İşyerimdeki kıskanç kız ve tavırları...

katikula

Guru
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
34.740
12.319
298
İstanbul
bayanlar işyerimde bi kız var beni çok kıskanıyo sinirlerimi tepeme çıkarıyo şöyle anlatıyım
kompleksli bi kız boyu çok kısa tamam allah yaratmış ama kendisi kompleksli..
boyu aşırı kısa yüz güzelliğide yok huy güzelliğide...
bende çevremde beğenilirim güzelim fiziğim düzgün işyerinde biri iltifat etsin kuduruyo
topuklu giydinde bile yarıma gelmiyo

kimseyi hor gören biri değilim çok ılımlı insanlara cana yakın biriyimdir sürekli bende hata bulmaya çalışıyo benden büyük
iş olarak daha tecrübeli sürekli yanıma gelip ben şöyleyim böyleyim diye kendini övüyo
ve işime karışması beni delirtiyo sanane benim işimden..kendi yaptığı yanlışıda benim üstüme atıyo

özellikle şık giyindiğim zamanlar tip tip bakıyo ve her haliyle fesatlığını belli ediyo

ve kendisi okadar karaktersiz biriki bekar ve evli adamla beraber şirkette herkes biliyor
benim o kıza her baktığımda miğdem bulanıyo adam onun kara kaşına kara gözüne bakmıyo heralde
adamın boyu kadar çocuğu var ama parasını yiyo
hiçmi vicdanın yok hiçmi utanman yok annenin babanın yüzüne nasıl bakıyosun ??
o çocukların o karısının vebalini nasıl çekiceksin ?
ama suç adamda değil onda dişi kuyruk sallamazsa erkek yanaşmaz...
sorun bu kendisi karaktersiz ve kıskanç

ve bu kıskançlığını her işime burnunu sokarak belli ediyo şirkettede herkes biliyor beni kıskandığını

canım apaçık ortada seni çekemio sen takma dahada kudursun o zaten iyi biri olsa evli adamlarla olmazdı yazık yazık

ya kızı o kadar kötülemişsinki..
dedim kız buna çok fesatlık, kötülük falan yaptı heralde..53:

bana biraz fazla abartı geldi
seni kıskanıyor olabilir
ama sana yaptığı bariz bi suçu yok sanırsam..

evli bi adamla beraber olduğunu nerden biliyosunuz gözünüzle gördünüzmü?

gördümm..herkesde biliyor
bana zaten bişey yapamaz ama sinirlerimi tepeme çıkarması yetiyor

uzak duracaksın bu kadar basit. her işyerinde böyle tipler vardır sen kendini biliuyrosan uzak dur muhatap olma. benimde işyerimde kendini güzel zanneden bir tip varki herkesi eleştirir. giyimini ayakkabısını saçını v.s. herkesi birbirine sokar laf taşır ama sonra sanki o yapmamış gibi herkese yılışır. birde amirle beraber kendiside amirde evli çocuk sahibi kişiler. benimde miğdem bulanıyor ama ne yapalım sonuçta ekmek yiyoruz burdan. ben hiç muhatap olmuyorum konuşmuyorum. arkamdan binbir oyun çeviriyor ya sabır çekiyorum. allah birgün cezalarını verir. sen sabret işini düzgün yap gerisini boşver

İşin zor ama başka iş yerine girsen başka sorun çıkar iş hayatı bu, bu tipler her yerde var sanırım zaten herkeste biliyor onu ve seni ama hata yaptığında git patrona söyle yoksa tepene çıkar

aman uzak dur canım böyle kıskanç kişiliklerden herşey beklenir bide evli adamlada geziyomuş bak iğrenç kadın
hiç kaale alma senin iş olarak üstünde biriyse he de geç takma bukadar boşver

canım apaçık ortada seni çekemio sen takma dahada kudursun o zaten iyi biri olsa evli adamlarla olmazdı yazık yazık

aynen öyle karaktersizz iğreniyorum resmen evli adamla olması beni hiççç ilgilendirmez ama beni şirkette beğenir bayanlar ooo çok şıksın falan iltifat ederler bu kuduruyo ve işime engel oluyo bunun sonucunda
git bekarla neyapıyosan yap evli adamdan ne istiyorsun
birgün kendiside evlenince başına gelirde ozaman anlar yuva bozanın yuvası olmazz

Açıkçası ilk bu yazıyı okuduğumda o değil sen onu kıskanıyorsun diye düşündüm,öyle bir anlatmışsınki ,kendini övmen,özelliklerini anlatman suçladığın kişiyi temize çıkardı gözümde.Bilemiyorum sen haklı olabilirsin ya da anlatımında bir eksiklik var.Tek kötü özelliği söylediğine göre evli biriyle ilişkide olması.
Bence fazla abartmayın,üstünde durmayın,herkesin kendi yaşantısı,kendi vicdanı.Tecrübeli diyorsunuz iyi ya işte onun tecrübelerinden faydalanıp kendi konumunuzu yükseltin :)

haklısın canım bak sizn işyerindede varmış bu tarz ikili ilişkiler her işyerinde oluyo demek
allah belalarını versin utanmazlar

nealakası var ben diyorumki çevrede beni beğenirler işyerindede iltifat ederler
ayrıcada göz var nizam var görmediğiniz için böyle diyorsunuz
ben burda onun kompleksinden bahsediyorum
ayrıcada ondan tecrübe edinmekmi allah korusun cahil kalıyım daha iyi
klavuzu karga olanın....

yaa işinize baksanızaa niye bole seylerı kafanıza takıyorsunuz... ne haltı varsa onu yesin ....hayat çok kısa bole seylerle ugrasmayın...

Görmedim tabii bilemem,ben yazdığınıza göre böyle düşündüm.

boyu aşırı kısa yüz güzelliğide yok huy güzelliğide...bu cümlenizle sizde onu kıskanmış gibi oluyorsunuz.

işyerinde biri iltifat etsin kuduruyo. bu ve..

topuklu giydinde bile yarıma gelmiyo bu cümleniz aşağlama içeriyor

iş olarak daha tecrübeli sürekli yanıma gelip ben şöyleyim böyleyim diye kendini övüyo

ve işime karışması beni delirtiyo bu da iş tecrübesini kıskandığınız izlenimini veriyor.

Ağzınıza sağlık bende okuduğumda aynı duyguları hissettim.
Hayatın genel akışı içinde kendinize rakip görmediğiniz,kıskanmadığınız,varlığının sizin varlığınız üstüne geçtiğini düşünmediğiniz kimseden böylesine nefret etmezsiniz.
Gerçekten acınası halde olsaydı bahsi geçen kişi,konu sahibinin umrunda bile olmazdı.
Ortada iki kadının görünmez savaşı var.Ama namus meselesi işin içine girince ben olsam bir dk durup düşünürdüm.
Eğer dudak dudağa,kucak kucağa yatakta görmediyseniz "herkesler öyle diyoooo" diye ilişkisi var yaftasını yapıştırmayın.Siz kendi temiz namusunuzla mutluluk duyun.Başkasının namussuzluğunu dilinize dolamayın.Çünkü onlar sevişirken görmediniz değil mi? Gördünüz mü yoksa

ben buna ancak gülerim görende kızı halkla ilişkiler müdürü sancak

he he çok kıskancım ben yerden bitme evli adamla beraber olan kevaşe kızları kıskanmak ilgi alanım :27
:

kimsenin yatak odası bekçisi değilim birsürü çalışanda kör değil ayrıca evet ne haltlar karıştırdığını bizzat ağzından duyuyorum

ayrıca bahsi geçen kişiyle acımanın ne ilgisi var burda acıtasyon yapmıyoruz rahatsız olduğum şeyi dile getiriyorum

düşündüğüm herşeyi Madamiks ve derinss ifade etmiş..

siz , kim kimle ne yapıyo ne ediyor derdini bırakında işyerinde iş anlamında tecrübe edinmeye çalışın..

Canım bence onun evli adamla olan ilişkisini boşver, o kimseyi ilgilendirmiyor.
Hem o evli adamın hem de kızın ortak pisliği o.

Sana yaptıkları önemli olan.
Tip tip bakması vs. kaale alınacak bir durum değil.
Ben olsam görmezden gelirdim, hiç üstünde durmazdım.
Böyle kıskançlıklar olabilir normal, herkesin yapısı farklı.
Ama eğer ki işine engel oluyorsa, sana bariz bir şekilde zarar veriyorsa şikayette bulunabilirsin.
Kıskançlık mevzusu için hiç üzülme.

ben buna ancak gülerim görende kızı halkla ilişkiler müdürü sancak

he he çok kıskancım ben yerden bitme evli adamla beraber olan kevaşe kızları kıskanmak ilgi alanım :27:

Hala üslubunuz kişileri kötüleme ve aşağlama tarzında!Bu yüzden kesinlikle fikrim değişmedi.
O kişiyide tanımadığım için sadece anlatış tarzınız malesef fikrimi sabit kılıyor.

Son düzenleme:
Özel sektörde binbir tip ve ahlaksızlar var ben senin samimiyetine inandım bazı çalışan kesim devlet sektöründe çalışdığı için ne masası ne bilgisayarı değişir o hergün gördüğü tiplerle emekli olur özel sektör çok daha acımaz, e tabi birde çalışma hayatında bulunmadan yorumda bululanlar olur sen ne hissediyorsan odur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…