ya kızı o kadar kötülemişsinki..
dedim kız buna çok fesatlık, kötülük falan yaptı heralde..53:
bana biraz fazla abartı geldi
seni kıskanıyor olabilir
ama sana yaptığı bariz bi suçu yok sanırsam..
evli bi adamla beraber olduğunu nerden biliyosunuz gözünüzle gördünüzmü?
aman uzak dur canım böyle kıskanç kişiliklerden herşey beklenir bide evli adamlada geziyomuş bak iğrenç kadın
hiç kaale alma senin iş olarak üstünde biriyse he de geç takma bukadar boşver
canım apaçık ortada seni çekemio sen takma dahada kudursun o zaten iyi biri olsa evli adamlarla olmazdı yazık yazık
bayanlar işyerimde bi kız var beni çok kıskanıyo sinirlerimi tepeme çıkarıyoşöyle anlatıyım
kompleksli bi kız boyu çok kısa tamam allah yaratmış ama kendisi kompleksli..
boyu aşırı kısa yüz güzelliğide yok huy güzelliğide...
bende çevremde beğenilirim güzelim fiziğim düzgün işyerinde biri iltifat etsin kuduruyo
topuklu giydinde bile yarıma gelmiyo
uzak duracaksın bu kadar basit. her işyerinde böyle tipler vardır sen kendini biliuyrosan uzak dur muhatap olma. benimde işyerimde kendini güzel zanneden bir tip varki herkesi eleştirir. giyimini ayakkabısını saçını v.s. herkesi birbirine sokar laf taşır ama sonra sanki o yapmamış gibi herkese yılışır. birde amirle beraber kendiside amirde evli çocuk sahibi kişiler. benimde miğdem bulanıyor ama ne yapalım sonuçta ekmek yiyoruz burdan. ben hiç muhatap olmuyorum konuşmuyorum. arkamdan binbir oyun çeviriyor ya sabır çekiyorum. allah birgün cezalarını verir. sen sabret işini düzgün yap gerisini boşver
Açıkçası ilk bu yazıyı okuduğumda o değil sen onu kıskanıyorsun diye düşündüm,öyle bir anlatmışsınki ,kendini övmen,özelliklerini anlatman suçladığın kişiyi temize çıkardı gözümde.Bilemiyorum sen haklı olabilirsin ya da anlatımında bir eksiklik var.Tek kötü özelliği söylediğine göre evli biriyle ilişkide olması.
Bence fazla abartmayın,üstünde durmayın,herkesin kendi yaşantısı,kendi vicdanı.Tecrübeli diyorsunuz iyi ya işte onun tecrübelerinden faydalanıp kendi konumunuzu yükseltin :)
nealakası var ben diyorumki çevrede beni beğenirler işyerindede iltifat ederler
ayrıcada göz var nizam var görmediğiniz için böyle diyorsunuz
ben burda onun kompleksinden bahsediyorum
ayrıcada ondan tecrübe edinmekmi allah korusun cahil kalıyım daha iyi
klavuzu karga olanın....
Görmedim tabii bilemem,ben yazdığınıza göre böyle düşündüm.
boyu aşırı kısa yüz güzelliğide yok huy güzelliğide...bu cümlenizle sizde onu kıskanmış gibi oluyorsunuz.
işyerinde biri iltifat etsin kuduruyo. bu ve..
topuklu giydinde bile yarıma gelmiyo bu cümleniz aşağlama içeriyor
iş olarak daha tecrübeli sürekli yanıma gelip ben şöyleyim böyleyim diye kendini övüyo
ve işime karışması beni delirtiyo bu da iş tecrübesini kıskandığınız izlenimini veriyor.
boyu aşırı kısa yüz güzelliğide yok huy güzelliğide...bu cümlenizle sizde onu kıskanmış gibi oluyorsunuz.
iş olarak daha tecrübeli sürekli yanıma gelip ben şöyleyim böyleyim diye kendini övüyo
ve işime karışması beni delirtiyo bu da iş tecrübesini kıskandığınız izlenimini veriyor.
Ağzınıza sağlık bende okuduğumda aynı duyguları hissettim.
Hayatın genel akışı içinde kendinize rakip görmediğiniz,kıskanmadığınız,varlığının sizin varlığınız üstüne geçtiğini düşünmediğiniz kimseden böylesine nefret etmezsiniz.
Gerçekten acınası halde olsaydı bahsi geçen kişi,konu sahibinin umrunda bile olmazdı.
Ortada iki kadının görünmez savaşı var.Ama namus meselesi işin içine girince ben olsam bir dk durup düşünürdüm.
Eğer dudak dudağa,kucak kucağa yatakta görmediyseniz "herkesler öyle diyoooo" diye ilişkisi var yaftasını yapıştırmayın.Siz kendi temiz namusunuzla mutluluk duyun.Başkasının namussuzluğunu dilinize dolamayın.Çünkü onlar sevişirken görmediniz değil mi? Gördünüz mü yoksa
Ağzınıza sağlık bende okuduğumda aynı duyguları hissettim.
Hayatın genel akışı içinde kendinize rakip görmediğiniz,kıskanmadığınız,varlığının sizin varlığınız üstüne geçtiğini düşünmediğiniz kimseden böylesine nefret etmezsiniz.
Gerçekten acınası halde olsaydı bahsi geçen kişi,konu sahibinin umrunda bile olmazdı.
Ortada iki kadının görünmez savaşı var.Ama namus meselesi işin içine girince ben olsam bir dk durup düşünürdüm.
Eğer dudak dudağa,kucak kucağa yatakta görmediyseniz "herkesler öyle diyoooo" diye ilişkisi var yaftasını yapıştırmayın.Siz kendi temiz namusunuzla mutluluk duyun.Başkasının namussuzluğunu dilinize dolamayın.Çünkü onlar sevişirken görmediniz değil mi? Gördünüz mü yoksa
ben buna ancak gülerimgörende kızı halkla ilişkiler müdürü sancak
he he çok kıskancım ben yerden bitme evli adamla beraber olan kevaşe kızları kıskanmak ilgi alanım :27:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?