmemeliyim.?
Eşine ulaşabileceğim tek mercih instagram bu arada.

Yerinde olsaydım hiç karışmazdım. Eşinin haberinin olmadığını nerden biliyorsun ki? Artık devir eski devir değil teknoloji cağı. Bir şekilde kendilerini ele veriyorlar.

Sonra kabak senin başına patlamasın iftiradan mahkeme koridorlarinda sürünme.

Patronunuzun evini adresini bilmiyor musunuz? Gercekten esine ulasmak istiyorsaniz cok kolay cunku. Tek yapacaginiz alakasiz birini gondermek,kendiniz gitmeyeceksiniz elbette.

tabi ki patronumun evinin adresini bilmiyorum , neden bileyim ki ? Ayrıca belirttiğim gibi tek ulaşabileceğim merci İNSTAGRAM

Yerinde olsaydım hiç karışmazdım. Eşinin haberinin olmadığını nerden biliyorsun ki? Artık devir eski devir değil teknoloji cağı. Bir şekilde kendilerini ele veriyorlar.

Sonra kabak senin başına patlamasın iftiradan mahkeme koridorlarinda sürünme.

kimse eşini bence paylaşmak istemez bence ama kadının yerine koydugumda çok üzülüyorum..

Elinizde bir kanıt olmadan yaparsanız adam daha dikkatli olur eşine hic falso vermez
Ve karısının vereceği tepkiyi de bilmiyoruz
Misal biri kıskanmış karicim bizi der sıyrılır adam
Ama icim rahat etsin diyor istiyorsanız atın mesaj

İşyerindeki kişi patronumun eşinin aşırı kıskanç oldugunu biliyor , ortak tanıdıklarının düğünlerine birlkte bulunmuyorlar.

kimse eşini bence paylaşmak istemez bence ama kadının yerine koydugumda çok üzülüyorum..

Bende asla paylaşamam kocami kimseyle(!) ama bu aldatma durumunu kabullenip yeter ki evin çocukların giderlerini karsilasin diyip bilmemezlikten gelenlerde var. Ki 10 yıl az bir süre değil bence karısının da olaydan haberi var.

İşyerindeki kişi patronumun eşinin aşırı kıskanç oldugunu biliyor , ortak tanıdıklarının düğünlerine birlkte bulunmuyorlar.
instagramdan kadına mesaj atın numarasını alabilirseniz alin,ankesorluden arayin anlatin boyle boyle diye
Ama ben kadınların bosanacagina inanmıyorum nedense
Yani son yıllarda topu kadına atıp kocaya sarılma modası var

instagramdan kadına mesaj atın numarasını alabilirseniz alin,ankesorluden arayin anlatin boyle boyle diye
Ama ben kadınların bosanacagina inanmıyorum nedense
Yani son yıllarda topu kadına atıp kocaya sarılma modası var

Aşırı zenginler haberi olma ihtimalini vermiyorum , kadını ben bir düğünde gördüm
başkasına yar edicek bir tipi yoktu zaten bir fısıltı olsa kadın bence işi çözer çünkü herşey aleni

Gozunuzle gormediginiz seyler hakkinda bu kadar kesin konusmayin.bu yaptiginiz cok buyuk gunah sirf bakismislar diye nasi aldatiyo dersiniz belki size oyle gelmistir.

Pardon nerden cikardiniz boyle biseyi ?
Abla diyo bakisma hepsi bu
Yok hayatinda kimse yokmus var diyomus yok esi cok kiskancmis
Gormedigin esinin kiskanc oldugunu dugunleri bile biliyosun
Doktora gidin

Tavsiyeniz için teşekkürler , birlikte çalışıyoruz ve sosyal bir şirketiz.
Düğünler,yemekler olunca bir şekilde karşılıyoruz.

Gozunuzle gormediginiz seyler hakkinda bu kadar kesin konusmayin.bu yaptiginiz cok buyuk gunah sirf bakismislar diye nasi aldatiyo dersiniz belki size oyle gelmistir.

15 yıldır çalışma hayatındayım
Hiç bir şirkette finansman ile patronun yan yana ve şifreli kapı arkasında olduğunu görmedim.
Bir insan eşinin işyerine hiç mi gitmez peki ?

Bu bahsettiginiz durum ne yazikki cogu isyerinde var.
Esi gelmiyorsa zaten belli degil mi ya biliyordur ya da adama maddiyat olarak bagli oldugundan hesap soramiyordur.
Ne igrenc pislik iliskiler var herkes kendinden sorumlu

Tavsiyeniz için teşekkürler , birlikte çalışıyoruz ve sosyal bir şirketiz.
Düğünler,yemekler olunca bir şekilde karşılıyoruz.

Hanimefendi onlarda birliktr calisiyo ? Farkindasiniz degil mi ?
Siz sevgiliniz olunca hemen grl isyerine mi diyosunuz ? Kadinin sevgilisi olmadigina inaniyosunuz

Back
X