• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşyerimdeki Sinir Bozucu Kızlar:)

sssemaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2011
900
0
46
İstanbul
Kızlar merhaba.

Bu bahsettiğim kızlar benim arkadaşlarım değil aslında, sadece aynı işyerinde çalıştğım birkaç kişi.
Bunlar beni ne zaman görse fısır fısır konuşup gülüyolar.Birkaç kez atıştım da kendileriyle ama hala bu huylarından vazgeçmediler.
Gerçi bıraktım ne yaparlarsa yapsınlar ama, siz olsanız ne yaparsınız kavga edermisiniz yoksa boş mu verirsiniz?

kavga etsen sen kötü olursun böyle insanlardan uzak dur..ne kadar mesafeni korursan o kadar iyi...sen birşey demediğin sürece bir konuşurlar iki konuşurlar üçüncüde ya sana yaklaşmaya çalışırlar neden soğuksun diye yada birdaha uğraşmazlar.. her zaman gizemli kalmak iyidir..gözgöze bile gelme kaldır burnunu havaya geç git önlerinden..

kavga etsen sen kötü olursun böyle insanlardan uzak dur..ne kadar mesafeni korursan o kadar iyi...sen birşey demediğin sürece bir konuşurlar iki konuşurlar üçüncüde ya sana yaklaşmaya çalışırlar neden soğuksun diye yada birdaha uğraşmazlar.. her zaman gizemli kalmak iyidir..gözgöze bile gelme kaldır burnunu havaya geç git önlerinden..

Aynen dediğin gibi yapıyorum gözgöze bile gelmeden geçip gidiyorum ama ben 2 yıldır burdayım 2 yıldır dönem dönem bunu yapıyolar benim de ister istemez sinirim bozuluyo ama dediğin gibi en iyisi bulaşmamak galiba

beni 4 yıl çekemediler sonunda birbirlerine düştüler ve resmen benle arkadaş olmak için sıraya girdiler ama ben mesafemi bozmadım balık baştan kokarmış onlarda kokmuş kaale almaya değmezler yani.. hiç konuşma görüşme hep mesafeli ol ..

Kızlar merhaba.

Bu bahsettiğim kızlar benim arkadaşlarım değil aslında, sadece aynı işyerinde çalıştğım birkaç kişi.
Bunlar beni ne zaman görse fısır fısır konuşup gülüyolar.Birkaç kez atıştım da kendileriyle ama hala bu huylarından vazgeçmediler.
Gerçi bıraktım ne yaparlarsa yapsınlar ama, siz olsanız ne yaparsınız kavga edermisiniz yoksa boş mu verirsiniz?

valla canım bende aynı durumdayım insanlar çok değişik tanıyamıyorum kimseyi ama sunu öğrendim iş hayatında
insanlar bi hareketinden dolayı kızıp konuşmuyorsun ya gidiyor diğerlerini dolduruyo sana karşı otamatikman sen suçlu duruma düşüyorsun...
daha çok yıpranıyorsun...

ben yemeğimi paylaşıyorm insanlarla insanlar bi toplantı olunca beni davet etme zahmetinde bile bulunmuyolar çok ayıp bişey yani bende onlar gibi oldum artık
hiçbiri umrumda değil işimi yapıp eve gidiyorum ....
sunu iyi öğrendim ama asla 'İŞ ARKADAŞINDAN DOST OLMAZ.....'

Kızlar merhaba.

Her işyerindemi olur böyle kişiler yaa. Benim iş yerimdede oldu böyle arkamdan konuşmalara ama patronumun bana söylediği tek şey ben senin çalışma stilini çok beğeniyorum burdan ayrılıp başka yere gitsen referansın direk benim dedi :)) seni beni ve bizim gibileri her zaman çekemeyenler doludur etrafda o yüzden takma derim...:34::34:

valla bu bir çekememezlik göstergesi salla...
Aynı şey benim başıma da geliyor,bazen düşünüyorum acaba kötü mü konuşuyorlar adıma diye.Ama evet akıllarınca benim kusurlarımı bulup kendi aralarında konuşuyorlar.Böyle insanlara ne demeli ki..

Her işyerinde olagan şeyler.. Ne kadardda olsa insan kafasına takıyor. Hiç muhattap olmamak ve araya mesafe koymak en dogrusu.. İnsanlar artık fesatlık içerisinde, Kafanı çevirr geçç derim.

Onların isteği sizi kışkırtmak, kavgaya teşvik etmek. Hiç tavrınızdan ödün vermeyin farkında değilmişsiniz gibi yapın onlar kudursunlar :1:

Back
X